Δύο μαμάδες εκπροσώπησαν επάξια τους γονείς, οι δε «δημοσιογράφοι» εκπροσώπησαν «επάξια» την δικτατορία της βλακείας.

Πολλοί γονείς αντέδρασαν στις παράλογες και αντιεπιστημονικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία. Δύο μαμάδες σήμερα (14-09-20) εκπροσώπησαν επάξια όλους τους σκεπτόμενους γονείς, και μίλησαν στα τηλεοπτικά παράθυρα αποστομώνοντας τους δημοσιογράφους εκνευρίζοντας τους δημοσιογράφους… [σχόλιο Ρωμαίικο Οδοιπορικό]

Σχόλιο ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ: Στο τέλος του βίντεο ο «δημοσιογράφος» Άκης Παυλόπουλος, κάνοντας παραληρηματικό μονόλογο στο πλατό προς τέρψιν της τρομολαγνείας, συγκρίνει την μάσκα (φίμωτρο) με την ζώνη ασφαλείας! Συγκρίνονται οι θάνατοι από τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα με τους θανάτους με κορωνοϊό; Πόσους θανάτους από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα έχουμε κάθε χρόνο; Αλήθεια, υπάρχουν καν θάνατοι μόνο από κορωνοϊό; Όχι θάνατοι με υποκείμενα θανατηφόρα νοσήματα, όχι θάνατοι με πληρωμένα πιστοποιητικά θανάτου, αλλά θάνατοι από νέτα σκέτα κορωνοϊό. Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτήν την δικτατορία της βλακείας;

Δείτε και τον άλλον «δημοσιογράφο» στο 5.44 περίπου, ο οποίος, την ώρα που η μητέρα τους παίζει μονότερμα και τους έχει κάνει όλους με τα κρεμμυδάκια, πετάγεται και την ρωτάει επανειλημμένως με ύφος Μεγάλου Αδελφού αν φοράει μάσκα! Η ερώτηση αυτή αποσκοπούσε στο να «δολοφονήσει» τον χαρακτήρα της μάνας, να την βγάλει «ανεύθυνη», «τρελλή» και «συνωμοσιολόγα» και με αυτόν τον τρόπο να «ακυρώσει» τα αδιάσειστα επιχειρήματά της.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα βοθροκάναλα δεν δίνουν βήμα στους αληθινούς επιστήμονες, κι ας είναι έτη φωτός πιο καταξιωμένοι από τους πληρωμένους τσογλαναραίους που κουβαλάνε στα κανάλια. Για να παρουσιάζεται ως «ορθή» και «mainstream» ΜΟΝΟ η πολιτικά ορθή άποψη και όσοι δεν την ακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως «ακραίοι» και «συνωμοσιολόγοι».

Δεν είναι κάποιος κορωνοϊός το πρόβλημά μας, οι πληρωμένοι «δημοσιογράφοι» είναι. Αυτοί που εδώ και δεκαετίες καταστρέφουν συστηματικά την ζωή μας και την Πατρίδα μας. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Όλες οι καταστροφές έγιναν με την δική τους πρωτοπόρα και δυναμική συνεργασία. Είθε κάποια στιγμή να το καταλάβουμε και να τους πετάξουμε στα σκουπίδια εκεί που ανήκουν. Και όταν αποκατασταθεί το πολίτευμα να απαιτήσουμε να τους αναλάβει η Δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της Πατρίδος και της Ελληνικής Κοινωνίας.

-https://www.youtube.com/watch?v=x20NcU1C870&t=333s

Το βίντεο από το Ρωμαίικο Οδοιπορικό

2 thoughts on “Δύο μαμάδες εκπροσώπησαν επάξια τους γονείς, οι δε «δημοσιογράφοι» εκπροσώπησαν «επάξια» την δικτατορία της βλακείας.

  1. Σήμερα μόνο στην τάξη του υιού μου,Γ2 5ο δημοτικό Καβάλας ,σε δυο παιδιά έτρεξε αίμα από την μύτη τους μετά από πολύωρη χρήση μάσκας.. φαντάζομαι τι γίνεται πανελλαδικώς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s