Η θέση της Κρατικής Εκκλησίας για την σεξουαλική αγωγή στα μικρά παιδιά.

Διαβάζοντας κανείς την τοποθέτηση της ΔΙΣ για την σεξουαλική αγωγή στα μικρά παιδιά με το κατάπτυστο νομοσχέδιο που ετοιμάζει το λεγόμενο «Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων» και σε συνάρτηση με την αδιάφορη στάση της διοικούσης Εκκλησίας στα αντίχριστα νομοσχέδια όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητοποιεί ότι σήμερα με την σκευωρία του κορωνοϊού απλά αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς ήταν εδώ και πολλά χρόνια ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ.

Μία παράγραφο αφιέρωσαν όλη κι όλη για την απόπειρα του Κράτους να διαφθείρει τα παιδιά των Ελλήνων. Στο μεγαλύτερο μέρος της μάλιστα επαναλαμβάνεται (στα εισαγωγικά) η θέση του Υπουργείου, για να πουν μετά ότι εκφράζουν την επιφύλαξή τους, την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους. Έτσι όπως το έγραψαν αναρωτιέται κανείς αν ασχολήθηκαν καν με το θέμα ή αν στηρίζουν εμμέσως πλην σαφώς την κυβέρνηση σε αυτό που πάει να κάνει.

Λαβούσα υπ’ όψιν της τα σχετικά με την συζήτηση «περί της εισαγωγής της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία και την ένταξή της στις νέες θεματικές που θα ενταχθούν στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της διδασκαλίας των μαθημάτων και θα αποσκοπούν πρωτίστως στην καλλιέργια των ήπιων δεξιοτήτων των μαθητών, στην ενίσχυση της ενταξιακής και συμπεριληπτικής εκπαιδευτικής πολιτικής εν γένει και στην διαμόρφωση πιο σφαιρικών προσωπικοτήτων των μαθητών»εκφράζει την επιφύλαξη, την αγωνία και τον προβληματισμό της για την καταλληλότητα και τις επιπτώσεις των εν λόγω πρωτοβουλιών ως προς την επωφελή και ισορροπημένη αγωγή των παιδιών μας.

Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ακόμα και μέσα στους Ναούς δεν έχουν πια τον έλεγχο; Το μόνο που τους απέμεινε να κάνουν είναι να εκφράζουν αυτό που θέλουν να ακούν οι ευκολόπιστοι για να συνεχίσει η ψευδαίσθηση ότι ακόμη υπάρχει Αυτοκέφαλη Ελλαδική Εκκλησία. Εκφράζουμε το ένα, εκφράζουμε το άλλο… αλλά με τις πράξεις μας στηρίζουμε πάντα το Κράτος.

Σεβασμιώτατοι σήμερα πληρώνουμε τις αμαρτωλές σας σχέσεις με το Κράτος. Δεν προέκυψε ξαφνικά ο Καισαροπαπισμός. Εσείς επιτρέψατε στο Κράτος να σας διαφθείρει. Και το χειρότερο. Μαζί μετά διαφθείρατε τους Έλληνες.

Θυμηθείτε Σεβασμιώτατοι τα βραβεία, τις χλιδές, τα κοσμικά happening και τα σούξου μούξου με τους πολιτικούς, τους οποίους δυστυχώς ανεχόταν μέσα στους Ναούς και το ποίμνιο και δεν διαμαρτυρόταν όταν τους έβλεπε.

Να σας φωτίσει ο Θεός να μετανοήσετε. Να επιλέξετε την φτώχεια, τον διωγμό και την λοιδορία για το όνομα του Χριστού, μπας και μας ελεήσει ο Τριαδικός Θεός.


Φαίη

4 thoughts on “Η θέση της Κρατικής Εκκλησίας για την σεξουαλική αγωγή στα μικρά παιδιά.

  1. ξαναπεστα [πες πες μπορει ν’ ακουσει καμια καρδια και μετα θα επεμβει ο Κυριος]

  2. Ναι μωρέ μασωνικες τακτικές για να φανεί ότι υπερασπίζονται την πίστη, ενώ επέτρεψαν διπλές λειτουργίες και μάσκες και αντισηπτικά και και και

    Για αυτό είπαν και για τους αρβύλα ενώ συνεχάρησαν τον Μητσοτάκη

  3. Γιατι δηλαδη η αγωνια των “πατερων”για τις ψυχες των παιδιων δεν ειναι θεαρεστη κστασταση;
    Η αγωνια του πατερα ειναι μεγαλο πραγμα,πας παραδεισο

  4. Ήθελα να ήξερα, οι Σεβασμιότατοι που απλώς εκφράζουν την επιφύλαξή τους, θα μπορούσαν να παρευρίσκονται σε ένα τέτοιο μάθημα που αφήνουν τα παιδιά μας;;;
    Πείτε κάτι μωρέ δε σας τρώει η Κεραμέως όσο τρομακτική και αν φαίνεται!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s