Δεν θα υπάρχει θέση στην Ευρώπη για αυτούς που δεν αποδέχονται τους ΛΟΑΤ.

Ή θα αποδεχθείς αυτό που σου λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση και θα αναγνωρίσεις των γάμους των ομοφύλων ή αλλιώς θα κοπεί κάθε χρηματοδότηση σου και θα κηρυχθείς παράνομος. Δεν έχει σημασία τι ορίζει ο Θεός, αλλά τι μας παραγγέλλει η ΕΕ. Να δούμε την αντίδραση της Ιεραρχίας και του Αγ. Όρους, οι οποίοι, για να συνεχίσουν να παίρνουν ευρωπαϊκά κονδύλια, θα πρέπει να αναγνωρίσουν τους ομόφυλους γάμους!

H Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen δήλωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει μια στρατηγική για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ ατόμων και θα πιέσει για την αναγνώριση του γάμου του ιδίου φύλου σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

H Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πιστεύει ότι η δημιουργία ζωνών χωρίς ΛΟΑΤ είναι απαράδεκτη στην ΕΕ. Το είπε αυτό την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την ετήσια βασική ομιλία της ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρει το Reuters.

H Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επέκρινε την πολιτική της Πολωνίας έναντι των ΛΟΑΤ ανθρώπων, όπου οι πόλεις που αυτοαποκαλούνταν «ζώνη χωρίς ΛΟΑΤ» έχασαν τη χρηματοδότηση της ΕΕ εξαιτίας αυτού.

«Οι ζώνες χωρίς ΛΟΑΤ είναι ζώνες χωρίς ανθρωπιά. Και δεν έχουν θέση στην (Ευρωπαϊκή) Ένωση μας », τόνισε η Ursula von der Leyen.

Η Von der Leyen είπε ότι το εκτελεστικό μπλοκ θα παρουσιάσει σύντομα «μια στρατηγική για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ» στο μπλοκ, καθώς επίσης πιέζει για αμοιβαία αναγνώριση των οικογενειακών σχέσεων στην ΕΕ.

Όπως αναφέρθηκε, νωρίτερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας Zbigniew Ziobro είπε ότι η ιδεολογία των ΛΟΑΤ έρχεται σε αντίθεση με την κουλτούρα, τις παραδόσεις και τη νομοθεσία της Πολωνίας και ότι μια πόλη που είχε χάσει τη χρηματοδότηση της ΕΕ αφού ονομαζόταν μια ζώνη απαλλαγμένη από την «ιδεολογία των ΛΟΑΤ» θα λάβει οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνηση.

spzh.news

Ορθόδοξος Τύπος

1 thought on “Δεν θα υπάρχει θέση στην Ευρώπη για αυτούς που δεν αποδέχονται τους ΛΟΑΤ.

  1. Έσχατα χρόνια.
    Σόδομα και Γόμορρα.
    Η Παγκόσμια δικτατορία, που επιβάλλει μέσω χρήματος τους, την Πανθρησκεια, τούς αντίχριστους νόμους, την αχρηματη κοινωνία, τούς υποχρεωτικους εμβολιασμούς, κεραίες 5G, ψηφιακές ταυτότητες ,και τέλος απομένει το σφράγισμα τών ανθρώπων τού αντιχρίστου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s