Θέλουμε την αλήθεια ή την δική μας «αλήθεια»;

π. Βασίλειος Βολουδάκης, π. Στυλιανός Καρπαθίου, κ. Κωνσταντίνος Βουγάς. Ζωντανή μετάδοση από την Πνευματική μας Εστία. Οι ομιλίες αναρτώνται στο https://www.ypakoh.gr​ (Κυριακή 31/1/2021, 12:30​) Επιπλέον υλικό από το κανάλι @Εκδόσεις Υπακοή –Studio YP

1 thought on “Θέλουμε την αλήθεια ή την δική μας «αλήθεια»;

  1. Το πνευματικό πρόβλημα δεν είναι μόνο στα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του “εμβολίου” (που στην πραγματικότητα είναι γονιδιακή παρέμβαση και όχι εμβόλιο).
    Υπάρχει σοβαρό πνευματικό πρόβλημα και με τις βλάβες και του εμβολίου που σίγουρα υπάρχουν. Κανεις δεν εγγυάται την ασφάλεια από αυτά τα “μπόλια”. Αντίθετα, όλοι οι επιστήμονες εκφράζουν τις αμφιβολίες τους, την άγνοιά τους, και τους φόβους τους. Επομένως, είναι αμαρτία να πάρεις το εμβόλιο, γιατί με αυτήν σου την πράξη δοκιμάζεις την πρόνοια του Θεού και προκαλείς εκουσίως βλάβη ή θάνατο στον εαυτό σου. Είναι και απιστία, άρνηση της πρόνοιας του Θεού, απερισκεψία, αυτοκαταστροφή, και ανυπακοή στην επίσημη θέση της Εκκλησίας (που είναι ακριβώς η αντίθετη από την θέση των αντίθεων καταληψειών των επισκοπείων).

    Συγχαρητήρια στον πάτερ Βασίλειο για την αποδοχή του τίτλου του “συνωμοσιολόγου”. Ο τίτλος είναι τιμητικός, παρά το τι καταλαβαίνουν κάποια διεστραμένα και τηλεορασόπληκτα μυαλά. Και εγώ τον κουβαλάω με περισσή περιφάνεια! Να ντρέπονται οι συνωμότες και οι συνωμοσιοφάγοι/συνωμοσιόπληκτοι!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s