Αποκάλυψις – ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ.

Πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος.

Θα είμαστε τόσο συνοπτικοί στην παρούσα εργασία, ώστε να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση και χάσουμε την ουσία αλλά κυρίως διότι μια πλήρης παρουσίαση απαιτεί χιλιάδες σελίδων και παραπομπών του θέματος «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Από το 1875 ξεκίνησε ο πόλεμος των Σκοτεινών Δυνάμεων μέσω των οργάνων τους, ο οποίος μετά το 1980 έγινε ολομέτωπος. και εκφράζεται με πολιτικούς (Henry Kissinger), επενδυτές (George Soros), λογοτέχνες (Howard Phillips Lovecraft), παιχνίδια (Pokémon), μουσική (metal), Αστρολογία (Linda Goodman) και δεκάδες άλλων καναλιών διείσδυσης στο κοινωνικό γίγνεσθαι, τόσο πολλών που λογικό είναι να κυριευθεί ο άνθρωπος από δέος.

Από ποια σημεία, τους ξεχωρίζουμε και τους κατατάσσουμε στις σκοτεινές δυνάμεις; Από τη μηδενική τους αναφορά στο Χριστό και την εκκλησία Του ως αρωγό στις δραστηριότητές τους. Από πράξεις ή θεωρίες που αντιτίθενται 100% στο θέλημα του Θεού. Από προβολή και προώθηση παγανιστικών και σατανιστικών συμβόλων, εικόνων, τελετών, έργων τέχνης κλπ. Από επιθετικά χτυπήματα κατά του ίδιου του Χριστού και της χριστιανοσύνης.

Μερικές μέθοδοί τους:

Η παντελής έλλειψη αναφοράς στον Χριστό και στη μελλοντική βασιλεία Του, η οποία δημιουργεί την ψευδή εικόνα πως ζούμε μόνοι στη γη, άρα οι ίδιοι κρατούμε την «τύχη» στα χέρια μας.

Η εξοικείωση μας με σατανιστικά σύμβολα – ιδίως το «666», τερατοειδείς μορφές, ομοφυλοφιλικές και άλλες «νέες» συμπεριφορές, η οποία μας οδηγεί στην αλλαγή του αιώνιου αξιακού μας κώδικα.

Η ανταρσία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, η οποία βαπτίζεται επανάσταση ή ελευθερία.

Οι δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας που κατασκευάζουν εντεταλμένα όργανα με σκοπό να καταστήσουν την όντως συνωμοσία μη διακριτή. Μη μπλέκουμε και τους «επαγγελματίες» συνωμοσιολόγους (βλ. Texe Marrs).

Ας μπούμε τώρα μέσα σε αυτόν τον σωρό και ας ανασύρουμε κάποιες βελόνες.

ΒΙΒΛΙΑ – ΣΥΜΒΟΛΑ

Ο Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ (1890-1937), Αμερικανός συγγραφέας τρόμου, είναι ο πρώτος που μέσω των βιβλίων του επιδιώκει να μας εξοικειώσει με δαιμονικές οντότητες. Είναι ο εμπνευστής της «Μυθολογίας του Κθούλου». Στο κυριότερο έργο του «Τα βουνά της τρέλας», μας μυεί στον προαιώνιο πόλεμο μεταξύ των «Πρεσβυτέρων» και των «Μεγάλων Παλαιών», ο οποίος θα ολοκληρωθεί με την επικείμενη τελική μάχη. Μας ονοματίζει, επίσης, όπως και σε άλλα του βιβλία τους δαίμονες. Πνευματικά του παιδιά έως σήμερα αποτελούν περισσότεροι από 60 συγγραφείς.

Μια πρόσφατη σχετικώς συγγραφέας, η Αγγλίδα Τζόαν Ρόουλινγκ (1965-), αν και δεν είναι συνεχιστής της «Μυθολογίας του Κθούλου» του Λάβκραφτ, εμφανίζει στο έργο της «Harry Potter» διάφορα σατανιστικά σύμβολα, από τα οποία ξεχωρίζουμε τον κεραυνό στο μέτωπο του Χάρρυ Πόττερ, στο πρώτο της βιβλίο «Η φιλοσοφική λίθος» το 1996. Το περίεργο είναι πως ενώ στο βιβλίο γίνεται σαφής αναφορά του συμβόλου, μόλις τα τελευταία χρόνια το παρατήρησαν και στις αντίστοιχες ταινίες.

