Τελικά το μυστικό είναι να μάθεις να λες το μάθημα παπαγαλία.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «άργησε η Ευρώπη μας … θα έπρεπε ήδη, τρείς μήνες τώρα μετά από αυτήν την έναρξη, να έχει τελειώσει ο εμβολιασμός όλων των Ευρωπαίων…»!!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «Θα ήθελα μονάχα μία μικρή ένσταση να μου επιτρέψετε ευγενώς να καταθέσω … ότι εγώ θα περίμενα απ’ την Ευρώπη μας να έχει πολύ περισσότερο επιτάχυνση στο θέμα του εμβολιασμού των πολιτών της. Θεωρώ ότι άργησε η Ευρώπη μας. Και βέβαια οι λόγοι είναι πολλοί. Δεν είναι της αρμοδιότητός μου να αναφερθώ. Αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη, τρείς μήνες τώρα μετά από αυτήν την έναρξη, να έχει τελειώσει ο εμβολιασμός όλων των Ευρωπαίων κατοίκων και πολιτών. … Οπότε να έχουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας της κοινότητος απέναντι στην πανδημία. Δυστυχώς, πολιτικές, τις οποίες εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα, δεν το έχουν επιτρέψει αυτό. Αυτήν την ταπεινή ένσταση ήθελα να καταθέσω… με πολλή αγάπη βέβαια.» !

ΑΥΤΙΑΣ: «Πές τε μου. Οι ιερείς εμβολιάζονται; Πάνε ηλικιακά στον εμβολιασμό;»

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «Βεβαίως! Ασφαλώς! Εγώ μάλιστα πρώτος απ’ όλους ως υπεύθυνος του Γεροκομείου Πειραιώς έδωσα την ταπεινή μου συμβολή. Διότι ο εμβολιασμός είναι ένα απόλυτο μέσο αποφυγής της πανδημίας. Της υπερμεταδοτικότητας αυτού του ιού, ο οποίος έχει αυτά δυστυχώς τα στοιχεία με τις μεταλλάξεις κλπ. !

Λοιπόν. Είναι κάτι πολύ σοβαρό. Πρέπει να πω ότι οι παρενέργειες είναι πολύ ελάχιστες εν σχέσει με το γεγονός της διασφαλίσεως από την τραγικότητα της πανδημίας αυτής και τα αποτελέσματά της τα θανατηφόρα και επομένως όλοι πρέπει να αποδεχθούν τα πορίσματα της επιστήμης στον τομέα αυτό.

Όλα τα άλλα, οι τερατολογίες που ακούγονται, οι συνωμοσιολογίες κλπ, σεβαστά μεν, γιατί σεβόμεθα την ελευθερία κάθε ανθρώπου να εκφράζεται, αλλά δυστυχώς είναι εντελώς έωλα και ανεπέρειστα.

Ευτυχώς για εμάς βέβαια, δυστυχώς για εκείνους που τα λένε

ΘΑ ‘ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ;;;

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ.

10 thoughts on “Τελικά το μυστικό είναι να μάθεις να λες το μάθημα παπαγαλία.

  • Ας σώσει πρώτα ο Θεός τους αμπόλιαστους από τους οπαδούς των εμβολίων που είναι έτοιμοι να τους φάνε ζωντανούς και μετά βλέπουμε για τους μπολιασμένους. Σωτηρία με το ζόρι δεν γίνεται εξάλλου. Ας βοηθήσει ο Θεός αυτούς που έχουν άγνοια του τι παίζεται και που έχουν ταπείνωση και σωφροσύνη ώστε να μην λειτουργούν ως ξερόλες.

   Το τραγικό είναι ότι, αν οι αρχιερείς έλεγαν στους Έλληνες να μην αμαρτάνουν (με όποια αμαρτία θέλετε), κάνεις δε θα τους άκουγε! Θα κορόιδευαν και μπορεί να έκαναν και ακριβως τα αντίθετα!
   Τώρα που τους λένε να μπολιαστούν θα τους ακούσουν!
   Ή μάλλον θα ακούσουν την τηλεκόλαση πρώτα, και αυτοί απλά θα καλύψουν τα υπόλοιπα κενά (ηθικά, θρησκευτικά, συνειδησιακά, ενστικτώδη, κτλ).

