Επαλήθευση των προφητειών της οσίας γερόντισσας Μακαρίας. Λίστες εκκλησιαζομένων στην Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου!

Παντού ακούγεται ότι η Μητρόπολη μας αποφάσισε να κρατήσει λίστες για όσους πιστούς αποφασίσουν να εκκλησιαστούν τις τρεις ημέρες που όρισε η πολιτεία να ανοίξει τους ναούς, καθώς ήδη αυτό ανακοινώνεται από τους ιερείς στα πνευματικά τους τέκνα.  Τι αλήθεια συμβαίνει; Φαίνεται απίθανο να το επινόησε αυτό ο Μητροπολίτης μας, είναι όμως και άμοιρος ευθυνών;

Και ενώ όλα αυτά φαίνονται απίθανα, μαθαίνουμε κι αυτό. Ο λόγος που θα κρατηθούν τα ονόματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι για να μείνουν στο αρχείο των γραφείων της Μητροπόλεως.

Τι είπε η Μητρόπολη στους Ιερείς; Ότι σε περίπτωση που βρούμε έναν ασθενή που εκκλησιάστηκε θα ιχνηλατήσουμε τις επαφές που είχε τις ημέρες που το έπραξε (έτσι φαίνεται θα βγάλουμε και ένοχο τον Ιησού Χριστό για μία ακόμα φορά, εντελώς τυχαία)!!!

Ζούμε τραγικές καταστάσεις και ξεκάθαρα έχουμε  την εκπλήρωση μίας ακόμα προφητείας της γερόντισσας Μακαρίας της Ρωσίδας.

– Θα φτιάξουν λίστες με αυτούς που πηγαίνουν στην εκκλησία (10 Φεβρουαρίου 1988).

Κι ενώ έχουν εκπληρωθεί και αρκετές προφητείες της ίδιας γερόντισσας το τελευταίο διάστημα… 

– Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα. Θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν θα γίνονται ακολουθίες. Οι άνθρωποι θα κάνουν τις ακολουθίες όπου μπορούν. Θα το κάνουν έτσι ώστε οι εκκλησίες να είναι μακριά και να μην μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν. (14 Ιουλίου 1988)

– Θα υποστείτε διωγμούς επειδή προσεύχεστε στο Θεό (20 Μαΐου 1989)

-Θα πρέπει να προσεύχεστε έτσι ώστε να μην το ξέρει κανένας(!) Να προσεύχεσθε σιωπηλά. Θα παρακολουθούν τους ανθρώπους και θα τους συλλαμβάνουν (15 Μαίου 1987).

…περιμένουμε να δούμε τι ακόμα θα ζήσουμε!

Σας ρωτώ λοιπόν Σεβασμιώτατε. Σας προβληματίζει ότι οι προφητείες εκπληρώνονται επί των ημερών σας; Ισχύουν όλα όσα ακούγονται; Έχετε δει τι άλλο προφητεύει η ίδια γερόντισσα

Μας έχετε πικράνει, μας έχετε πολύ απογοητεύσει και δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει καιρό τώρα. Δεν μιλήσαμε όταν συμφωνήσατε με την ληστρική Σύνοδο της Κρήτης, δεν μιλήσαμε όταν κάνατε κοινό εσπερινό με Παπικούς σε μοναστήρι τους, δεν μιλήσαμε όταν συλλειτουργήσατε με τους ακοινώνητους και σχισματικούς Ουκρανούς. Αν δεν μιλήσουμε και τώρα, τότε λογικά οι λίθοι θα το πράξουν και εμείς θα δώσουμε λόγο στον Κύριο μας, Ιησού Χριστό, γιατί δεν κάναμε αυτό που οφείλαμε.

Σεβασμιώτατε, είστε ένα πρόσωπο το οποίο σέβεται και αγαπά η κοινωνία των Χανίων και ο πιστός λαός. Είστε αρκετά συμπαθής και σε ‘μενα προσωπικά, αλλά και σε όσους γνωρίζω. Πάρτε επιτέλους μια θέση Ορθόδοξη και ο κόσμος όλος θα είναι μαζί σας. Μιμηθείτε τις περιπτώσεις  των αγίων Πατέρων μας. Και τότε, θα είστε πολύ αγαπητός και στον ουρανό, αλλά και στη γη και όλοι θα σας στηρίξουμε.

Μέχρι τότε όμως, φαίνεται πως πάτε χέρι-χέρι με ένα σύστημα που (ενδέχεται να) προετοιμάζει τον Αντίχριστο…

Θεός φυλάξοι, Σεβασμιώτατε…

Χρήστος Βλαμάκης, Χανιά Κρήτης / orthopraxia.gr

Σελίδα πηγής

4 thoughts on “Επαλήθευση των προφητειών της οσίας γερόντισσας Μακαρίας. Λίστες εκκλησιαζομένων στην Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου!

 1. Όσοι από τους αρχιερείς είναι υπέρ του εμβολίου το ξέρουν ότι κατασκευάστηκε με κύτταρα από εμβρύων από εκτρώσεις;

 2. Δεύτε ίδωμεν πιστοί….εάν αυτό θα το κάνουν. Προσωπικά, δεν έχω πειστεί για το ημι – επιβεβαιωμένο αυτό ανακοινωθέν. Όχι τίποτ ‘ άλλο, αλλά ακούγονται κάποιες φορές και πράγματα που δεν ισχύουν, και μετά άντε βγάλε άκρη. Θα το διαπιστώσουμε όμως λίαν συντόμως…. και τότε θα κράξομεν αναλόγως.

  • Χαίρε Αργυρώ.

   Είναι 100% βέβαιο, καθώς αυτό ανακοινώθηκε σε διάφορες εκκλησίες που παραμένουν ανοιχτές. Επίσης, ρώτησα και διάφορους ιερείς που συμμετείχαν στην σύναξη με τον Μητροπολίτη αν αυτό είναι ακριβές. Όλοι το επιβεβαίωσαν.

   Το κείμενο το έγραψα μήπως και προβληματιστεί ο ίδιος ο Μητροπολίτης και πάρει πίσω αυτό που ζήτησε να πράξουν οι κληρικοί της μητροπόλεως.

 3. Σε κάποιο ιερέα τού είπα, πριν ένα μήνα : ότι οι ιερείς θα δέχονται στην Εκκλησία,μόνο,όσοι πιστοί έχουν κάνει το εμβόλιο τού Κορονοοιου, επιδεικνύοντας την κάρτα των
  εμβολίωνο,μου χαμογέλασε αρνητικως,σαν να μήν το πίστευε , όπως δέχονται τώρα τούς μασκοφόρους.
  Εμείς οι πιστοί πού δεν θά εμβολιαστούμε καί δεν θά μασκοφορουμε,θα εκκλησιαζομαστε μακρυά από αυτούς τούς ιερούς ναούς , και θα εκκλησιαζομαστε στήν ύπαιθρο, έχοντας μαζί μας τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s