Η ομολογιακή Ορθόδοξη στάση του αγίου επισκόπου Κυθήρων Σεβασ. Σεραφείμ αποτελεί λυδία λίθο, ελέγχει και σταθμίζει Ιερά Σύνοδο, αρχές και εξουσίες.

Έχει τόσο τυφλωθεί η Θέμιδα (η της δικαιοσύνης προστάτιδα) που δεν μπορεί να δεί τους λειτουργούς της;;;

Χαίρε Θέμιδα αλλήθωρη…

    Ο  Μητροπολίτης Κυθήρων, σεβ. Σεραφείμ ανέδειξε την χρήση κυττάρων από νεκρά έμβρυα  εκτρώσεων για την παραγωγή των εμβολίων  Covid-19 επικαλούμενος  επιστημονικές έρευνες διακεκριμένων ἐπιστημόνων και επιβεβαιώσεις δημοσίων παραγόντων, γι’ αυτό και τον στοχοποιούν.

   Γιατί η εισαγγελία Πειραιώς, η οποία διενεργεί  προκαταρκτική εξέταση κατά του Μητροπολίτου Κυθήρων, σεβ. Σεραφείμ  δεν διενεργεί και δικαστική  έρευνα  για να διαπιστωθεί, αν όντως  τα εμβόλια για τον Covid-19 εμπεριέχουν  στοιχεία κυττάρων DNA  από νεκρά έμβρυα  εκτρώσεων;;;; Η σύσταση των εμβολίων αυτών περιέργως  ακόμη δεν έχει  δημοσιοποιηθεί στο κοινό. Γιατί;;

    Έχει τόσο τυφλωθεί η Θέμιδα (η της δικαιοσύνης προστάτιδα) που δεν μπορεί να δεί τους λειτουργούς της;;;

Γιατί οι της δικαιοσύνης λειτουργοί δεν  διενεργούν έρευνα για να διαπιστωθεί, αν συντελούνται αδικήματα και άν καταπατούνται οι ανθρώπινες ελευθερίες και τα διεθνώς κατοχυρωμένα  δικαιώματα κατά τον γενικό αποκλεισμό – καραντίνα ;;; Και γιατί δεν ελέγχει την συνταγματικότητα των ενεργειών της ασκούμενης υπερκυβέρνησης των ιατρών στο όνομα της «επιστήμης» για να ανακαλύψει τους εντολείς;;;  

     Γιατί οι της δικαιοσύνης  λειτουργοί δεν το ζητάνε; έστω και  ένας δικηγόρος ελλείψει  εισαγγελέων ;;;; 

Για την μισθολογική και αναδρομική οικονομική τους απολαβή, του λαού πενομένου,  παρατηρούμε ότι ταχέως, ομοφώνως  αποφαίνονται….

     Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;;

    Ο λαός, που πληρώνει αναρωτιέται,  πότε θα ενεργήσουν τα αυτονόητα;;; Πότε θα δούμε Τερτσέτηδες ή μήπως εξέλειπαν;;; 

    Δεν ξεχνούμε τη ρήση του Μητροπολίτου Φλωρίνης Σεβ. Αυγουστίνου Καντιώτη, που είχε πεί για την ανθρωπίνη δικαιοσύνη το διαχρονικό:

    «Αφ’ ότου η ανθρωπίνη δικαιοσύνη καταδίκασε τον Θεάνθρωπο, στο πρόσωπό της εκκολάφθηκε ανεξίτηλο στίγμα» 

                               Παπαϊωάννου Γεώργιος 

                                Αρχιτέκτων  Μηχανικός

                                          καθηγητής 

Πηγή Αγώνας Αγωνιζομένων Ορθοδόξων Χριστιανών


1 thought on “Η ομολογιακή Ορθόδοξη στάση του αγίου επισκόπου Κυθήρων Σεβασ. Σεραφείμ αποτελεί λυδία λίθο, ελέγχει και σταθμίζει Ιερά Σύνοδο, αρχές και εξουσίες.

  1. Όχι μόνο το ζητάει, αλλά έχει εξαναγκάσει τους εισαγγελείς να κινητοποιηθούν ο ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης. Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, έχουν δολοφονηθεί επίτηδες άνθρωποι στα δημόσια νοσοκομεία, για να τους εμφανίσουν ως δήθεν θύματα του ΥΠΑΡΚΤΟΥ ιού.
    Βάσει δύο νεκροψιών που έχουν ήδη διενεργηθεί, τα δύο δήθεν θύματα του SarsCov2 δεν είχαν μολυνθεί από τον ιό. Μάλιστα στο ένα εκ των θυμάτων είχαν κάνει οκτώ τεστ και ήταν όλα αρνητικά!
    Το προφίλ του στο Facebook έχει μπλοκαριστεί για 30 ημέρες.
    Όσοι θέλετε, μπορείτε να μπείτε στο προφίλ της συζύγου του Μαριάννας Ρουπαλιότη και να κρίνετε μόνοι σας τα ανατριχιαστικά λεγόμενά του.
    Όλως τυχαίως, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος με επείγον έγγραφό του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ζητά επί της ουσίας ασυλία -και μάλιστα με αναδρομική ισχύ- για τα πεπραγμένα των γιατρών. Μα, γιατί; Αφού μας λένε, πως είναι όλα καλώς καμωμένα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s