Τι ζόφο ζούμε Χριστέ μου …

σ.σ. Πέφτουν συνέχεια η μάσκες των ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ του Μητσοτάκη και του κάθε πολιτικάντη. Ο κόσμος βοά και αυτοί το χαβά τους. Να γιατί οι «ποιμένες» αυτοί αποκαλούν τους εαυτούς τους «Εκκλησία» και απαιτούν τυφλή υπακοή. Για να θυσιάζουν εύκολα το ποίμνιό τους στα όργανα του Αντιχρίστου έναντι ανταλλαγμάτων.

Οι Επίσκοποι σκέφτηκαν ότι είναι δυνατόν να στέλνουν τα πνευματικά τους παιδιά στο θάνατο; 

Δυστυχώς κάποιοι Επίσκοποι αποδεικνύουν ότι είτε από αφέλεια(;) είτε συνειδητά,γίνονται  όργανα τῆς Ν. Τάξεως. 

Γι’ αυτὸ λαμβάνουν υπ’ όψιν τους μόνο τὴν Νεοταξικὴ Κυβέρνηση, και αγνοούν α) τὶς προειδοποιήσεις επιστημόνων πού μιλάνε γιὰ τὴν επικινδυνότητα των ἐεμβολίων, β) τὶς πραγματικές παρενέργειες και γ) τοὺς εκατοντάδες ή χιλιάδες θανάτους πού έχουν επισυμβεί μὲ τὸ εμβόλιο πού δὲν έχει ελεγχθεί όπως έπρεπε;

Η ειδηση :«Κάλεσμα στον κόσμο μέσω των Ιερέων για να εμβολιαστεί κάνει ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός μέσω εγκυκλίου που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες. Συνιστά στους Ιερείς και τους ενορίτες να εμβολιαστούν αλλά και να κάνουν τέστ για τον covid-19 ώστε να μειωθεί όσο είναι δυνατόν περισσότερο η μετάδοση του Ιού. Όπως αναφέρει πριν λίγες ημέρες ο ίδιος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου ενώ στις 9 Φεβρουαρίου θα κάνει τη δεύτερη δόση.»

Σχολιο: Ὅσοι δὲν ἀντελήφθησαν τὴν ἀπάτην μὲ τὸν Κορωνοϊόν, ἀκόμη καὶ ἕνα ἔτος μετά, ἔχουν τὴν ψευδαίσθησιν ὅτι θὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἔλευσιν τοῦ Ἀντιχρίστου; Ἂν ναί, πλανῶνται πλάνην οἰκτράν! Ὅταν δὲν ἀντιλαμβάνονται τὰ εὔκολα, πῶς εἶνε δυνατὸν νὰ ἀντιληφθοῦν τὰ δύσκολα;

Αμφιβάλετε; 

η συνέχεια

Τρελο-γιάννης

1 thought on “Τι ζόφο ζούμε Χριστέ μου …

  1. Ο νομπελίστας Ιατρικής Luc Montagnier δήλωσε, πως δεν θα εμβολιαστεί με mRNA εμβόλιο. Η πρόεδρος των Ελλήνων γιατρών της Βρετανίας κ. Σονίδου δεν θα εμβολιαστεί, γιατί δεν γνωρίζει αρκετά για το εμβόλιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των υγειονομικών στην Ελλάδα δεν θέλει να εμβολιαστεί. Ο Ηλείας είναι αθεόφοβος. Κρίμα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s