Τζέιμς Κόρμπετ: Κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα για τα καινοτόμα εμβόλια του κορωνοϊού.

Μεταφρασμένο απόσπασμα έρευνας του Τζέιμς Κόρμπετ με τίτλο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»

Παρά τις ενστάσεις εκείνων, όπως του Μπιλ Γκέιτς, που βλέπουν οικονομικό συμφέρον σε αυτά τα πειραματικά εμβόλια· και των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών που πωλούν αυτά τα εμβόλια· και των κυβερνήσεων που δωροδοκούνται από το διεθνές καρτέλ δημόσιας υγείας για να αγοράσουν αυτά τα εμβόλια και να πιέσουν το κοινό να τα δεχτεί· και των εταιρικών μέσων ενημέρωσης που βασίζονται στα διαφημιστικά δολάρια αυτών των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, κάποια δεδομένα σχετικά με αυτά τα καινοτόμα εμβόλια του κορωνοϊού είναι αδιαμφισβήτητα:

1.Είναι τα πιο εσπευσμένα εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί ποτέ.

2.Οι κατασκευαστές έχουν πλήρη ασυλία ευθύνης εάν τα πειραματικά τους εμβόλια προκαλέσουν βλάβη.

3.Οι κλινικές δοκιμές που ελέγχουν την ασφάλεια αυτών των εμβολίων δεν έχουν ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε που κάνει το εμβόλιο γίνεται τώρα ένα ανθρώπινο ινδικό χοιρίδιο σε ένα συνεχόμενο ιατρικό πείραμα με τον πληθυσμό του πλανήτη.

4.Τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna αποτελούν μέρος μιας πειραματικής κατηγορίας εμβολίων που δεν έχει δοθεί ποτέ στο κοινό.

5.Αυτά τα εμβόλια δεν έχουν δοκιμαστεί για την ικανότητά τους να αποτρέπουν την μόλυνση ή την εξάπλωση του SARS-CoV-2 και δεν προορίζονται να το κάνουν.

6.Και δεν υπάρχει απολύτως κανένα μακροπρόθεσμο δεδομένο σχετικά με αυτά τα εμβόλια για να προσδιοριστεί ποιες θα μπορούσαν να είναι οι επιδράσεις τους στη γονιμότητα, στην πιθανότητα παθογόνου εκκίνησης ανοσοαπόκρισης [pathogenic priming] ή σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή παρενέργεια.

Το ότι αυτό αντιπροσωπεύει το πιο ριψοκίνδυνο και επαίσχυντο πείραμα στην ιστορία του κόσμου φαίνεται αναμφισβήτητο. Ποτέ πριν δεν πιέστηκαν δισεκατομμύρια άνθρωποι να υποβληθούν σε μια εντελώς πειραματική, επεμβατική ιατρική διαδικασία βάσει μιας ασθένειας που έχει ποσοστό επιβίωσης μεγαλύτερο του 99%.

THE CORBETT REPORT

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχόλιο: Απάντηση δεν περιμένουμε (πια… σε τίποτα). Μόνο άλλη μία τραγική διαπίστωση κάνουμε, ότι η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος με προκαθήμενο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την εχθρική ενέργεια κατά των Ελλήνων και της ανθρωπότητος.

1 thought on “Τζέιμς Κόρμπετ: Κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα για τα καινοτόμα εμβόλια του κορωνοϊού.

  1. Προσυπογράφω το σχόλιο. Σύμφωνα με Ιταλό δικηγόρο, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και όσοι προσπαθούν να τον επιβάλλουν θα παραπεμφθούν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Διάβασα την είδηση στο εξαιρετικό dimpenews.com. Αν το κρίνετε σκόπιμο, αναδημοσιευστε την. Μην τους φοβάστε. Βρίσκονται σε πανικό. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΟΣ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s