Όταν κληρικοί τής Ορθοδόξου Εκκλησίας συναγωνίζονται επαξίως τόν Τσαουσέσκου.

π.  Εμμανουήλ Σταυρουλάκης

σ.σ. Με τις «ευλογίες» του Μητρ. Χρυσοστόμου Μάνης εμβολιάστηκαν ηλικιωμένοι και προσωπικό στο Γηροκομείο της Ι.Μητροπόλεως Μάνης «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», ενώ στο Γηροκομείο «Παναγία Γοργοεπύκοος» της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ηλικιωμένοι, συγγενείς ηλικιωμένων και προσωπικό, εκβιάστηκαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ παίρνει μαθήματα από κληρικούς της Ελλάδος.

***

Περίπτωση πρώτη, ο ιερέας υπεύθυνος τού γηροκομείου τού Αγίου Μηνά Ηρακλείου, υποχρεώνει εργαζομένους καί τροφίμους σε εμβολιασμό, ειδάλλως αποχώρηση καί απόλυση!!!! Εύγε πάτερ, ο Bill Gates είναι πολύ υπερήφανος γιά σένα.

Νεοναζισμός: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στο Γηροκομείο του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο

Περίπτωση δεύτερη, εμβολιασμός στό γηροκομείο τής μητροπόλεως Μάνης, τουλάχιστον εδώ ήταν προαιρερικός.

https://www.vimaorthodoxias.gr/mitropoleis/gytheio-emvoliasmos-sto-ekklisiastiko-girokomeio-quot-agios-panteleimon-quot/

Ιωάννης Πανταζής

4 thoughts on “Όταν κληρικοί τής Ορθοδόξου Εκκλησίας συναγωνίζονται επαξίως τόν Τσαουσέσκου.

  1. Γενάκι, κούφια αγαπολογία, πιθανότατα οικουμενισμός και υποχρεωτικός εμβολιασμός με εμβόλιο αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και σοβαρότατων, ακόμα και θανατηφόρων, παρενεργειών. Ave π. Εμμανουήλ, οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν!

  2. Δυστυχώς, αν το πρόβλημα ήταν μόνο ότι φέρονται σαν τον “Τσαουσέσκου” ίσως και να λέγαμε ας κάνουμε υπομονή σε ένα τυραννικό “Γέροντα”…

    Αλλά εδώ έχουμε και γενικότερο πρόβλημα αντίληψης από τη μεριά του ιερέως: αν ακούσετε προσεκτικά τη συνέντευξη (την άκουσα για να έχω και ιδία αντίληψη και της άποψης του ιερέως) που δίνει σε τοπικό μέσο (https://www.youtube.com/watch?v=j6U72z55URQ) επικαλείται την “κοινή λογική” και μας λέει το εξής (σε περίληψη το συμπέρασμα):

    Αν 2 ηλικιωμένοι συγκατοικούν στο ίδιο δωμάτιο και ο ένας εμβολιαστεί ενώ ο άλλος αρνηθεί τον εμβολιασμό, θα κινδυνεύει ο πατέρας και η μητέρα του καθενός από αυτούς που έχουν τους δικούς τους στο Γηροκομείο!!!

    Δηλαδή το πολυδιαφημισμένο “εμβόλιο” που εμπιστεύεται ο ιερέας αυτός ως Πρόεδρος του Γηροκομείου θα έχει αποτέλεσμα ΜΟΝΟ αν εμβολιαστούμε όλοι μαζί με αυτό και αν είναι δυνατό ταυτόχρονα!!!

    Δυστυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s