Μητροπολίτης Μεσογαίας – Ειδικός στην απονεύρωση του φρονήματος των Ορθόδοξων Ελλήνων.

Φτάσαμε στο σημείο να επισκοπούμε τους κατ’ όνομα Επισκόπους, όταν βλέπουμε ότι συστηματικά παρασύρουν το ποίμνιο στην ΑΠΩΛΕΙΑ.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δείχνει να είναι «μπασμένος» σε όλους τους «κύκλους». Ενημερωμένος «από μέσα» προχωρεί ακάθεκτος. Ας θυμηθούμε ότι έκλεισε πρώτος τις Εκκλησίες και ήταν από τους πρώτους (τότε στη ΔΙΣ !) που συμπροσευχήθηκε με τον αφορισμένο σχισματικό Επιφάνιο στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί και τα κάνει, διότι υπάρχουν γύρω μας πολλά γεννημένα θύματα που τον λατρεύουν σαν θεό. Δεν ξέρω, μάλλον τους τραβάει αυτό το εξυπναδίστικο στυλ που πλασάρει. Ας είναι καλά και η Βίκυ Φλέσσα που τονώνει συνεχώς το προφίλ του από την εκπομπή της..

Ο Θεός όμως στέλνει τους Αγίους του για να μας ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. [από ΕΔΩ]

«Ποια βλασφημία; Με το να κρίνουμε τις αποφάσεις αγριεύεται η ψυχή μας. Η ψυχή μας πρέπει να ειρηνεύσει και αν χρειαστεί θα βάλουμε και οι κληρικοί μάσκα.»

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» COVID19. [από ΕΔΩ]

«….Δεν σκοτώνονται έμβρυα. Είναι αρχικά κύττταρα, ήτανε κύτταρα από εμβρυϊκό ιστό ήδη νεκρωμένων εμβρύων. Τα οποία δεν προσκρούουν σε κάποιο ηθικό εμπόδιο, γιατί δεν υπάρχει η σκοπιμότητα που οδηγεί στην έκτρωση αλλά είναι εντελώς ανεξάρτητο γεγονός το ένα από το άλλο.»

Στο τέλος όλοι θα κριθούμε. Μέχρι τότε «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

11 thoughts on “Μητροπολίτης Μεσογαίας – Ειδικός στην απονεύρωση του φρονήματος των Ορθόδοξων Ελλήνων.

 1. Εξαιρετικά εύστοχη τοποθέτηση…
  Αυτός είναι ο ρόλος που τού έχει ανατεθεί…
  Έτσι οι θύρες τού οργάνου τής Νέας Εποχής , ανοίγουν πολύ εύκολα..
  Όχι μόνον η Φλέσσα αλλά καί η Παναγιωταρέα, και τό MEGA ,ANT1, τόν καλούν ευκαιρως ακαιρως
  Γνωστός για τις θέσεις υπέρ τών μεταμοσχεύσεων , δωρεάν οργάνων
  Πολλές δημόσιες σχέσεις
  Και με τούς Οργανωσιακους, ο αδελφός του είναι επικεφαλής καί με τούς Πατριαρχικούς ,λόγω Σίμωνος Πέτρας καί με όλο τό Άγιον Όρος..
  Είναι ο εφησυχαστης…, όπως ο αρχιεπίσκοπος…
  Σίγουρα με καλό βαθμό από την πρεσβεία για την Αγίας Φιλοθέης, θά ζήσουμε ημέρες Χριστοδούλου, με τα κανάλια να τόν ακολουθούν κατά πόδας, ατάκες , συνέδρια επί συνεδρίων καί με δημοφιλία πού θα συναγωνίζεται τού μακαριστού…

 2. Είναι ο φυτεμένος επιστημονικός κέρβερος στο πνευματικό στρατόπεδο για να υποδεικνύει τη ήττα του από την φυσική τάξη και την κοσμική επιστήμη της.