   Εγώ τελευταία είμαι του πνεύματος “Κύριε κάνε ότι θέλεις”.
   Σίγουρα ξέρει καλύτερα, σίγουρα ξέρει τι θέλουμε χωρίς να το ζητήσουμε, σίγουρα αν κάνει το θέλημά μας δε θα μείνει τίποτα όρθιο, και σίγουρα τους περισσότερους από εμάς μας αγνοεί ακόμα κι αν χτυπιόμαστε στο πάτωμα παρακαλώντας για πράγματα.

   Και μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως οι άγιοι ζητούνε τόσα πολλά από τον Θεό. Δεν τους ακούει πάντα ο Θεός, αλλά είναι αδιανόητο πως τα σχέδια του Θεού προσαρμόζονται τόσο πολύ στα θελήματα ανθρώπων! Και πως καταφέρνει να μπαλώσει ο Θεός τις τρύπες που ανοίγουν οι άνθρωποι στα σχέδιά Του με τα “θέλω” τους!
   Αλλά με κάνει να αναρωτιέμαι από την άλλη…
   Μήπως αν δεν παρακαλούσαν οι άγιοι τον Θεό να μας λυπηθεί και είχαμε νωρίτερα συμφορές, τώρα θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση; Μόνο ο Θεός μπορεί να απαντήσει σε αυτό φαντάζομαι. Πάντως, όπως λένε και οι αμερικάνοι “be careful what you wish for”!

   Από την άλλη, υπάρχει το “αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·” (Λουκ. 11,9). Αν και αυτό φαίνεται να αναφέρεται περισσότερο στο Άγιο Πνέυμα και λιγότερο σε άλλες χάρες.

 1. Το είδα και εγώ το βίντεο και έφριξα.
  Τι να πεις…
  Μήπως δεν ξέρει ότι δεν είναι ένα κοινό μπόλι; Μάλλον το ξέρει.
  Μήπως δεν άκουσε/κατάλαβε ότι τα μπόλια δεν είναι δοκιμασμένα; Μάλλον το κατάλαβε.
  Μήπως δεν κατάλαβε ότι συμπλέει με, και δέχεται συγχαρητήρια από, αντίχριστους; Μάλλον και αυτό το κατάλαβε!
  Μήπως δεν κατάλαβε ότι έκλεισε τις εκκλησίες από φόβο ασθένειας και λόγω υπακοής σε αντίχριστους καίσαρες; Μάλλον και αυτό το κατάλαβε!
  Μήπως τόσο άσχημα τον έχουν στριμώξει και τον κάνουν ότι θέλουν;
  Μήπως από την αρχή έπαιζε θέατρο, όπως και οι άλλοι ρασοφόροι της συμφοράς μας;

  Οι τιμωρίες του Θεού έρχονται.
  Μακάρι να μην χαθούμε και εμείς από αυτές.

  • Γιατί;
   -Τον Τσιόδρα που παραδέχτηκε ότι καταγράφουν όλα τα άσχετα περιστατικά θανάτων ως κόβιντ, δεν τον άκουσε; δεν τον κατάλαβε;
   -Όταν ο ίδιος ο Άντονι Φάουτσι δηλώνει στο Κογκρέσο ότι «Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το εμβόλιο θα είναι πραγματικά αποτελεσματικό», ποιός είναι ο Μητρ. Πειραιώς που λέει ότι «ο εμβολιασμός είναι ένα απόλυτο μέσο αποφυγής της πανδημίας»;;
   -Τους ιατρούς που συνδέουν το εμβόλιο με τις μεταλλάξεις δεν τους έχει ακούσει ο Πειραιώς;
   -Τις χιλιάδες παρενέργειες παγκοσμίως δεν τις έχει ακούσει ο Πειραιώς;

   Βαρεθήκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
   Αυτοί θα συνεχίσουν να λένε στα κανάλια το παραμύθι της Χαλιμάς, κάθε φορά που σηκώνει το χέρι του ο Κούλης για λογαριασμό του Γκέιτς.

