Η Ντόρα Μπακογιάννη βάπτισε την προδοσία της Μακεδονίας τιμή και σταθερότητα!

Το Μητσοτακέικο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον εθνομηδενισμό και την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Η συμφωνία της λίμνης ήταν σχεδιασμένο να περάσει. Τα ίδια αφεντικά έχουν. Αποφάσισαν να την χρεωθεί ο «αριστερός Τσίπρας» για να χρεωθεί με την σειρά του άλλα, ο «δεξιός Κυριάκος». Επειδή όλοι αυτοί εκτελούν πιστά το σχέδιο του διαμελισμού της Ελλάδος, και έχουν αρκετά ακόμα να υλοποιήσουν, το πρόβλημά τους κάθε φορά είναι πόσες προδοσίες αντέχει να «σηκώσει» η παράταξή τους και η καμπούρα τους έτσι ώστε με λίγο λίφτινγκ να μπορούν να επανέρχονται στο προσκήνιο για την συνέχιση του καταστροφικού τους έργου. Γι’ αυτό και η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να κλείσει το κεφάλαιο της συμφωνίας της λίμνης και να την αποσυνδέσει από τον πρωθυπουργό (υποτίθεται) της δύσμοιρης Ελλάδος.

«Σε σχέση με το Σκοπιανό» είπε η Dora «… σε όλους τους τόνους εγώ προσωπικά αλλά και ο πρωθυπουργός, ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (Κυριάκος Μητσοτάκης), είχε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από την Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει. Άρα το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα.»

Η Μακεδονία όμως δεν είναι «χθεσινά μνημόσυνα», άλλο αν στο Μητσοτακέικο την κήδεψαν ήδη. Ούτε η Ελλάδα είναι «προσωπικά» η Dora και ο Koulis. Ποιός της έδωσε το δικαίωμα να επικαλείται έτσι την Ελλάδα; Για την Dora η συμφωνία έκλεισε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ. Η Ελλάδα μίλησε μέσα από τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία και ουδείς από τα ανδρείκελα και τις μοντέλες στη Βουλή έχει το ανάστημα να αρθεί στο ύψος της ιστορικής του ευθύνης. Η Ελλάδα ΔΕΝ έδωσε ποτέ εντολή στο κόμμα της ΝΔ να προχωρήσει με την προδοτική συμφωνία. Αυτό ισχύει και τώρα και πάντοτε.

Το να λέει η Μπακογιάννη ότι «η Ελλάδα θα τιμήσει» τον ακρωτηριασμό της, αποτελεί ανείπωτη και πρωτοφανή πρόκληση, προσβολή και κοροϊδία.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι η «συμφωνία» δεν μπορεί να είναι συνάμα ιστορική και προδοτική, αφού αρκετά στελέχη έλεγαν ότι αποτελεί προδοσία, η Dora διαμαρτυρήθηκε ότι αυτή τη λέξη δεν την είπε ποτέ η ίδια, και δήλωσε ότι προσβλήθηκε από τον δημοσιογράφο μόνο και μόνο που την ανέφερε! Βέβαια το Μητσοτακέικο προεκλογικά τους άλλους τους άφηνε να μιλάνε για προδοσία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για ευνόητους λόγους. Τώρα κάνουν τους ανήξερους. Εφάρμοσαν στην ουσία την μέθοδο της θέσης, αντίθεσης, σύνθεσης. Κινήθηκαν σαν τα ερπετά ανάμεσα στις πατριωτικές φωνές στην παράταξή τους και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. (θέση – αντίθεση) Επίτηδες άφηναν να ακούγονται και πατριωτικές φωνές στην παράταξή τους για να παγιδεύσουν τους ψηφοφόρους σε πατριωτικές ψευδαισθήσεις. Παράλληλα ο Koulis όντως ψέλλιζε αυτό που ήταν σχεδιασμένο να γίνει για να έχει καλυμμένα τα νώτα του, ότι αν η συμφωνία περάσει πέρασε. Είχαμε δηλαδή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μία διφορούμενη κατάσταση στο κόμμα της ΝΔ όπου φαινομενικά κανείς δεν ήξερε τι τελικά θα επικρατήσει, ο Μήτσος ή ο Τάκης; Μόλις έκλεισε η ιστορία οι Μητσοτακέοι εμφανίστηκαν ως οι «μετριοπαθείς», «ρεαλιστές» και «σοβαροί» πολιτικοί που βαδίζουν την «μέση», την «ασφαλή» και «βασιλική» οδό, και έχουν την ικανότητα να βλέπουν μακριά!! Αυτό έκανε κι εδώ η Dora. Δήλωσε ότι προσβλήθηκε από τον δημοσιογράφο που την ενέπλεξε με κουβέντες για προδοσίες, και έκανε την μαγική κίνηση που ένωσε τον Μήτσο και τον Τάκη (σύνθεση).

