Ξεκίνησε η απόσβεση; Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε».

σ.σ. Αδελφέ, ίσως και να μην τους μένει πολύς χρόνος ακόμη. Όπως και να ‘χει, ποιός πίστευε ότι θα ακούγαμε τέτοια πράγματα από χείλη Ιεράρχη;

«Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τείχος προστασίας. Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει». Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μην διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορονοϊού».

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


Σχόλιο από Ορθοπραξία:

Πριν καν μπουν τα χρήματα στα ταμεία της Αρχιεπισκοπής, ανέλαβε δράση ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος.

Έχει δύναμη το ράσο, ακόμα και στις μέρες μας, τόση που θα μπορούσε να σώσει όλη την Ελλάδα. Όμως, δυστυχώς, οι πλείστοι των Ιεραρχών (και λοιπών ρασοφόρων), οδηγούν αλλού το ποίμνιο.

Στο στόμα του λύκου. 

«Προσέχετε ἑαυτοῖς ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν͵ οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐν δύμασι προβάτων͵ ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες· ἀλλ΄ ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτοὺς» (Ματθ. 7.15)

Πηγή Ορθοπραξία

7 thoughts on “Ξεκίνησε η απόσβεση; Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε».

 1. Αποφύγετε να εκκλησιάζεσται με Μητροπολίτες πού είναι λυκοποιμενες και ψευδο ποιμένες, πού δέχονται μόνο μασκοφόρους καί εμβολιασμενους πιστούς.

 2. Εκτός των υπολοίπων θλιβερών του ατοπημάτων, πλέον ο προσποιούμενος με ελάχιστη επιτυχία τον προκαθήμενο της Εκκλησίας και σε ρόλο ιατρικού επισκέπτη!
  Αρχιεπίσκοπε μπαλαντέρ των ΜΚΟ, της αποστασίας, της βλασφημίας, των Πρεσπών, των λαθρομεταναστών και των φαρμακευτικών, το μόνο που δεν έχουμε δει επί των ημερών σου είναι να παίρνεις εγκυκλοπαίδειες παραμάσχαλα σαν πλασιέ και να μας χτυπάς τα κουδούνια.

 3. Άμα είναι δαύτος «ορθόδοξος αρχιεπίσκοπος», εγώ είμαι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.
  Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που δαιμονίζονταν βλέποντας τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τις ενέργειές του;

  Λίγα έτη «δέσποτα»!
  Να μας αδειάζεις την γωνιά όσο πιο γρήγορα γίνεται, και εσύ και οι «δικοί σου», που τους έχωσες στην αρχιεροσύνη από το πίσω παράθυρο…
  Όσα λιγότερα έτη γίνεται, για το καλό όλων μας και το δικό σου.

   • Αυτό το εύχομαι για άτομα όπως ο Σεραφείμ Πειραιώς.
    Για τον συγκεκριμένο δεν πιστεώ ότι έχει ελπίδα να μετανοήσει.
    Δεν πιστεύω καν ότι είναι ορθόδοξος (σίγουρα δεν είναι κατηχημένος), και πολύ πιθανώς να έχει ξεκουτιάνει κιόλας (μακάρι, γιατί έτσι θα έχει κάποια δικαιολογία).
    Έτσι ήταν και πριν γίνει αρχιεπίσκοπος και περίμενα αρκετά χρόνια ευχόμενος να μετανοήσει. Αλλά δεν μετανοεί, και κάθε μερα που τον έχουμε χειροτερεύει η πνευματική κατάσταση των Ελλήνων.

 4. Πόσο πιο χαμηλά ? Μέχρι που θα πρέπει να φτάσει αυτή η προδοσία πια,πρώτα στον Χριστό μας κ μετά στο ποίμνιο.. Με το ένα πόδι στον τάφο που θα τα βάλεις τα λεφτά?
  Την ημέρα της κρίσεως ποιος δύναται να σε σώσει που θα τρέμεις σαν το φύλλο του δέντρου φουκαρά… Τραβάς τον δρόμο του Ιούδα κ δυστυχώς επιλέγεις την αιωνιότητα να την περάσεις με τον αρχηγό του… Είσαι αξιοθρήνητος…

 5. Αυτό σημαίνει πως το εμβόλιο είναι όντως δόλιο.
  Μέχρι πρότινος οι Εκκλησιαστικοί ηγέτες καλούσαν τους πιστούς σε λιτανείες τώρα οι της νέας τάξης λένε να τρυπηθούμε για τη δόση μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s