Ποιός τους τα ψιθυρίζει αυτά; Το Άγιο Πνεύμα ή ο Σατανάς; Μόνο οι μασκαρεμένοι και έχοντες πιστοποιητικό ιατρού μπορούν να εκκλησιαστούν σε Ναό της Μητρ. Λαρίσης !!

Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7:30 έως 10:00
ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Παρακαλώ πολύ.
Ο Ι. Ναός ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Έτσι λοιπόν…

στον Ι. Ναό θα εισέρχεστε με μάσκα

και εφαρμόζοντας τις σχετικές εντολές

καθώς και με έγγραφο ιατρού

ότι είστε Αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Τέτοιο μίσος για την Εκκλησία, ούτε ο χειρότερος τεκές να ήτανε. Τέτοια εμπάθεια για τους πιστούς. Τέτοια πνευματική τύφλωση. Τέτοια σπουδή να ικανοποιήσουν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του Καίσαρα. Στις δημόσιες υπηρεσίες, τις τράπεζες και άλλους χώρους που εισέρχονται πολύ περισσότεροι άνθρωποι, κάνουν καθημερινές απολυμάνσεις και ζητούν πιστοποιητικά ιατρού; Εκτός από την προφανή σκοπιμότητα να εξεφτελίσουν τους Ιερούς Ναούς, μήπως χρησιμοποιούνται οι Ναοί και το (μονίμως κοιμισμένο) χριστεπώνυμο πλήρωμα δοκιμαστικά για τα νέα μέτρα που θέλουν να επιβάλουν γενικότερα στην κοινωνία;

Μα το πιστοποιητικό ιατρού που ζητάνε με αρνητική διάγνωση στον κορωνοϊό, ως προϋπόθεση εκκλησιασμού, είναι προθάλαμος του υποχρεωτικού εμβολίου, ως προϋπόθεση για την λήψη υπηρεσιών από την Πολιτεία, και ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Είναι δυνατόν ρασοφόροι να πρωτοστατούν στην πρόβα τζενεράλε του ερχομού του Αντιχρίστου;

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Λάρισα. Με λίγη αναζήτηση πέσαμε στο παρακάτω «ενδιαφέρον» βίντεο.

-https://www.youtube.com/watch?v=PA4RKjdt-Jw&feature=emb_logo

«High Tech Εκκλησία», «λιβανισμένη» από τα μισθαρνά όργανα του αφορισμένου Μητσοτάκη, πλήρως προσαρμοσμένη στις «σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας»…

..και τώρα απαλλαγμένη και από τα ανθρώπινα κορωνο-μιάσματα !!

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας;;

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτρέπει να χρησιμοποιείται ένας Ναός του Θεού ως «εργαστήριο» και προπομπός των μασονικών σχεδιασμών της Νέας τάξης.

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

16 thoughts on “Ποιός τους τα ψιθυρίζει αυτά; Το Άγιο Πνεύμα ή ο Σατανάς; Μόνο οι μασκαρεμένοι και έχοντες πιστοποιητικό ιατρού μπορούν να εκκλησιαστούν σε Ναό της Μητρ. Λαρίσης !!

 1. Φοβερό!!!!
  Τι νά πω…
  Υπάρχει ιστοσελίδα τού Ναού
  Galilea.gr
  Hi tech όντως…
  Άμα σέ επαινεί η ΕΡΤ….

  • Η λανθάνουσα γλώσσα που λέει την αληθεια. Για να μπεις δηλαδή σε προτρέπει να είσαι αρνητης του ΥΙΟΥ

 2. Συγγνώμη αλλά δεν λέει “Αρνητικοί στον κορωνοϊό”! αλλά “Αρνητικοί στον υιό!!! Ποιόν υιό? του Θεού? Τί να πώ μασκαραλίκια, ντροπή…

 3. Mάλιστα… άρα λοιπόν, game over, γιατί από εδώ δεν υπάρχει γυρισμός. Σε λίγες μέρες, θα ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού – ο χειρότερος εφιάλτης αναδύεται όπως το κεφάλι του θηρίου που αναδύεται από την θάλασσα… να πάνε οι πιστοί και να κολλήσουν τα δικά τους ταμπελάκια διαμαρτυρίας με τις λέξεις “αίσχος” και “ντροπή”, αν δεν διαμαρτυρηθούμε ….αυτοί είναι στον κόσμο τους….δεν έχω λόγια.

