Μπορούν να κοινωνούν όσοι εμβολιάζονται;

-Aδελφή Χριστοδώρα μπορώ να κοινωνήσω τώρα που έκανα το εμβόλιο;

-Γιατί ρωτάς;

-Να,άκουσα πως τα εμβόλια έχουν μέσα κύτταρα από εκτρωμένα παιδιά και από διάφορα ζώα. Άρα είναι αρτύσιμα αφού έχουν κρέας μέσα και τώρα την Σαρακοστή αρτύθηκα. Πως θα κοινωνήσω λοιπόν;

-Και αυτό σε πείραξε τώρα; Μην αρτυθείς; Πως θα σου φαινόταν αν αύριο με νόμο ρίχνανε σκουπίδια μέσα στα Δισκοπότηρα;

-Ωωωω βλασφημία!

-Και είναι σωστό όταν ο άνθρωπος μεταλαμβάνει την Θεία Κοινωνία και γίνεται φορητό Αρτοφόριο να ρίχνει συνάμα μέσα του την δυσωδία των φόνων; Είναι δυνατόν να ρέει μέσα στις φλέβες μας το αίμα Του Χριστού και το αίμα του Ηρώδη από τα σφαγμένα παιδιά των αμβλώσεων; Είναι όμορφο να κυκλοφορεί μέσα στο αίμα μας το φως και το σκοτάδι; Τα κύτταρα Του Κυρίου και τα κύτταρα από τις σφαγμένες σάρκες των εκτρώσεων; Η ζωή και ο θάνατος; Η Δικαιοσύνη και η αδικία; Ο διάβολος και ο Χριστός;

-Και όσοι έχουν εμβολιαστεί ήδη τι θα απογίνουν;

-Η μετάνοια είναι για όλους. Όμως ο διάβολος με το τσουβάλι μπαίνει στον άνθρωπο αλλά με την καρφίτσα μετά βγαίνει. Θέλει πάρα πολύ κόπο!

ΜΟΝΑΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ

Σχετικό: Είναι τα εμβόλια το χάραγμα;

10 thoughts on “Μπορούν να κοινωνούν όσοι εμβολιάζονται;

 1. Ας διαβάζουμε και την διεθνή Δικτυογραφία που λέει πως η Εκκλησία τού Σατανά στην Αμερική κάνει δικαστικό αγώνα, να θεωρηθεί επιτρεπτή νομικα η έκτρωση ως θυσία στο Σατανά, διότι το παρουσιάζουν ως ένα από τα επτά δόγματα της Εκκλησίας του Σατανά.

  Άρα εφόσον οι σατανιστές θέτουν την έκτρωση ως θυσία στο Σατανά, πως μπορούν οι Χριστιανοί να γίνονται μέτοχοι υλικού της ουσίας της θυσίας του Σατανά, στο θεόσδοτο dna;

  • Έχουν βρει την ανάπαυση της συνειδήσεως, με την άποψη τού Μεσογαίας, αφού η έκτρωση δεν έγινε για να παραχθούν εμβόλια, άρα όλα εντάξει!!!!
   Η αξιόλογη αδελφή Χριστοδωρα, θά πρέπει νά κατανομασει ποιοί προάγουν τόν εμβολιασμό

   • Η οποίες εκτρώσεις ήταν και θεραπευτικές να μην ξεχναμε. Δηλαδή έγιναν για να σωθεί η ζωή της μητέρας, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να κανιβαλισθούν τα εκτρωμένα έμβρυα που απειλούσαν και την ζωή της μάνας.

   • «Δηλαδή έγιναν για να σωθεί η ζωή της μητέρας..»
    Ποιός το είπε αυτό; Που το ξέρουν; Εσύ αδελφέ που το ξέρεις;
    Και ποιοι είναι αυτοί που ορίζουν μια τέτοια πράξη ως «θεραπευτική»;
    Ο θάνατός σου η ζωή μου δεν μπορεί να λέγεται «θεραπεία». Ζούμε στην απόλυτη διαστροφή των πάντων, αυτό που έλεγε ο Παπουλάκος ότι έχουμε ψευδίσει την ζυγαριά.

 2. Δεν μπορεί να συλλειτουργει ένας εμβολιασμενος Μητροπολίτης ή ιερέας ,με ένα μη εμβολιασμενο ιερέα στην Θεία λειτουργία.
  Δεν μπορώ να δεχθώ να μεταλάβω την Θεία Κοινωνία, από ένα εμβολιασμενο ιερέα, εάν το γνωρίζω.

