Ύποπτος ιερέας προσβάλλει στην ΕΡΤ την Θεία Λειτουργία και την Θεία Κοινωνία. Να επέμβει άμεσα η Μητρόπολις Πατρών.

Τ’ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!

Πρόσφατα το δημόσιο κανάλι της ΕΡΤ, το οποίο ως μαστίγιο της εκάστοτε κυβερνήσεως για την χειραγώγηση του Ελληνικού λαού εργάζεται σκληρά και για την απαξίωση του ανθρωπίνου προσώπου, έβγαλε μία διαφήμιση για να προωθήσει το δήθεν νέο του «πρόσωπο»! Ας δούμε ξανά μανά το αηδιαστικό γνώριμο «νέο πρόσωπο» αυτού του τηλεοπτικού καρκινώματος, που με το ίδιο μας το αίμα υφαίνει την υποδούλωσή μας και τον αφανισμό μας.

Στις 6 Οκτωβρίου η απεσταλμένη της ΕΡΤ στην Πάτρα Αθανασία Σταμοπούλου έκανε «ρεπορτάζ» για την πρώτη ημέρα των «νέων αυστηρών μέτρων κατά του κορωνοϊού» στην πόλη της Πάτρας. Λίγο μετά το 39:40 ΕΔΩ εμφανίζεται ένας ιερέας και λέει τα εξής:

«Αποφεύγω να πηγαίνω στην Εκκλησία. Αποφεύγω γιατί αρκετοί ιερείς έχουνε τον κορωνοϊό. Αρκετοί ιερείς.»

Καταρχάς προκαλεί εντύπωση που σε όλη την Πάτρα η δημοσιογράφος Αθανασία Σταμοπούλου βρήκε τυχαία !!, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στην Πλατεία Γεωργίου, έναν ιερέα ο οποίος διατυμπάνισε δημοσίως (φορώντας βεβαίως την διαβολόμασκα που είναι για όλες τις βρωμοδουλειές) ότι αποφεύγει να πηγαίνει στην Εκκλησία! Έχετε ακούσει εσείς ποτέ ιερέα να λέει ότι αποφεύγει να πηγαίνει στην Θεία Λειτουργία; Ε λοιπόν, ακριβώς πάνω σε έναν τέτοιον «έπεσε» «τυχαία» η δημοσιογράφος !! κ Αθανασία Σταμοπούλου.

Δημιουργείται επίσης το ερώτημα εάν αυτός ο μασκοφορεμένος ρασοφόρος είναι όντως ιερέας. Και δημιουργείται το ερώτημα αυτό διότι αυτά που λέει είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ. Στην μικρή έρευνα που διεξήγαγαν οι Πατρινοί φίλοι αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο φερόμενος ιερεύς. Μένει στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Η Θεία Λειτουργία δεν μπορεί να γίνει χωρίς ιερέα. Ο ιερέας αυτός μας λέει ότι επειδή φοβάται μην κολλήσει κορωνοϊό από άλλους ιερείς προτιμά να μην πάει στην Εκκλησία. Προτιμά δηλαδή να μην τελείται η Θεία Λειτουργία αφού χωρίς ιερέα δεν γίνεται. Αυτό μας λέει ο μασκοφορεμένος της δημοσιογράφου ! κ. Αθανασίας Σταμοπούλου. Ότι οι Θείες Λειτουργίες μας θέτουν σε κίνδυνο και πρέπει να αποφεύγονται! Ότι οι Θείες Λειτουργίες μπορεί να μην σταμάτησαν στους διωγμούς και στους πολέμους, αλλά σήμερα με τον κορωνοϊό πρέπει να σταματήσουν!

[Δείτε εδώ την ίδια δημοσιογράφο ! να εκτελεί το καθήκον της «ενημέρωσης» προτείνοντας την επιβολή προστίμων στη νεολαία για την επιτυχή εφαρμογή του μέτρου της μάσκας στις καφετέριες της Πάτρας!]

Αφήνονται επίσης αιχμές και για την Θεία Κοινωνία αφού οι ιερείς καταλύουν την Θεία Κοινωνία στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και ο μασκοφόρος κάνει αναφορά σε «αρκετούς ιερείς» που «έχουν τον κορωνοϊό».

Εάν όμως είχαν «αρκετοί ιερείς» τον κορωνοϊό θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν. Αυτό δεν ισχύει παρά μόνο στη νοσηρή φαντασία του ιερέα ! και της δημοσιογράφου ! που τον φιλοξενεί. Επιπλέον εμείς οι Πατρινοί που γυρίζουμε από Εκκλησία σε Εκκλησία επίτηδες και βλέπουμε τους ιερείς να παραμένουν στις θέσεις τους, λέμε ότι ο φερόμενος ιερεύς λέει ψέματα. Εάν πάλι βασίζεται σε φήμες και κουτσομπολιά θα πρέπει να μας προμηθεύσει με τις ιατρικές εξετάσεις των προσώπων στα οποία αναφέρεται.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Προσβάλλεται η Θεία Λειτουργία, η Θεία Κοινωνία, η ιερότητα των Ναών, ξεφτιλίζεται το ράσο και η Ιεροσύνη. Η Μητρόπολη Πατρών καλείται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα για τον μη σκανδαλισμό των πιστών.

