Ολική Επαναφορά του πλανήτη – ο κοροδοϊός αναγγέλλει τη νέα παγκόσμια τάξη.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μόλις ανακοίνωσε Ολική Επαναφορά του πλανήτη, επειδή, σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρό του Κλάους Σβαμπ, η «κρίση» του κορωνοϊού έδειξε ότι το παλαιό σύστημα δεν είναι πλέον κατάλληλο για τον 21ο αιώνα. Μάλλον δεν κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στον τρομοκατάλογο των κρουσμάτων του Μητροπολίτη Αργολίδος!!!

Ας θυμηθούμε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μαζί με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς και το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς διοργάνωσαν (6 εβδομάδες πριν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κίνα) το Event 201, μία άσκηση προσομοίωσης πανδημικής έξαρσης.

Ο «καπιταλισμός των μετόχων» είναι στους βασικούς στόχους της ολικής επαναφοράς, αναφέρει η ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Τον Ιανουάριο του 2020 ο Κλάους Σβαμπ σε συνέντευξη είχε παραδεχθεί ότι στο χρηματιστήριο όλα πήγαιναν καλά και δεν υπήρχε αυτό το αίσθημα του κατεπείγοντος για αλλαγές. «Όλως τυχαίως» λίγους μήνες αργότερα εμφανίστηκε ο κοροδοϊός (για τον οποίον είχε κάνει και προσομοίωση το Παγκ. Οικονομικό Φόρουμ) που έφερε τα πάνω κάτω στην οικονομία.

Η απάτη του κορωνοϊού που έχει γίνει η νέα θρησκεία των μένουμεσπίτιδων Μητροπολιτών, χρησιμοποιείται ως εκρηκτική ύλη για την κατεδάφιση του κόσμου που γνωρίζαμε. Στην θέση αυτού του κόσμου οι τεχνοκράτες οραματίζονται την 4η βιομηχανική επανάσταση. Ας δούμε λίγο από τον εφιάλτη του μέλλοντος όπως παρουσιάζεται σε ένα βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Δεν ξέρω τι αντίδοτο σε αυτόν τον εφιάλτη έχει να μας προτείνει ο κουλτουριάρης και «προοδευτικός» Μητροπολίτης Αργολίδος!! ή ο άλλος αντι-συνομωσιολόγος ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου!!

«Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απαραίτητα στις ελεύθερες και ανοιχτές κοινωνίες είναι η ελευθερία της σκέψης. Μέχρι τώρα η συζήτηση που είχαμε ήταν γύρω από το θέμα της ελευθερίας του λόγου. Από την στιγμή που θα μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις σκέψεις των ανθρώπων, να έχουμε πρόσβαση στα συναισθήματα των ανθρώπων, πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να σκέφτονται ελεύθερα, να σκέφτονται διαφορετικά, να σκέφτονται δημιουργικά. …»

«Πρέπει να αναλάβουμε ευθύνη σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Από το ατομικό, στο θεσμικό, στο παγκόσμιο, για να προσαρμοστούμε στις τεχνολογικές προκλήσεις και αλλαγές, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, τι σημαίνει να εργάζεσαι, τι σημαίνει να είσαι πλήρως ενσωματωμένος σε αυτόν τον κόσμο.»

Καλωσήλθατε στον «κόσμο» των μετανθρώπων. Καλωσήλθατε στον «κόσμο» των χρήσιμων μηχανών. Καλωσήλθατε στον «κόσμο» όπου δεν υπάρχει και πολύ διαφορά μεταξύ της «τεχνητής ζωής» και της ζωής όπως την ξέρουμε. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι σε αυτόν τον «κόσμο» υπάρχει η λατρεία στον Αληθινό Θεό;

Την ολική επαναφορά του πλανήτη, εκτός από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την στηρίζουν και όλα τα άλλα «καλά παιδιά»: ΟΗΕ, ΔΝΤ, πρίγκιπας Κάρολος και λοιποί. Απαραίτητη προϋπόθεση της ολικής επαναφοράς είναι η προσήλωση στους στόχους της Ατζέντας 2030. Σημειωτέον ότι οι 14 από τους 17 στόχους της Ατζέντας 2030 για την λεγόμενη «βιώσιμη ανάπτυξη»!! περιλαμβάνουν τον εμβολιασμό.