 3. Ο π.σαββας Αχιλλέως μας έλεγε,όποιος κάνει αυτό το σήμα με το χέρι του έχει τον διάβολο μέσα του!!!!!τυφλοί ει άι όλοι οι ιερείς της Μητροπόλεως του;;;

 4. Ας προσέξουμε την διαχρονική τοποθέτηση και το δόγμα (διδασκαλία) του εν λόγω, υποτιθέμενου Ορθοδόξου, Ιεράρχου (αλλά όχι Επισκόπου και Ποιμένος, διότι ούτε επισκοπεί (προστατεύει) ούτε ποιμαίνει το ποίμνιο ) : η ιερότητα μιας πράξης εξαρτάται από την σκοπιμότητά της (!!) κι όχι αν αυτή η ίδια είναι σύμφωνη με το θέλημα του Θεού προς το οποίο όλοι υπακούομε. Είναι η ίδια που τον οδήγησε να προωθεί με πολύ μεγάλο ζήλο την αμαρτωλή δωρεά οργάνων : δεν πειράζει που φονεύουμε έναν ζώντα άνθρωπο που η καρδιά του ακόμα πάλλει και ίσως να δέχεται ακόμα Πνεύμα Θεού, διότι έχει τη σκοπιμότητα (ωφέλεια) να προσφέρουμε τα όργανά του σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Μια εντελώς δαιμονική πλάνη ! Με την ίδια συλλογιστική, δεν πρέπει να κατηγορείται ο Ιούδας , διότι η ανίερη πράξη του είχε τη σκοπιμότητά της : οδήγησε στο Σταυρό, στην Ανάσταση και στη Σωτηρία της Ανθρωπότητας ! Και τα τριάντα αργύρια έπρεπε να τα πάρουν οι χριστιανοί για τους φτωχούς και να μην πάνε χαμένα. Κι αυτό είναι ηθικό, γιατί ο Ιούδας δεν τα πήρε για αυτόν το λόγο, δεν είχε αυτό τον σκοπό, είναι μια παράπλευρη συνέπεια. Όπως ακριβώς μας λέει ο εν λόγω Ιεράρχης ότι είναι ηθικό να πάρουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα κύτταρα των εκτρωμένων εμβρύων για τα εμβόλια, γιατί αυτοί που έκαναν την έκτρωση δεν είχαν τέτοιο σκοπό, «είναι μεταξύ τους ανεξάρτητα γεγονότα» !! ενώ η προτεινόμενη πράξη είναι μια καθαρή και ανίερη εμβρυωρυχία. Στην ίδια λογική αυτή και τα περισσευούμενα γονιμοποιημένα ωάρια των εξωσωματικών δεν πειράζει να τα χρησιμοποιούμε για πειράματα και ενδεχομένως στο μέλλον να μας το προτείνει κι αυτό ο Μεσογαίας, ποιος ξέρει; Μάλλον α-νόητα λόγια, τι άλλο να σχολιάσουμε ; Μιλάμε και ενεργούμε σαν να είναι ο άνθρωπος ο Δημιουργός και να φτιάχνει ο άνθρωπος τους ανθρώπους . Ειλικρινά, ο Θεός να τον ελεήσει και να τον φωτίσει για να έλθει σε μετάνοια! Κι αυτόν και εκείνους που παρασύρονται από τα λόγια του και μολύνουν την πίστη τους και τα έργα τους.

 5. Πάντως με τις τοποθετήσεις του σε αυτά τα πολύ σοβαρά θέματα εκφράζει ότι και ο συμβολισμός του χεριού του (ελπίζουμε τυχαία) στο στιγμιότυπο.

 6. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ NASA ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΣΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 7. ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ. ΑΝ ΕΚΤΡΩΘΕΙ (ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ Η ΑΘΕΛΑ) ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙΣ. Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ (ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ). ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΜΑς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ;;; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ!!! ΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;;; ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s