   • Ξέρω, απλά είπα να μην τα γράψω όλα, παρά μόνο τα βασικά που βγάζουν μάτι.

    Για μερικούς ίσως να και ισχύει το αρχαίο ρητό “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι” και όντως να πιστεύουν αυτά που λένε για τα εμβόλια.
    Βέβαια, πολλούς θα πάρουν μαζί τους…
    Ο Σεραφείμ όμως, ολίγον δύσκολο να ξεμωράθηκε τόσο γρήγορα…

    Άντε να δούμε που θα βγει όλο αυτό…
    Γίναμε όλοι μπολιασμένα πειραματόζωα, στην Ουκρανία ξεκινά πυρηνικός πόλεμος, ο “πλανητάρχης” είναι ένας πολεμοχαρής ξεμωραμένος και ανώμαλος γέρος, η Τουρκία βουλιάζει και θα κάνει ότι τρελό βρει μπροστά της για να σωθεί, η δική μας οικονομία ξεψυχά μαζί με τους Έλληνες, έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα (υλικά και άυλα), έχουμε Χούντα χειρότερη του Παπαδόπουλου εδώ και 2 χρόνια, οι καλύτεροι ιερείς μας φεύγουν για την Άνω Ιερουσαλήμ, ψάχνουμε να βρούμε ορθόδοξο επίσκοπο με μικροσκόπιο, το Ισραήλ θέλει να καταστρέψει το Ιράν που φτιάχνει πυρηνικά όπλα, η λογική χάθηκε, η πίστη πήγε περίπατο, η αγάπη εξανεμίστηκε, και το 5G κατέφτασε!
    Τόση ανθρώπινη τρέλα και κατάπτωση μαζεμένη δεν έχω ξαναδει στην ζωή μου.
    Προβλέπω να χάνεται πολύς κόσμος, γιατί αυτές οι καταστάσεις δεν φεύγουν χωρίς συμφορές.
    Και μετά τις συμφορές μάλλον μας περιμένει καμιά παγκόσμια κυβέρνηση και περισσότερη παγκοσμιοποίηση… όπως πάντοτε.

    Και τι μπορούμε να κάνουμε;
    Μόνο μια ψήφο έχουμε και αυτή σε λίγο δε θα αξίζει τίποτα με τις “εισαγωγές ψηφοφόρων” και τις ελληνοποιήσεις.
    Προσευχή; Μόνο το “Γενηθήτω το θέλημά Σου” μου έρχεται να πω και μάλλον τα παραπάνω είναι θέλημα του Θεού.
    Άντε να δούμε…
    Μου φαίνεται ότι οι πατέρες που κοιμήθηκαν πρόσφατα γλύτωσαν από πολλά παθήματα και στενοχώριες.