 4. κ. υπεύθυνε της σελίδας, αν είστε ο κ.Δ.Σ. από Πλατύκαμπο; Λαρίσης, θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε και μετά να σχολιάσετε. Δεν το κάνατε. Ευχαριστώ. Λοιπόν ας γνωρίζετε ότι από την εκκλησία του Ι.Ν.Μεγαλομ.Αγ.Γεωργίου Λαρίσης, όπου υπηρετώ, συν Θεώ, ως πρόεδρος του Εκκλ.Συμβουλίου, για λόγους υγείας απουσίαζα από τον Νοέμβριο. Πρώτη φορά εμφανίσθηκα δημόσια και λειτούργησα στις 20 Δεκεμβρίου και κοινώνησα πάρα πολύ κόσμο ΧΩΡΙΣ να τους ζητώ κανένα έγγραφο Ιατρού. Τις ανακοινώσεις έξω από τον Ι.Ναό τις γράφω πάντοτε σε χαρτί Α4 και ποτέ σε σημειώματα. Το ποιος το έκανε δεν το έψαξα αν και θα μπορούσα άνετα να το μάθω. Κι άλλοι, βεβιασμένα και απερίσκεπτα, δημοσίευσαν αυτή την είδηση αλλά έσπευσαν να την αναιρέσουν. π.χ. “Ορθόδοξη Θεολογία
  21 Δεκεμβρίου στις 4:35 μ.μ. ·
  Ψευδή ανακοίνωση
  Μόλις με ενημέρωσε ο π. Νικηφόρος Κοντογιάννης εφημέριος του ιερού ναού αγ. Γεώργιος, Λάρισα, ότι δεν ισχύει αυτή η ανακοίνωση. Κάποιος που ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα πήγε και κόλλησε αυτό το μικρό χαρτί από κάτω, ενώ ο ίδιος πάντα τις ανακοινώσεις τις κάνει σε Α4.
  Όντως ο π. Νικηφόρος Κοντογιάννης είναι εφημέριος στο ναό αυτό. Δείτε τα Δίπτυχα της Εκκλησίας.
  Να είμαι ειλικρινής πριν με στείλει μήνυμα εδώ ο πατέρας Νικηφόρος, ήθελα να πάρω τηλέφωνο στον ναό να ρωτήσω.
  Να ζητήσω συγνώμη από τον πάτερ Νικηφόρο. Και να ευχηθούμε μετάνοια σε όλους μας και στο πρόσωπο που έκανε αυτήν την πράξη”.
  Παρακαλώ πολύ λοιπόν το ίδιο να κάνετε και εσείς και να μου κοινοποιήσετε την δημοσίευση στο email: arxim.nikiforos@yahoo.gr. Ως προς τους άλλους σχολιασμούς σας για τις δραστηριότητες του Ι.Ναού μας δεν πειράζει ο πόλεμος πάντα θα υπάρχει και αλίμονο αν όλοι μας λένε μπράβο. Καλά Χριστύγεννα.

  • Προφάσεις εν αμαρτίαις! Καί δέν εντρέπεσαι νά λές “δέν έψαξα νά βρώ ποιός τό έγραψε”; Άρα είτε τό θεωρείς ασήμαντο ή μάλλον συμφωνείς!

  • π. Νικηφόρε ευλογείτε.
   Δεν είμαι ο ο κ.Δ.Σ είμαι γυναίκα. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εσείς προσωπικά διαψεύδετε την συγκεκριμένη είδηση. θα πρέπει όμως να εντοπίσετε αυτόν που έβαλε αυτήν την ανακοίνωση διότι προκάλεσε μεγάλο σκανδαλισμό. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι την ημέρα της δημοσίευσης πήρα προσωπικά τηλέφωνο στο Ναό για να επιβεβαιώσω την είδηση αλλά δεν απάντησε κανείς. Το τηλ. το βρήκα εδώ. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό. https://www.xo.gr/profile/profile-906709974/el/
   Από εκεί και πέρα ήλεγξα με κάποια βίντεο την πρόσοψη του Ναού σε σχέση με την άνω φωτογραφία για να βεβαιωθώ ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο Ναό.
   Σας υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα δημοσιεύσω την παρέμβασή σας και να με συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση.