Εάν το πρόσωπο που εμφανίζεται είναι ιερέας θα πρέπει αυτός να τεθεί σε αργία μέχρι την απολογία του και αν δεν μετανοήσει να καθαιρεθεί. Δεν είναι δυνατόν ιερέας να αρνείται το λειτούργημά του και να παραμένει ιερέας. Δεν είναι δυνατόν να τίθεται σε αργία ο Βοστώνης Μεθόδιος που αρνείται να κοινωνήσει τους πιστούς με κουταλάκια, και να παραμένει στη θέση του ένας κουτοπόνηρος μασκοθρασύδειλος που προσβάλλει την Θεία Λειτουργία, την Θεία Κοινωνία και το τιμημένο ράσο.

Εάν το πρόσωπο που εμφανίζεται δεν είναι ιερέας, η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα πρέπει να λάβει ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση και δικαίωση της αλήθειας : να απαιτήσει άμεσα από το δημόσιο κανάλι της ντροπής να ζητήσουν δημόσια συγνώμη και να πάρουν πίσω την ψευδή είδηση. Η σιωπή της Μητροπόλεως θα δείξει ότι αδιαφορεί παντελώς για τα διακινούμενα ψεύδη των εχθρών της Εκκλησίας και τον σύγχρονο διωγμό των Ορθοδόξων που αυτοί διεξάγουν.

Πρόσφατα η Ιερά Μητρόπολις Πατρών διοργάνωσε φιλανθρωπική συναυλία για την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά. Εκεί ο Σεβασμιώτατος Χρυσόστομος εξέφρασε την λύπη του και την οδύνη του για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί. Ευελπιστούμε ότι θα πράξει τα δέοντα για να μην μετατραπεί η ίδια η Μητρόπολή του σε… νεκροταφείο.

Το θέμα αυτό μας το γνωστοποίησε ο κύριος Ζορμπαλάς, ο οποίος, συνεπικουρούμενος από ένα δίκτυο ικανών συνεργατών, παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα θέματα της επικαιρότητας και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την Μητρόπολη Πατρών.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Ύποπτος ιερέας προσβάλλει στην ΕΡΤ την Θεία Λειτουργία και την Θεία Κοινωνία. Να επέμβει άμεσα η Μητρόπολις Πατρών.

 1. Η Σταματοπούλου αξίζει βραβείο πούλιτζερ. Σε ολόκληρη Πάτρα βρηκέ… τυχαία ιερέα (;) την ώρα του ρεπορτάζ, ο οποίος είπε όσα η ίδια και η αηδιαστική ΕΡΤ του αφορισμένου ήθελαν ν’ ακουστούν. Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις!…
  Σαν τον δήθεν νοσηλευόμενο σε ΜΕΘ του Χατζηνικολάκη που δεν του είχαν κάνει αναισθησία, τα μάτια του ήταν ορθάνοιχτα, κι ενώ -υποτίθεται- χαροπάλευαι, ταυτοχρόνως έδινε και συνεντέυξεις!
  Μήνυση εναντίον της Σταματοπούλου για διασπορά ψευδών ειδήσεων και καλλιέργεια πανικού από κάποιον Πατρινό δικηγόρο που να φοράει παντελόνια. Όξω κρατικοδίαιτη!

 2. Τά αντανακλαστικά τής Μητροπόλεως Πατρών είναι αργά…
  Ενδεχομένως ο ιερέας να είναι από γειτονική Μητρόπολη
  Τό καλύτερο είναι νά ερωτηθεί η δημοσιογράφος, θα τον έχει σημειώσει στις επαφές της… Την θυμάμαι όταν ένας ιερέας τέλεσε την ακολουθία των χαιρετισμών νά ωρυεται…

 3. Εννοείται ότι μόνο καθαίρεση αρμόζει στον ιερέα, αν όντως είναι ιερέας, δηλαδή. Όσο για την «έγκριτη» δημοσιογραφία, ε, ρε, βρεγμένη σανίδα που της χρειάζεται…

 4. Ύποπτος επειδή φοράει μάσκα και κεκαλυμμενα λέει ότι πιστεύουν πραττουν και διακυρησουν οι εκκλησιαστικοι στο φανερό;

 5. Το δημοτικό θέατρο είναι ακριβώς δίπλα και η ΕΡΤ δίνει παραστάσεις σαν περιπλανώμενος θίασος στην πλατεία.Kρίμα τα λεφτά μας, ούτε ένα ολιγόλεπτο θεατρικό δεν μπορούν να σκηνοθετήσουν.
  Έτσι λειτουργούν όμως τα κανάλια.
  Αυτό είναι ένα αποκαλυπτικό γεγονός για να δει ο κόσμος πως μας λένε ένα σωρό ΨΕΜΑΤΑ και μας παραπληροφορούν.Φοβίζουν αυτούς που τους δίνουν σημασία (και είναι πολλοί) με τα βέλη τους να στρέφονται εναντίον της Εκκλησίας.
  Θα πρέπει η Μητρόπολη να επιληφθεί άμεσα του θέματος. Δεν μπορεί ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός να κάνει ρεπορτάζ στο χώρο ευθύνης της, να δυσφημίζει τους ιερείς της, διαδίδοντας παραπλανητικές και ψευδείς ειδήσεις δείχνοντας ένα μασκοφορεμένο κύριο με ράσα , γενειάδα και μάλιστα ασκεπή να λέει αυτά τα ασυνάρτητα λόγια και να μην επεμβαίνει ο Επίσκοπος.
  Συγχαρητήρια στον κ. Ζορμπαλά και τους συνεργάτες του, για τον εντοπισμό και την ανάδειξη του σοβαρού αυτού θέματος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s