 2. Ακούμε τον καθηγητή Ιωαννίδη, τον νομπελίστα Ιατρικής Luc Montagnier, την πρόεδρο των Ελλήνων γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου και πλειάδα άλλων γιατρών διεθνώς είτε να έχουν επιφυλάξεις για το εμβόλιο είτε να δηλώνουν ευθαρσώς αντίθετοι.
  Ακούμε το μέλος της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης κ. Βλαχογιαννόπουλο να καταγγέλει σημεία και τέρατα και να παραιτείται, εξαπολύοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των υπολοίπων μελών.
  Μαθαίνουμε, πως η πλειοψηφία των γιατρών εν Ελλάδι δεν θέλει να εμβολιαστεί. Γι’ αυτό ο αφορισμένος δήλωσε, ότι σκέφτεται να νομοθετήσει υποχρεωτικό εμβολιασμό των γιατρών από τον Σεπτέμβριο.
  Μετά ακούμε τον πτυχιούχο Νομικής κκ Σεραφείμ να μιλά με ύφος χιλίων καρδιναλίων για την ιατρική επιστήμη, και πως “όλα τα άλλα είναι τέρατολογίες”.
  Συγγνώμη αλλά είναι απαράδεκτο να συντάσσεσαι με αντίχριστους και ανθέλληνες, να εμβολιάζεσαι μπροστά στις κάμερες με εμβόλιο που αποδεδειγμένα περιέχει ιστό από εκτρωμένα έμβρυα ενώ εξαπολύεις μύδρους κατά των εκτρώσεων, να υποστηρίζεις σκανδαλωδώς ανθρώπους που κατηγορούνται ως έμποροι ναρκωτικών και να είσαι Ορθόδοξος ιεράρχης.
  Αν οι Ορθόδοξοι ήταν υπάκουοι σε ιεράρχες που υπηρετούν τον Καίσαρα, η Ορθοδοξία θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού. Κάποιος Άγιος μας το είχε πει αυτό.
  Η διοικούσα Εκκλησία είναι πλήρως υποταγμένη στην κυβέρνηση, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει το αυτοδιοίκητό της. Να ένα θέμα με το οποίο θα ήταν λογικό να καταπιαστεί ο πτυχιούχος Νομικής κ. Σεραφείμ.

 3. Και ενώ το διευθυντήριο των Θανατοφάγων παγκοσμιοποιητών προσπαθεί να ξεκάνει όσους περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο γίνεται, το βδέλυγμα της ερημώσεως συνεχίζει στα μουλωχτά τα υπόλοιπα πειράματα…

  Έχουμε ανακοίνωση “παραγωγής” χιμαιρικών υβριδικών εμβρύων… Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι δημιουργήθηκαν “έμβρυα μαϊμούδων” με ανθρώπινα βλαστοκύτταρα!!! Τα πειράματα έγιναν με συνεργασία Κινέζων και Αμερικανών “επιστημόνων”… Όπως και στην περίπτωση της έρευνας για τους κορωνοϊούς της Wuhan…

  Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που περιμένουν να λάβουν όργανα για μετανάστευση και αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος να τα παράξουμε!!!

  Δείτε εδώ:

  https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(21)00305-6

 4. Δυστυχως, η εκκοσμικευση της ιεραρχιας της Εκκλησιας της Ελλαδος εδιωξε την χαρι του Αγιου Πνευματος α πο την ψυχη της και η ελλειψη μετανοιας και προσευχης μας συνεπικουρησε στο να ισχυει τα του Καισαρος στον Καισαρα και τα του Καισαρα παλι στον Καισαρα δηλαδη παν μετρον ανθρωπος και οχι παν μετρον Θεος .Ημαρτον

 5. Έχει πολλές μεταλλάξεις ο ιός , και η πιο επικίνδυνη είναι αυτή που χτυπά αρχιερείς.
  Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν αυτό το τείχος ανοσίας που μας ζαλίζουν να χτίσουμε. Στην πραγματικότητα πρόκειται όμως για ένα τείχος ανοησίας που κλείνονται μέσα και μας συμβουλεύουν ανόσια κάνοντας οι ίδιοι πολλά ανοσιουργήματα.
  Ο Επίσκοπος Κυθήρων πάντως δε λέει τερατολογίες, συνωμοσιολογίες, εντελώς έωλα και ανεπέρειστα, Σεβασμιότατε!
  Επιπλέον, ένσταση έχουμε και εμείς όχι για την Ευρώπη που τόσο εκτιμάτε αλλά για τη διοικούσα ιεραρχία που επίσης αργεί χαρακτηριστικά, όπως ακόμη και μια ερώτηση. Μήπως κατά τύχη έχετε ακούσει για κάτι που λέγεται νέα τάξη πραγμάτων;;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s