Σα δε ντρεπόμαστε. Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος σε κήρυγμά του προπαγανδίζει τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό. (βίντεο)


σ.σ. Χρησιμοποιεί ακόμη και την μνήμη του Αγίου Νικολάου για να σπρώξει το ποίμνιο να πάει να εμβολιαστεί !!

«…..Και ίσως αυτήν την στιγμή να μην είναι τόσο απαραίτητη η φιλανθρωπία όπως την είχαμε κατανοήσει μέχρι πρότινος ως μία προσφορά χρημάτων, ειδών για την επιβίωση. Αλλά η σημερινή διάσταση της φιλανθρωπίας, της έμπρακτης φιλανθρωπίας, είναι να συμβάλουμε εμείς όχι να διαιωνιστεί και να κρατηθεί ο καθένας από εμάς ατομικά στη ζωή, αλλά να μπορέσουμε να επιβιώσουμε όλοι μαζί και να ξεπεράσουμε αυτήν την δοκιμασία της ζωής που είναι δοκιμασία ζωής ή θανάτου.

Και ο κάθε άνθρωπος μέσα από την έμπρακτη έκφραση της φιλανθρωπίας του να συμβάλλει σε αυτήν την διαιώνιση και διατήρηση της ζωής.

Και με ποιόν τρόπο συμβάλλει;

Προς το παρόν. Με το να προσφέρει τα μέσα υγιεινής και να τηρεί τα μέτρα υγιεινής.
Να φοράει τη μάσκα.
Να κρατάει αποστάσεις.
Και να πλένει συχνά με αντισηπτικό υγρό τα χέρια του και τις επιφάνειες
οι οποίες βρίσκονται σε δημόσια χρήση.

[σ.σ. Όχι. Δεν είναι ο Χαρδαλιάς. Είναι κήρυγμα Αρχιερέα της Εκκλησίας του Χριστού μέσα σε Ιερό Ναό!!]

Αυτή, σε αυτήν ακριβώς την στιγμή, είναι μία έκφραση έμπρακτης φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπό μας.

Θα έρθει ακόμα μία έκφραση έμπρακτης φιλανθρωπίας που θα είναι ο εμβολιασμός. Που αυτή η κίνηση του εμβολιασμού κατά της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι μία πράξη ηθική και μια έκφραση ανθρωπιάς στη ζωή μας και στη ζωή των συνανθρώπων μας.»

[σ.σ. Δηλαδή όσοι δεν θέλουν να φοράνε φίμωτρα και να εμβολιαστούν είναι επικίνδυνοι -γιατί όχι και δολοφόνοι- αφού υπονομεύουν την διαιώνιση της ζωής των άλλων! σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Αυτά που μας λέει ο Μπιλ Γκέιτς με το σινάφι του και τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, τα σιγοντάρει και ο Μεσσηνίας. Για το «κοινό καλό»! για τον συνάνθρωπο! για την αγάπη! θα θυσιάσεις τις ελευθερίες σου αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες. Όταν λοιπόν αύριο μας βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο, να ξέρουμε με ποιανού την βοήθεια το κάνουν.]

«Ας σκεφτούμε λοιπόν κάτω από αυτήν την προοπτική τα μηνύματα που μας δίνει η σημερινή ημέρα και μνήμη του Αγίου Νικολάου. Ας γίνουμε κι εμείς με την δική μας στάση, με τη δική μας παρουσία, με την δική μας συμβολή, ώστε να εκφράζουμε μέσα από αυτήν την στάση την αλήθεια των πραγμάτων, της φιλανθρωπίας και της αγάπης που ο Άγιος εξέφραζε στο ποίμνιό του την εποχή που ζούσε μέσα από τις απαιτήσεις που είχε το ποίμνιο και μέσα από τον τρόπο που εκείνος ως ποιμένας και διδάσκαλος επέλεγε για να ανταποκριθεί σε αυτά ακριβώς τα αιτήματα του ποιμνίου του.»


ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ; ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ.

-https://www.youtube.com/watch?v=VFSOsnqjN7Y&feature=emb_logo

Απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος του «κηρύγματος» από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας.

6 thoughts on “Σα δε ντρεπόμαστε. Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος σε κήρυγμά του προπαγανδίζει τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό. (βίντεο)

 1. Όποιος αρχιερέας είναι οικουμενιστής, υποστηρικτής της Παγκοσμιοποίησης, των λαθρομεταναστών, του Κολυμπαρίου, των Ουκρανών σχισματικών και νεόναζι, υποστηρίζει και την φαιά προπαγάνδα για τα mRNA εμβόλια.
  Βεβαίως, ο Μεσσηνίας, ο Αλεξανδρουπόλεως και πολλοί άλλοι, που αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς ανέυθυνους, «ψεκασμένους» κ.α.π το 73% των αρνητικών στον υποχρεωτικό εμβολιασμό Ελλήνων, σιωπούν αιδημόνως για τις πάμπολλες ασθένειες των λαθρομεταναστών.
  Εκεί δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια, την σωματική ακεραιότητα και την υγεία μας;;; Μητροπολίτες είναι αυτοί ή υπάλληλοι ΜΚΟ;

 2. Αφού δεν αποφάσισαν να κηρυξουν την πίστη και την θεραπευτικη της, κηρυττουν τώρα την πίστη στους γιατρους του αντίχριστου και τις δικές τους θεραπείες,κηρυττουν την θρησκεία του μπιλυ γκειτς

 3. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ…

 4. Όσοι υπηρέτησαν και προώθησαν τον οικουμενισμό στο κολυμπάρι τώρα διαφημίζουν και προωθούν τα εμβόλια. Τυχαίο;σίγουρα όχι.Απλά, εφαρμογή των εντολών σε όλα τα επίπεδα.
  Ενεργούν όπως οι μισθωτοί ποιμένες που βλέπουν το ποίμνιο σαν αγέλη κι όχι ως πρόσωπα,έτσι το οδηγούν κατευθείαν στο στόμα του λύκου.
  Μητρ. Μεσσηνίας, εμείς που πλένουμε τα χέρια μας και έχουμε κάνει τα εμβόλια για την ιλαρά, την ανεμοβλογιά και τις άλλες ασθένειες είμαστε αρκετά φιλάνθρωποι ή αυτά που λέτε αφορούν μόνο το εμβόλιο του κορώνα ιού;
  Αν είναι έτσι να μαζευτούμε να το κάνετε!
  Γιατί όπως λέει ένας Αγιορείτης Μοναχός
  «Είναι δυνατόν από τους ανθρώπους αυτούς που μας στερήσανε τον Χριστό και Το Πανάγιον Σώμα και Αίμα Του και το οποίο καθυβρίζουν και συκοφαντούν κάθε ημέρα να δεχτούμε να βάλουμε μέσα μας το εμβόλιό τους; »

 5. Δηλαδή Μεσσηνίας Επίσκοπε, δεν έφτιαξε σωστά ο Θεός το τελειότερο δημιούργημα του και χρειάζεται γενετική θεραπεία μαζικά και αδιακρίτως, ακομα και από την παιδική ηλικία? Και από ποιους επίσκοπε? Από αυτούς που κατά πλειοψηφία παίρνουν πτυχία ενώ υποτάσσονται πνευματικά χαρασσόμενοι στις μασονικές δομές κάθε είδους και δεν αναφέρετε κουβέντα? Τραγικός πνευματικός στρουθοκαμηλισμός…τέτοια φρούτα και καρποί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s