  • Κατά τους Πατέρες, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ηθικά και πνευματικά ο ιερέας που προσφέρει τη Θεία Κοινωνία, δεν αποτελεί κώλυμα για τη δική μας συμμετοχή στο Ποτήριο, ακόμα και αν αιρετίζει εφόσον δεν έχει καταδικαστεί από Σύνοδο για την αίρεσή του . Δικό του πρόβλημα είναι με το Θεό-Κριτή. Ο Θεός μακροθυμεί για το δικό μας το καλό και για να μην μας στερήσει το Σώμα και το Αίμα Του. Εάν αυτό μας σκανδαλίζει, προφανώς όπως κι εσείς λέτε, πρέπει να αλλάξουμε ενορία και ιερέα.

 3. Η συμμετοχή στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας/Κοινωνίας ΔΕΝ είναι απροϋπόθετη. Ο ιερέας μας καλεί στο Μυστήριο μετά φόβου (=σεβασμό) Θεού, πίστεως και αγάπης δηλ. χωρίς να δείχνουμε ασέβεια στο Θεό μέσω βλασφημίας, να μην είμαστε άπιστοι αρνούμενοι, ‘λόγοις και έργοις, τα δόγματα της Πίστης και να έχουμε αγάπη στο Θεό δηλ. να τηρούμε τις εντολές Του. Μας διαφεύγει το γεγονός ότι πρόβλημα δεν είναι μόνον ότι τα κύτταρα προέρχονται από έμβρυα εκτρώσεων αλλά, επίσης, ότι τα κύτταρα αυτά ήταν ζωντανά και ο άνθρωπος, τα «πείραξε» και έκανε πειράματα πάνω σε αυτά και τα αλλοίωσε για να παραγάγει τις κυτταρικές σειρές των εμβολίων με τεχνητά (συνθετικά) μέσα. Αυτό είναι βλασφημία και ασέβεια του Θεού-Δημιουργού, διότι το ζωντανό κύτταρο έχει ψυχή και ο άνθρωπος έχει, κατά τους Πατέρες, ψυχή και ζωή » εξ άκρας συλλήψεως». Όσοι, λοιπόν, ενώ το γνωρίζουν αυτό προχωρούν και κάνουν το εμβόλιο , κάνουν την ίδια ώρα βλασφημία, άρνηση πίστης και δεν τηρούν τις εντολές του Κυρίου μας, δηλ. δεν έχουν αγάπη Θεού. Δεν έχουν, επομένως, τις βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στο Μυστήριο και οι πνευματικοί τους είναι υποχρεωμένοι να τους το απαγορεύσουν για να τους γλυτώσουν από τα χειρότερα. Ειδάλλως, θα υποστούν τις προβλεπόμενες από τον Απ. Παύλο συνέπειες σε περίπτωση βλάσφημης συμμετοχής στο Μυστήριο, δηλ. βαριές αρρώστιες και ακόμα και θάνατο. Περαιτέρω, επειδή έχουν κάνει άρνηση πίστης δημοσίως, ενώπιον των ανθρώπων και έτσι έχουν αποβάλλει από πάνω τους τη δωρεά της σφραγίδος του Αγίου Πνεύματος που πήραν από το βάπτισμά τους (όπως πχ. κάποιος που αλλαξοπιστεί), θα πρέπει να επαναχριστούν μετά από βαθιά μεταμέλεια και μετάνοια. Αυτά προβλέπουν οι κανόνες της Πίστης μας και η Εκκλησιαστική μας παράδοση, Όλα τα άλλα , είναι «άλλα λόγια να αγαπιώμαστε» . Ας προσέξουν, συνεπώς, όσοι πιστοί (;) προσέρχονται προθύμως και χαρωποί με προχειρότητα, αφέλεια , χαλαρότητα και ανευθυνότητα «ευθυμούντες και χάσκοντες» στα εμβολιαστικά κέντρα για το εμβόλιο.

 4. Περί θεραπευτικών εκτρώσεων μίλησε ένας αμερικανικός οργανισμός αν θυμάστε, φαίνεται ότι έσπευσαν να δώσουν «ηθικό έρισμα» στην επιτροπή βιοηθηκής της ελληνικής εκκλησίας.

 5. Συμφωνώ με τον Παναγιώτη.
  Επομένως δεν μπορούμε να εκκλησιάζεσται με ιερέα πού έκανε το εμβόλιο.
  Δεν είναι μόνο θέμα ατομικό ή προσωπικό αμάρτημα τού καθενός, αλλά συλλογικό, γιατί ο εμβολιασμενος Μητροπολίτης ή ιερέας κάνει φανερά ,χωρίς ντροπή την αμαρτία καί δεν μετανοεί για την πράξη του αυτή, πού σημαίνει άρνηση πίστεως,στην προκειμένη περίπτωση,την αποδοχή των δολοφονημένων εμβρύων στο σώμα του, οπότε δεν εκκλησιάζομασται , ούτε συλλειτουργούνε μεταξύ τους, ιερείς με εμβολιασμενο καί με μη εμβολιασμενο.

 6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ «ΣΩΤΗΡ» (ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ) ΠΛΗΝ ΤΡΙΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s