Εἶναι ἐποχὴ γιὰ μαρτύριο! Πᾶνε νὰ διαλύσουν την Ἐκκλησία! (Ἅγιος Πορφύριος)

Μᾶς ἔχουν φέρει τὸν κομμουνισμό, εἶναι ἐποχὴ γιὰ μαρτύριο. Χρειάζονται 3,4,5 δεσποτᾶδες μὲ ἀγωνιστικότητα. Το ἴδιο καὶ κάποιοι λαϊκοί. Οἱ ἐχθροὶ μας πᾶνε νὰ διαλύσουν την Ἐκκλησία!

Σημείωση Χρήστου Βλαμάκη για το orthopraxia.gr: Η γνωριμία μεταξύ του Ι.Μ. Και του αγίου έγινε το 1979, όπως αναφέρεται στην έκδοση του 2017. Σύμφωνα με τους εκδότες, η μαρτυρία αυτή πρέπει να είναι μεταξύ 1983 και 1991.

Πηγή: Ιωάννου Μαρουσιώτη, “Όσα είδα και άκουσα από τον άγιο Πορφύριο” (Μήλεσι 2017, πρώτη έκδοση 2012), Εκδόσεις “Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος”

Το είδα Orthopraxia.gr

12 thoughts on “Εἶναι ἐποχὴ γιὰ μαρτύριο! Πᾶνε νὰ διαλύσουν την Ἐκκλησία! (Ἅγιος Πορφύριος)

 1. Κομμουνιστές όλοι, Μητσοτάκουλας, η μαμά δρακουλινα,αμ οι δεξιοί; όπως ο τσιπρας με τον κουτσουμπα και την Γεννηματά; τι τέρατα αντιχριστοι.

  • Άσε αδελφέ τι δηλώνουν και δες τι υπηρετούν αυτοί που αναφέρεις.
   Εγώ θαυμάζω την ακρίβεια του Αγίου Πορφυρίου. Ο άθεος κομμουνισμός έχει μετακομίσει στη Δύση. Δεν το βλέπεις αδελφέ;

   • Άμα θεωρείς ότι η δύση ήταν ενθεη, ή ότι οι Μητσοτάκηδες της και κάθε «εθνικοφρων»της, ηταν τέτοιοι(χριστιανοι) και δεν χρησιμοποιησαν την χριστιανική πίστη ως πολιορκητικο κριό τους(τον της δυσεως) με τελικό σκοπό τον αντίχριστο, ναι τότε ο κομμουνισμός διεφθειρε την «ορθόδοξη δυση.
    Το ερώτημα όμως παραμένει, τον αντίχριστο από ποιο σημειο του ορίζοντα τον βλέπεις να προβάλει;, αυτό απαντά κιόλας για το ποιος είναι ο σατανάς εξ» αρχής, αυτός που προσπάθησε να αποχριστιανισει την ανατολή με εργαλείο του τον κομμουνισμο

  • Α γεια σου,αυτό λέω και εγώ, για αυτό να μην προβάλουμε το κακό του κομμουνισμου που είναι η μία όψη μονο, μάλιστα η πιο αδύναμη, αλλά και της καπιταλιστικης δύσης που με την ελευθεριοτητα των πάντων κηδεμονευσε την δημοκρατία αλλά και την πίστη, ώστε να θεωρηθεί ως η «καλή όψη της καταστροφής» .

 2. Ευχής έργο Τριαδικού Θεού , να βρεθούν 4,5 Δεσπότες, πού θα αγωνιστούν για την ορθόδοξη πατερική θεολογία, καί θά πάψουν να μνημονεύουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Ανύπαρκτο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
  Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε να βρεθούν ιερείς τόσο πανελλαδικά όσο και και σε όλη την οικουμένη πού θα ξεκοψουν από τούς Πατριάρχες πού προδίδουν την εκκλησία του Τριαδικού Θεού μας, πού συμπροσευχονται και συλλειτουργούν με αιρετικούς κληρικούς, την προώθηση του οικουμενισμού και τής Πανθρησκειας.