«Επί της ουσίας. Είναι μια συμφωνία που σε διμερές επίπεδο κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε σαφώς να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο σταθερότητας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο: και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα της περιοχής το οποίο και κάνει.»

Όταν οι εγχώριοι πράκτορες υλοποιούν τις προδοσίες που μεθοδεύουν συστηματικά με τους εχθρούς της Πατρίδος, παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως «σοβαρούς», «ρεαλιστές», και ικανούς να βλέπουν μακριά!! Παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως την «ώριμη» και «σταθερή» δύναμη που δεν κάνει στραβοτιμονιές δεξιά κι αριστερά. Και κάπως έτσι την πατάει και το εκλογικό σώμα. «Αυτό έγινε», σου λέει, «είδες που εμείς οι έμπειροι το ξέραμε;» Ναι. Είναι έμπειροι στην προδοσία. «Επί της ουσίας» η Dora μας είπε ότι η παραχάραξη μεγάλου τμήματος της Ελληνικής ιστορίας για να ικανοποιηθεί το πορδοβούλωμα των Σκοπίων και οι υπερδυνάμεις που το γέννησαν, αποτελεί παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή! Το ιστορικό αυτό έγκλημα, η ανατροπή μιας ιστορικής συνέχειας χιλιάδων ετών, μόνο σε προδότες, διεστραμμένους νόες και διανοητικά ελλειμματικούς αποτελεί παράγοντα σταθερότητας. Κι εμείς ακριβώς αυτούς έχουμε στο τιμόνι της Πατρίδος!

Τί είναι όμως η προδοσία για αυτούς τους ανοιχτοχέρηδες; Τρώγεται; Για τους ανοιχτοχέρηδες πωλητικούς που κατακλύζουν τα έδρανα της Βουλής αυτά είναι πολύ μπρουτάλ και ξεπερασμένα πράγματα. Η Dora είναι εκσυγχρονισμένη γυναίκα και πολιτικός. Δεν υπάρχουν προδοσίες και τέτοια στο λεξιλόγιό της. «Συμφωνίες» με γραβιέρες, καλτσούνια και τσικουδιές υπάρχουν. Άλλωστε η «προοδευτική» εξωτερική πολιτική του Μητσοτακέικου είχε πάντα μία σχέση με το παχύ έντερο! Περνούσε από την κουζίνα μιας νταρντανογύναικας -κάποτε της Μαρίκας, ο Θεός να την συγχωρέσει, και τώρα της Doras- για να καταλήξει εκεί που όλοι ξέρουμε μετά το τράβηγμα του καζανακίου.

Τα καταστροφικά αποτελέσματα της εξωτερικής πολιτικής του παχέως εντέρου μπορεί να μας τα επιβεβαιώσει και ο ….. αδελφός της Doras και πρωθυπουργός της δύσμοιρης Ελλάδος, ο ανιστόρητος Koulis, ο οποίος είπε:

Εν ολίγοις o Koulis μας εξήγησε σε ποια σταθερότητα αναφέρεται η…. αδελφή του. Στην σταθερότητα των συμφερόντων των ΗΠΑ πάνω στο διαμελισμένο πτώμα της ανύπαρκτης για αυτούς ιστορικά Ελλάδος. Στην αστάθεια και στο διαίρει και βασίλευε της μόνης χώρας στα Βαλκάνια που θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή σταθερότητας για όλη την περιοχή! Αυτή είναι η «λογική» του Μητσοτακέϊκου και όλων των προδοτών που χρόνια τώρα ροκανίζουν την Ελλάδα και γενοκτονούν τους Έλληνες.

ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μαζί με όλες τις πληγές του Φαραώ που μας φορτώνουν, η Ελλάς έχει τώρα και «σοφή γιαγιά» την πόρνη Βαβυλώνα Αμερική με τον «θεσμό των τσιρλίντερς»! Και ο Koulis ίσως να είναι ο μόνος της προδοτικής κυβέρνησης που φοράει μάσκα όχι για να προφυλαχθεί δήθεν από τον κοροϊδοϊό αλλά από τις ΡΟΧΑΛΕΣ των Ελλήνων.

