Τύφλα να ‘χουν οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες ! Δείτε πως κρατάνε «Θερμοπύλες» οι σημερινοί «Επίσκοποι» !

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Δεν έγινα ποτέ μασκαράς και ούτε θα γίνω.»

Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

«Θα ευχαριστήσω τους επιστήμονες, που εφηύραν αυτό το εμβόλιο, που θα βοηθήσει τον κόσμο να αποκτήσει αντισώματα και να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ αφού εμβολιάστηκε..

«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι μαζί με τις άλλες ασθένειες που ζούμε θα ζήσουμε και με αυτή την ασθένεια. Θα έχουμε μία ασφάλεια με το εμβόλιο, αλλά πρέπει να είμαστε αυστηροί, να τηρούμε τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνησή μας, διότι αν δεν τα τηρούμε δεν θα πάμε καθόλου καλάΌλοι μας πρέπει να προφυλλάσσουμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω ότι κανένας δεν κόλλησε μέσα στην εκκλησία, αφού εφαρμόστηκαν τα μέτρα…

Παράλληλα, ο Μακαριότατος τόνισε ότι οι πιστοί τα «χαλούσαν» όταν πήγαιναν να κοινωνήσουν και στα κόλλυβα, ενώ μίλησε και για τις λύσεις που πρότεινε επάνω σε αυτό.

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος παρότρυνε τους πιστούς για το εμβόλιο «να μην φοβηθεί κανείς να το βάλει και δεν θα πάθει τίποτα». «Από την στιγμή που ο άνθρωπος αφήσει μέσα του τον Θεό να ενεργεί δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Ο Θεός είναι πιο δυνατός από το κακό, τον διάβολο. Ας αφήσουμε τον Θεό να ενεργήσει μέσα μας και δεν μπορεί ο διάβολος να μας κάνει τίποτα. Συνεπώς δεν μπορεί να το κακό να ταλαιπωρήσει τον άνθρωπο».

Ορθοδοξία News Agency

10 thoughts on “Τύφλα να ‘χουν οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες ! Δείτε πως κρατάνε «Θερμοπύλες» οι σημερινοί «Επίσκοποι» !

 1. Κλαίω, αλλά δεν ξέρω αν είναι από τα γέλια ή από την λύπη…!
  Ο Θεός δεν αφήνει να πάθουμε τίποτα από το επικίνδυνο εμβόλιο των αντιχρίστων έξω από τους ναούς, αλλά αφήνει να πάθουμε τα χειρότερα από τον ακίνδυνο ιό μέσα στους ναούς;;;

  Έχω μια μεγάλη ελπίδα όμως.
  Ελπίζω να το πάρουν όλοι οι οικουμενιστές ρασοφόροι το εμβόλιο, και να είναι ο τρόπος που ο Θεός θα τους καθαιρέσει, είτε από τον θρόνο τους, είτε από την ζωή. Αφού εμείς δεν λέμε να τους καθαιρέσουμε, ας το κάνει ο Θεός…

   • Για την ώρα, αφαίρεσε από αυτούς ναούς και το ποίμνιο.Αλλά και εμάς μας πέταξε εκτός των ναών μπας και φύγουμε μακριά τους, αυτό γιατί έιχαμε μια δικαιολογία και για τον λόγο της υπακοής, αλλά και για το ότι αυτοί ήταν ως χθες οι άνθρωποι Του.
    Με αυτά που επέτρεψε άρχισε να φαίνεται η αίρεση και η προδοσια τους προς όφελος όλων. Θα γίνει η πτώση τους τεράστια,άπατη γιατί ακόμη η εκπαραθυρωση που θέλει για αυτους δεν είναι εμφανής στους πολλούς.

   • Θεός είναι, ότι θέλει ας κάνει.
    Ότι και να κάνει για το συμφέρον μας θα είναι.
    Και για μένα, αν θεωρεί ο Θεός ότι δεν είμαι άξιος να συνεχίσω να κυλιέμαι σε αυτόν τον τρισάθλιο και βρωμερό κόσμο, ας με πάρει. Άμα όμως θεωρεί ότι προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα, τότε ας ακούσει αυτά που του ζητώ.
    Αρκετά μας δοκίμασε ο Θεός με δαύτους. Είναι εμφανές ότι αποτύχαμε παταγωδώς. Ότι στραβό και να κάνουν το δεχόμαστε σαν κοιμισμένα γίδια. Οι «άνθρωποι» αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν από την Εκκλησία άμεσα. Και αφού δεν πρόκειται ποτέ να καθαιρεθούν (κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει…), ας τους καθαιρέσει ο Θεός. Είτε με τον ιό, είτε με τα εμβόλια, είτε με επιδρομή αλλοφύλων, είτε με τους «φίλους μας τους Τούρκους», κτλ. Το ίδιο ας κάνει και για τους ενοίκους του κΥνοβουλίου. Και να μας δώσει και εμάς ένα ΓΕΡΟ μάθημα, μπας και συνέλθουμε. Ξύλο γερό και αστείρευτο…