σ.σ. Ο σχολιασμός έγινε από το βίντεο του Σπύρου Σκούρα.

Σχετικές πηγές:

Now is the time for a ‘great reset’
https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

World Economic Forum and UN Sign Strategic Partnership Framework
https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework/

The Great Reset
https://www.youtube.com/watch?v=pfVdMWzKwjc&t=1519s

What is the Fourth Industrial Revolution?
https://www.youtube.com/watch?v=kpW9JcWxKq0


ACTIVIST POST

1 thought on “Ολική Επαναφορά του πλανήτη – ο κοροδοϊός αναγγέλλει τη νέα παγκόσμια τάξη.

  1. Τραγικές ιερατικές φιγούρες των εσχάτων οι εν λόγω αμετανόητοι μητροπολίτες του άρθρου. Ο ένας ειναι αμετανόητος πλανεμένος είρωνας που δεν έβαλε μυαλό μετά τον ισοπεδωτικό έλεγχο από τον Σ.Πειραιώς, ενώ ο διάσημος λόγιος ανήκει στους προπαγανδιστές της μεταπατερικής αίρεσης της μόνο άκτιστης κόλασης μεσώ του μόνο άκτιστου παράδεισου. Μόνο το γνωστό έργο του Ι.Δαμασκηνού, την ακριβή έκδοση πίστεως, να διαβάσει κάποιος , βλέπει εύκολα την διάψευση του. Μετά ακολουθεί η υμνολόγια της Κυριακής των αποκρεων, μαζί με την βυζαντινή αγιογραφία περί κόλασης και των ατομικών βασανιστηρίων για τους αμαρτωλούς. Κοινώς ο Ωριγένης έκανε έκπτωση στον χρόνο της καταδίκης , ενώ οι σύγχρονοι «αυθέντες» στα βασανιστήρια. Και όταν υποτιμάται ο φόβος του Θεού και των αιώνιων απειλών και προειδοποιήσεων, τα προσέχετε, τα αποτελέσματα ειναι πλέον κατάδηλα. Μέγα πνευματικό έγκλημα που γεννά αμέτρητους χλιαρούς , που περιμένουν έναν παγκόσμιο υπερφυσικό βασιλιά, ως άλλο επίγειο μεσια, να «καθαρίσει» , με τους εαυτούς τους αδιαμαρτύρητους.
    Τώρα, η εκτός τόπου και χρόνου αντι-συνομοσιολογία τους επιβεβαιώνεται από τόσους άγιους και επιφανείς που μίλησαν και για την συνωμοσία των σιωνιστών και τα μασονοκίνητα γεννήματα του , του οικουμενισμού συμπεριλαμβανόμενου. Φέρονται ως να ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο, στον κόσμο τους, οπωσδήποτε ξένου της ιερής μας παρακαταθήκης. Η ερμηνευτική ανεπάρκεια του Σ.Ναυπάκτου , λόγω της εμφανούς φιλαυτίας του, επικυρώνεται και από νέο πρόσφατο έλεγχο του στο ιστολόγιο ακτίνες. Εκεί , προσπαθώντας εργολαβικά να υποστηρίξει ότι η εκκλησία ανήκει στις μορφές εξουσίας, κατά δήθεν διάσημο Γερμανό διανοούμενο, υποπίπτει σε αερολογία , καθώς δεν ανέτρεξε στην πρωταρχική πηγή. Έδειξε επίσης τις προθέσεις του περί της υποστήριξης της τυφλής υπακοής στην εκκλησιαστική «εξουσία». Πόσο πιο κάτω άραγε; Δεν του φτάνει η ερμηνευτική του ανεπάρκεια στα λόγια των Πατέρων που αλλοιώνει τα νοήματα τους , υποκρύπτωντας ότι εναντιώνεται στην άποψη του, τώρα στο περιοδικό του χρησιμοποιεί πολιτική φιλοσοφία για να επιχειρηματολογήσει υπέρ καινοφανών θέσεων στην διαχρονική ορθοδοξία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s