Το σύμβολο αυτό είναι σημαντικό για εμας τους Χριστιανούς αφού ο ίδιος ο Κύριός μας είπε: «εθεώρουν τον σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκάς ι΄,18). Και επίσης: «Πώς εξέπεσεν εκ του ουρανού ο εωσφόρος ο πρωί ανατέλλων;» (Ησαΐας 14:12).

Το σύμβολο του κεραυνού το συναντούμε και στα μάγουλα του χαρακτήρα Ash Ketchum από το γνωστό παιχνίδι καρτών Pokémon.

Στη ροκ μουσική αλλά κυρίως στη metal (thrash, death, black, gothic), χτυπιέται απροκαλύπτως ο Χριστός, πότε με αντεστραμμένους σταυρούς, πότε με το χαιρετισμό του διαβόλου (τα κέρατα), πότε με το 666 και δεκάδες άλλα σύμβολα. Γνωστό τραγούδι των Λεντ Ζέπελιν τιτλοφορείται «Θέλω ο Χριστός να γονατίσει μπροστά στο Σατανά». Το ιδεολογικό- μουσικό ρεύμα BLOOD AND HONOUR παραπέμπει ευθέως στο σύνθημα της ελληνικής Χρυσής Αυγής «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή».

«666»

Ας επικεντρώσουμε λίγο στον δυσώνυμο αριθμό.

Η πρώτη εμφάνιση του «666» έγινε το 1973, όταν ο τεχνικός της IBM George J. Laurer παρουσίασε τον Γραμμωτό Κώδικα (Barcode System)(1 . Τρεις διπλές γραμμές, στην αρχή, στη μέση και στο τέλος του κώδικα, ήταν πάντοτε οι ίδιες και αντικατόπτριζαν τρία εξάρια.

Εδώ να σημειώσουμε ότι πρώτοι οι άνθρωποι του προτεσταντικού κόσμου εντόπισαν και αντέδρασαν εντόνως στην εισαγωγή αυτού του προγράμματος στη ζωή μας.

Σήμερα όλα σχεδόν τα συσκευασμένα προϊόντα περιέχουν τον κώδικα με τα τρία εξάρια και όλοι μας το έχουμε αποδεχθεί ως αναπόστατο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Από τότε έως σήμερα ο «666» παρουσιάζεται συχνότατα πότε αυτούσιος, πότε συγκεκαλυμμένος σε λογότυπα, διαφημίσεις, κινηματογραφικές ταινίες, μουσικά άλμπουμ, παιχνίδια στρατηγικής κλπ. Μια εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι πως επιχειρείται η εξοικείωσή μας με αυτόν τον αριθμό, έτσι ώστε όταν «απαιτηθεί» η εισαγωγή του στο σώμα μας, η αντίδραση να είναι μικρή και μάλιστα μέσω των ΜΜΕ, αυτή να αποδοθεί σε γραφικές παραθρησκευτικές και περιθωριακές ομάδες. Πάντως έως τώρα η Διοικούσα Ορθόδοξη Εκκλησία έχει σταθερή θέση μη αποδοχής του «666» ούτε καν στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες(2).

Στην Αποκάλυψη ο Ιωάννης ομιλεί καθαρά για χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Επίσης αποκαλύπτει πως το χάραγμα θα αναφέρει το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό αυτού(3). Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι θα είναι χάραγμα, που σημαίνει ότι και η εμφύτευση γραμμωτού κώδικα δεν παύει να αποτελεί χάραγμα. Επίσης χέρι δεν είναι μόνο η παλάμη αλλά και το μπράτσο. Ακόμη μπορεί να είναι όνομα και όχι αριθμός.

Συνεχίζεται

«Ου Μενετός»

Παραπομπές

1. https://en.wikipedia.org/wiki/George_Laurer

2. «… Β. 2. Ἐάν ἑπομένως καί ἐφ᾿ ὅσον οἱ νέες ταυτότητες μέλλουν νά χρησιμοποιήσουν σάν κωδικό ἀριθμό ἀναγνώσεώς τους ἀπό ἠλεκτρονικά μηχανήματα τό δυσώνυμο καί ἀπαράδεκτο ἀριθμό 666 τότε ἡ Ἱερά Σύνοδος θεωροῦσα ὅτι παραβιάζεται ἡ θρησκευτική συνείδηση τῶν ὀρθοδόξων πιστῶν, συνιστᾶ στούς πιστούς νά μή δεχθοῦν τίς νέες ταυτότητες» 2641/1998 εγκύκλιος

3. Αποκ. Ιωάν. κεφ. 13 (16-18)

1 thoughts on “Αποκάλυψις – ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ.

Σχολιάστε