   π. Νικηφόρε. Το διαδίκτυο μπορεί να εξυπηρετήσει σε κάποια πράγματα αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Θεία Λειτουργία και τις λατρευτικές πράξεις των πιστών. Δεν είναι μία εγκεφαλική και ψυχρή κατάσταση η Ορθοδοξία μας. Είναι εμπειρική και χρειάζεται την καθολική μετοχή του όλου ανθρώπου.

   Καλά Χριστούγεννα και σε σας.

 5. Καλημέρα! Γιατί δε σας αρκεί η απάντηση του Ιερέα;; Λέτε υπήρξε σκανδαλισμός. Λέτε πήρατε τηλέφωνο και δεν απάντησε κανείς. Να ξαναπέρνατε η να μην το δημοσιεύατε πριν ενημερωθείτε. Το οτι η πόρτα ήταν απ το Ναό του Αγίου Γεωργίου, δεν είναι απόδειξη ότι κόλλησε το χαρτί ο Ιερέας. Λυπάμαι που θρησκευτικές σελίδες ανεβάζουν τέτοια και δημιουργούν σκάνδαλα. Ρωτήσατε το ποιόν του Ιερέως; Πόσες ψυχές έτρεξαν και βρήκαν παρηγοριά και εν Χριστώ αγάπη κοντά του; Γνωρίζετε το έργο του;; Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε και μάλιστα Ιερέα. Ήδη είμαστε φορτωμένοι με πολλές αμαρτίες. Καλή μετάνοια σε όλους μας!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!

  • Ωραία, πάνε και ρωτα τότε εάν μεθαύριο θα δεχθεί τα προταγματα της ΔΙΣ και θα επιβάλει τις μάσκες εντός του ναού. Η ανακοίνωση είτε είναι αληθής είτε όχι ποσώς μας ενδιαφέρει, εκείνο που ενδιαφέρει είναι το τι θα πράξουν οι ιερείς, εάν ομολογησουν, εάν δηλαδή τελικά πράξουν ή όχι αυτο που η επιστολή αναφέρει.

   • Βεβαίως και έχει σημασία εάν η ανακοίνωση είναι αληθής ή όχι, όπως έχουν φυσικά και τα άλλα που αναφέρεις αδελφέ, διότι στο τέλος τέλος η πράξη είναι αυτή που μετράει.

  • Καλή μου κυρία φορτώνετε τις ευθύνες του υπεύθυνου του Ναού στους άλλους. Νομίζω σας διαφεύγει το γεγονός ότι ο σεβαστός Ιερεύς και εφημέριος του Ναού δεν ενδιαφέρθηκε να διαψεύσει επισήμως από την κεντρική σελίδα του Ναού το σημείωμα που κάποιος από το εκεί περιβάλλον έβαλε, δεν ενδιαφέρεται καν να τον βρει, και ζητάτε από εμάς τα ρέστα ! Πως γνωρίζει ο σεβαστός Ιερεύς ότι αυτή η «είδηση» δεν αναπαράγεται τούτη τη στιγμή και σε άλλα ιστολόγια; Μήπως θα πρέπει καλοπροαίρετα να την διαψεύσει από το ιστολόγιο του Ναού για να μην χρειάζεται να ζητά εκ των υστέρων την συγνώμη του ενός και του άλλου; Στην high tech εκκλησία πάντως πήρα τηλέφωνο (δεν θυμάμαι πόσες φορές) και δεν απάντησε κανείς. Επιπλέον η «διασταύρωση» που έκανα όντως απεδείχθη αληθινή. Το σημείωμα όντως τοποθετήθηκε στον συγκεκριμένο Ναό. Προσέξτε καλή μου κυρία διότι έτσι όπως το πάτε θα πείτε σε λίγο ότι εμείς που αναπαράγουμε την «είδηση» γράψαμε το συγκεκριμένο σημείωμα, ήλθαμε στην Λάρισα απ’ τα διάφορα μέρη της Ελλάδος, το τοποθετήσαμε μπροστά στον Ναό του Αγίου Γεωργίου και μετά το δημοσιεύσαμε στα ιστολόγιά μας!
   Μέρες που είναι αγαπητή κυρία, μπορούμε να επιλέξουμε να μην σκανδαλιστούμε. Όλα στο χέρι μας είναι αρκεί να υπάρχει καλή προαίρεση.
   Καλά Χριστούγεννα να έχετε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s