  • Μερικές επισημάνσεις:
   1) Ο βαρθολομαίος δεν είναι πατριάρχης. Είναι αστείο να τον αποκαλεί κάποιος έτσι. Αν είναι αυτός πατριάρχης, με την ίδια λογική, εγώ είμαι θαυματουργός άγιος…
   2) Ο ιερώνυμος, μια χαρά είναι υπαρκτός. Τόσες συμφορές και αντίχριστες αποφάσεις έχει φέρει στην Εκκλησία μας. Δεν έγιναν από έναν ανύπαρκτο ρασοφόρο όλα αυτά…
   3) Ας πάψουν πρώτα οι δεσπότες και μητροπολίτες (της κακίας ώρας) να διώκουν τους ιερείς που κάνουν διακοπή μνημόνευσης, και μετά για να κάνουν διακοπή και οι ίδιοι έχει πολύ δρόμο… Θα χρειαστεί να κάνουν στροφή 180 μοιρών…
   4) Ζητάτε από τον Θεό δεσπότες και κληρικούς που να είναι καλοί, αλλά τι τους θέλει τους καλούς ποιμένες ένα ποίμνιο που αποτελείται από λύκους, διεστραμμένα πρόβατα, πρόβατα με εγκεφαλική βλάβη, άθεα πρόβατα, αντίχριστα πρόβατα, κ.α.; Εγώ ξέρω πως ο λαός είναι αυτός που διαφυλάττει την πίστη, αλλά που ήταν ο ελληνικός λαός στα κολυμπάρια, στα ουκρανικά, στα ΠΣε, στα ανίερα συλλείτουργα με αιρετικούς, και τις λοιπές πνευματικές επιδημίες; Η πεισματική άρνηση των «χριστιανών» της Ελλάδος να συμμετέχουν σε ενέργειες εναντίων όλων αυτών με αηδιάζει και με κάνει να ντρέπομαι. Ποιο ποίμνιο να προστατέψει ένας ποιμένας, όταν το ποίμνιο που βλέπει είναι ήδη πνευματικά νεκρό, εντελώς ακατήχητο, στην κοσμάρα του, και δαιμονισμένο (χωρίς αμφιβολία εξ’ αιτίας του «σπουδαίου κοινωνικού έργου» του ιδίου αλλά και των προκατόχων του); Και τα λιγοστά πρόβατα που δεν είναι σε τέτοια άθλια κατάσταση, σίγουρα δε χρειάζονται την βοήθεια κανενός τέτοιου ποιμένα γιατί, είτε δεν τον εμπιστεύονται, είτε δεν τον έχουν ανάγκη, αλλά έχουν μάθει πλέον να πορεύονται και να προστατεύονται μόνοι τους.

   • Το ποίμνιο απλά κοίταξε την πάρτη του . Κρίμα και ντοπή ! Θα μπορούσε πολλά νά κάνει . Έπεσε στο » ώχ δεν βαριέσαι » !

    Και όλα αυτά καθοδηγούμενοι απο πνευματικούς νανουριστές . Δεν βρέθηκε κανείς μέσα σε μία πόλη να υπερασπισθεί τα δίκαια του Θεού και της εκκλησίας του . Η πόλις εκοιμάτο ή τάχα προσηύχετο ! Τί υποκρισία ! Σαν τον παράνομο Ιούδα , που προφασίστηκε την φιλανθρωπία ! Όλα έβαιναν καλώς ! Και νά όμως που χανόμαστε !

    Άρα τίποτα δεν έβαινε καλώς .

 3. Η σημερινή πραγματικότητα είναι αυτή.

  Υπάρχουν ιερείς και ορθόδοξοι χριστιανοί πού αγαπούν την αγιο πατερική παράδοση, και έχουν μυστηριακή ζωή,πού περιμένουν την αποτειχιση από Δεσπότες.

  Α) Ο χρόνος θα δείξει ; ή β) πού θα βαδίσει ή ανθρωπότητα ;
  Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση του Τριαδικού Θεού μας και μετάνοια των ανθρώπων,στην ορθοδοξία, δεν το αποκλείω αυτό, θά το δούμε αυτό.

  Εάν όμως δεν υπάρξει μετάνοια των ανθρώπων,να ετοιμαζόμαστε για ένα παγκόσμιο πόλεμο, ή το κυνήγι των ορθοδόξων χριστιανών πού δεν θα δεχτούν την ηλεκτρονική ταυτότητα με τσιπ (2022) και εν συνεχεία τήν σφραγίδα του Αντιχρίστου με λέϊζερ στο σώμα μας.

 4. ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s