Απαγορεύεται ο αγιασμός των υδάτων! Γιατί, επειδή εκείνη την περίοδο λύνονται και τα μάγια; (Δείτε την μαρτυρία ενός πρώην μάγου)

Ανάμεσα στα όσα κωμικοτραγικά ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (η “Ελληνική” κυβέρνηση, ντε), αποφασίστηκε και να απαγορευτεί ο αγιασμός των υδάτων. Γιατί άραγε;

Επειδή σύμφωνα με ένα πρώην μέντιουμ, συμβαίνουν τα εξής:

(Απομαγνητοφώνηση για το orthopraxia.gr)

«….Πήγαινα να τρελαθώ. Ήταν η περίοδος από την ημέρα των Θεοφανίων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της βαπτίσεως του Ιησού και τον αγιασμό των υδάτων, αυτά όλα τα έλεγε ο μάγος, προφυλαγόμασταν και συνδεόμασταν με χάπια, με ηρεμιστικά και παυσίπονα γιατί είχαμε φοβερούς πόνους, πονοκέφαλους και μια κατάσταση τρέλας. Την περίοδο των Θεοφανίων και 40 μέρες μετά.

Πως εξηγείται αυτό;

Αυτό σας είπα, μπορεί να το εξηγήσει καλύτερα και η Εκκλησία. Είναι το μεγάλο γεγονός και το μεγάλο δώρο που κάνει ο Θεός στους Χριστιανούς και ειδικά τους ορθοδόξους, να κάνει αυτόν τον καθαγιασμό κάθε χώρας που είναι ορθόδοξη και να λύνονται ταυτόχρονα όλα τα μάγια σαν ένδειξη δώρου για τον Υιόν του που βαπτίζεται, πρός τους Ορθοδόξους.

Δηλαδή ακόμη και να είχατε κάνει μάγια σε κάποιους…

Όλα τα μάγια λυνόντουσαν. Δηλαδή όλα τα χαρτιά που είχαμε, όλες τις υποθέσεις που είχαμε, όλα τα δεσίματα – όλα λυνόντουσαν, γινόντουσαν, μπορώ να πω στάχτη…. Απλώς και υποφέραμε εμείς και το χαρακτηριστικό είναι ότι τότε, προσωπικά το είχα ζήσει, και ο μάγος, που ομολογούσε και αυτός, και εγώ, ότι ο Χριστός είναι ο πιο δυνατός, αλλά δεν μπορούσαμε να φύγουμε.

Στους πελάτες τι λέγατε;

Στους πελάτες λέγαμε, γιατί ερχόντουσαν και αυτοί με παράπονα φοβερά γιατί βλέπανε ότι όλα γυρνάγανε ανάποδα… Δηλαδή και περιπτώσεις καλών γάμων που είχαν επιτευχθεί με την μαγεία λυνόντουσαν τότε. Δηλαδή λυνόντουσαν γάμοι, υποθέσεις, οτιδήποτε θέμα είχαμε…..»

Σελίδα πηγής στο Orthopraxia.gr

1 thought on “Απαγορεύεται ο αγιασμός των υδάτων! Γιατί, επειδή εκείνη την περίοδο λύνονται και τα μάγια; (Δείτε την μαρτυρία ενός πρώην μάγου)

  1. Δυστυχώς, όπως οδηγούνται τα πράγματα, τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
    Ο Θεός βοηθός, τίποτε άλλο.

    Καλά Χριστούγεννα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s