Οι πωλητικοί όμως του παχέως εντέρου ξέρουν πολύ καλά ότι ούτε με τα κόπρανα του μοναδικού Έλληνα πολιτικού Ιωάννη Καποδίστρια δεν μπορούν να συγκριθούν. Συνεχίζουν όμως ακάθεκτοι το ξεθεμελίωμα της Πατρίδος με δική μας τεράστια ευθύνη. Γι’ αυτό και πληρώνουν όλους αυτούς τους εθνομηδενιστές στις επιτροπές. Για να αναθεωρούν συνεχώς την ιστορία και να κάνουν τις προδοσίες τους να φαίνονται ανδραγαθήματα. Οι άθλιοι προδότες δεν θα σταματήσουν ποτέ. Δολίως απεργάζονται τα έργα του διαβόλου. Μας κλέβουν το οξυγόνο και το έδαφος και τα δίνουν στους ξένους. Ο θάνατός μας είναι η ζωή τους.


ΕΙ ΑΛΗΘΩΣ ἄρα δικαιοσύνην λαλεῖτε; εὐθείας κρίνετε οἱ υἱοὶ τῶν ἀνθρώπων;
καὶ γὰρ ἐν καρδίᾳ ἀνομίαν ἐργάζεσθε ἐν τῇ γῇ, ἀδικίαν αἱ χεῖρες ὑμῶν συμπλέκουσιν.
ἀπηλλοτριώθησαν οἱ ἁμαρτωλοὶ ἀπὸ μήτρας, ἐπλανήθησαν ἀπὸ γαστρός, ἐλάλησαν ψευδῆ.
θυμὸς αὐτοῖς κατὰ τὴν ὁμοίωσιν τοῦ ὄφεως, ὡσεὶ ἀσπίδος κωφῆς καὶ βυούσης τὰ ὦτα αὐτῆς,
ἥτις οὐκ εἰσακούσεται φωνῆς ἐπᾳδόντων, φαρμάκου τε φαρμακευομένου παρὰ σοφοῦ.
ὁ Θεὸς συντρίψει τοὺς ὀδόντας αὐτῶν ἐν τῷ στόματι αὐτῶν, τὰς μύλας τῶν λεόντων συνέθλασεν ὁ Κύριος·
ἐξουδενωθήσονται ὡσεὶ ὕδωρ διαπορευόμενον· ἐκτενεῖ τὸ τόξον αὐτοῦ ἕως οὗ ἀσθενήσουσιν.
ὡσεὶ κηρὸς τακεὶς ἀνταναιρεθήσονται· ἔπεσε πῦρ ἐπ᾿ αὐτούς, καὶ οὐκ εἶδον τὸν ἥλιον.
πρὸ τοῦ συνιέναι τὰς ἀκάνθας αὐτῶν τὴν ράμνον, ὡσεὶ ζῶντας, ὡσεὶ ἐν ὀργῇ καταπίεται αὐτούς.
εὐφρανθήσεται δίκαιος, ὅταν ἴδῃ ἐκδίκησιν· τὰς χεῖρας αὐτοῦ νίψεται ἐν τῷ αἵματι τοῦ ἁμαρτωλοῦ.
καὶ ἐρεῖ ἄνθρωπος· εἰ ἄρα ἐστὶ καρπὸς τῷ δικαίῳ, ἄρα ἐστὶν ὁ Θεὸς κρίνων αὐτοὺς ἐν τῇ γῇ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

3 thoughts on “Η Ντόρα Μπακογιάννη βάπτισε την προδοσία της Μακεδονίας τιμή και σταθερότητα!

  1. Δυστυχώς η συγκεκριμένη απαίσια και προδοτική δήλωση της γνωστής πολιτικού όπως και η ανιστόρητη τοποθέτηση του αδελφού της αναφορικά με τη σχέση ελληνικής και αμερικανικής επανάστασης δεν αναδείχθηκαν και δεν στιγματίσθηκαν όσο έπρεπε, ελέω σκοπιμότητας προφανώς.
    Ντροπή και στους βουλευτές της ΝΔ που ανέχονται αδιαμαρτύρητα αυτά τα αίσχη.

  2. H Dora έχει πολύ καλή σχέση ,συμβουλεύεται και ακολουθεί κατά γράμμα αυτά που της υπαγορεύει ο αδερφός της.Όχι φυσικά ο koulis αλλά ο αποκαλούμενος μεγάλος αδερφός πολλών εξ αυτών.
    Dora η προδοσία είναι προδοσία εσαεί, αυτοί που την διαπράττουν και συμμετέχουν σε αυτή μένουν στην ιστορία καθώς και στις συνειδήσεις των Ελλήνων ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s