    Σε εμένα, προσωπικά, έχει δώσει προβλήματα τόσο μεγάλα, που όλα αυτά της εκκλησιαστικής επικαιρότητας φαντάζουν αστεία προβληματάκια που λύνονται σε ένα λεπτό, και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αλλά το γεγονός ότι αυτά τα προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν άλυτα για τόσα χρόνια (δεκαετίες ολόκληρες…), πραγματικά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου να διαβάζω εκκλησιαστικά νέα και να είναι τα ίδια και τα ίδια (ή και χειρότερα από τα χτεσινά), και να προέρχονται πάντα από τα ίδια υποκείμενα. Είναι μια κατάσταση σαν τα νέα εμβόλια! Βλέπει ο οργανισμός ότι κάτι πάει στραβά, πολεμάει συνέχεια, αλλά το πρόβλημα είναι εγκατεστημένο σε ένα μέρος που είναι άβατο και ποτέ δεν μπορεί να φτάσει για να πολεμήσει! Μέχρι να πεθάνεις από αυτοάνοσο! Στην δική μας περίπτωση, το πρόβλημα είναι εγκατεστημένο σε ένα μέρος που είναι άβατο ΜΟΝΟ στην φαντασία μας!
    Μαζικές καθαιρέσεις τώρα! Μόνο ο Κυθήρων να μείνει. Αυτούς εδώ, ούτε τους διαλέξαμε, ούτε τους θέλουμε. Γιατί τους έχουμε τότε; Ποιον σκοπό υπηρετούν; Σίγουρα δεν υπηρετούν την σωτηρία μας…

 2. Εντάξει ρε παιδιά… Πως κάνετε έτσι πια?
  Δεν είναι μασκαράς ο άνθρωπος… Μασκοφορεμένος είναι… Με φίμωτρο… Σχολαστίκες που είστε…

 3. Πρώτα γίνανε λατινόφρονοι οι ρασοφοροι (Πατριάρχες, Μητροπολίτες, ιερείς, Ηγούμενοι,και μοναχοί), μετά σχισματικοί, μετά μασκοφορεμενοι , μετά εμβολιασμενοι και πρό τελευταία τσιπαρισμενοι με το χάραγμα τής ψηφιακής ταυτότητας καί τελευταία αυτό το χάραγμα του Αντιχρίστου,στο σώμα με ακτίνες λέιζερ .
  Αλίμονο τούς Ορθοδόξους Χριστιανούς πού τούς ακολουθούν στο φρέαρ τής κολάσεως.
  Όλα τα εφαρμόζουν οι Αντίχριστες εξουσίες τής Ν.Τ.Π., σιγά- σιγά, σταθερά και μεθοδικά.

 4. Με 0,2% «επίσημη» θνησιμότητα, κυρίως στους ηλικιωμένους, με εξαφανισμένες τις γριπες και τις πνευμονίες, είναι «ξεκάθαρο» (??) για τον αιρετικό αρχιεπίσκοπο Κύπρου, έναν υπόδικο καθαίρεσης και αναθέματος, έναν υποψήφιο της Αφάνειας, έναν Λύκο με ράσα, ότι ο Θεός περίμενε τους γενετιστές υπαλλήλους των εωσφοριστών ελιτίστικων κέντρων, για να διορθώσουν τον γεννετικό Του κώδικα..

  Η μεγαλύτερη δαιμονική απάτη όλων των εποχών έως τώρα, ένα γιγαντιαίο έγκλημα, που «μπάζει» ψέμα από παντού, ενισχύεται και από πλήρως ανάξιους αρχιποιμένες στο σχήμα και μόνο, που υφάρπαξαν το αξίωμα συνήθως με δολιότητα και παρασκήνιο στις πλείστες περιπτώσεις…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s