Επιτακτική ανάγκη να δοθούν σύντομα απαντήσεις από την Εκκλησία, για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

σ.σ. Μην ανησυχείτε αδέλφια. Εάν αποφασισθεί από την κυβέρνηση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός (ο νόμος ούτως ή άλλως είναι έτοιμος) θα εμφανιστεί πάλι ο κ. Τσελεγγίδης να βάλει πλάτη στους Αρχιερείς υπαλλήλους του Κράτους, όπως έβαλε με το κλείσιμο των Ναών και την απαγόρευση της μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας στους πιστούς. Θα μας πει: «Βρισκόμαστε μπροστά σέ γεγονότα μέ «ἀποκαλυπτική» σημασία γιά ὅλους μας. Γι’ αὐτό καί τά μέτρα, πού ἀνακοινώθηκαν, θά πρέπει νά γίνουν ἀποδεκτά ὡς κοινό «ἐπιτίμιο τῆς δυσσεβείας» ὅλων μας, ὡς κάποιο δηλαδή φιλάνθρωπο παιδαγωγικό μέσο, πού παραχώρησε ὁ μακρόθυμος καί πολυεύσπλαγχνος Θεός μας, μέ τήν ἀγαπητική πρόνοιά Του…. Νά προσλάβουμε τό «ἐπιτίμιο» αὐτό ταπεινά, μέ εὐχαριστία καί νά τό ὑπομείνουμε μέ πνεῦμα βαθιᾶς μετανοίας, ὡς πικρό ἀλλά καθαρτικό φάρμακο γιά τήν θεραπεία μας. ……. Ἄς ἀποδεχθοῦμε μέ πνεῦμα συνέσεως τό πικρό καί σωτήριο φάρμακο τῆς σωτηρίας μας.» Κι έτσι, όλοι θα ηρεμήσουν και θα πάρουν το «καλό φάρμακο», θα δεχτούν τα «καλά μέτρα επιτήρησης», τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια ή ό,τι άλλο, διότι το είπε ο κ. Τσελεγγίδης. Επιμένω στην παρέμβαση αυτή του κ. Τσελεγγίδη διότι ήταν μονόπλευρη και αδιάκριτη. Ας δει τις παρεμβάσεις του π. Θεοδώρου Ζήση και του π. Πέτρου Χιρς για το ίδιο θέμα για να εντοπίσει τα λεπτά και ουσιώδη σημεία που «του ξέφυγαν».


Yποχρεωτικός εμβολιασμός: Όταν οι χριστιανοί προειδοποιούσαν εδώ και δεκαετίες, με όλους τους τρόπους, πως θα έρθει η μέρα που οι κυβερνήσεις όλων των χωρών θα επιχειρήσουν να μας πλασάρουν ή και να μας επιβάλουν, βιομετρικά εμφυτεύματα (microchips), συχνά χαρακτηρίζονταν ως γραφικοί, «ψεκασμένοι», φαντασιόπληκτοι κ.α.

Και να που οι τρέχουσες εξελίξεις που συμβαίνουν λόγω της παγκόσμιας κρίσης πανδημίας, απέδειξαν με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο, πως αυτές οι προειδοποιήσεις δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να δικαιώνονται μέρα με τη μέρα.

Από αυτό εδώ το βήμα, μέσα από το άρθρο Κορονοϊός και «Μεγάλος Αδερφός», είχαμε αναφερθεί στην είδηση περί πρότασης του μεγιστάνα Bill Gates, να εφαρμοστούν σε πολίτες μαζικά μέτρα «ψηφιακής πιστοποίησης».

Δεν πέρασαν παρά μερικές μόνο μέρες που κυκλοφόρησε αυτή η είδηση στο διαδίκτυο, ώσπου φτάσαμε να ακούσουμε να αναπαράγεται και επίσημα από τα χείλη ενός πρώην βουλευτή και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Και μάλιστα ήταν μια τοποθέτηση η οποία εμφάνιζε αυτό το ενδεχόμενο ως κάτι το θετικό. Κάτι που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν, ως μια πιθανή λύση για την καταπολέμηση των πανδημιών.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό, το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο που διάφοροι πολιτικοί μαϊντανοί της νέας τάξης πραγμάτων, ευαγγελίζονται δημόσια μια παγκόσμια διακυβέρνηση ή μιλούν πλέον ανοιχτά και ανερυθρίαστα για το τσιπάρισμα των λαών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού και λίγο-πολύ επιχείρησε να κάνει μια δωρεάν «διαφήμιση» για τα βιομετρικά εμφυτεύματα και τις μπίζνες του «Μεγάλου Αδερφού», που προετοιμάζονται για όλους μας.

Ανέφερε πως: «Μπορεί να τεθούν προβλήματα τέτοια που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, άρα εκεί θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, στο τι θα θεωρήσουμε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ή πληροφορία επιδημιολογικού χαρακτήρα που αφορά τη δημόσια υγεία και άρα μπορεί να την συλλέγει».

Που σε απλά λόγια σημαίνει: «Επικροτώ το τσιπάρισμα των ανθρώπων για ιατρικούς λόγους, αλλά ας βάλουμε βρε αδερφέ… και ένα μέτρο, ένα όριο, στα προσωπικά δεδομένα που θα παραχωρήσουμε».

Στο τέλος αυτής της παρέμβασης ανέφερε ότι: «έχει εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Δύση», πως θα διαχειριστούν σωστά και υπεύθυνα, αυτά τα θέματα.

Yποχρεωτικός εμβολιασμός

Ο κύριος Βενιζέλος, μάλλον αποτελεί ένα είδος που τείνει προς εξαφάνιση, διότι το μόνο που δεν συμβαίνει στις μέρες που διανύουμε, είναι ενίσχυση και αύξηση της εμπιστοσύνης μας, προς Ε.Ε. και Δύση. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.

H αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να περιμένεις και πολλά πράγματα από τον μνημονιακό «αρχιτέκτονα» του χαρατσιού, στους λογαριασμούς ρεύματος των Ελλήνων.

Σε τέτοιου είδους θέματα, τα μόνα που μπορούμε να περιμένουμε από τη συντριπτική πλειοψηφία της  πολιτικής σκηνής είναι: απόπειρες αποπροσανατολισμού των ψηφοφόρων, ενδοτισμός και δουλικότητα προς τα μεγάλα συμφέροντα.

Όμως αυτά που δεν περιμένουμε από το διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό, τα περιμένουμε από την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δηλαδή από ανθρώπους που κατέχουν στις «φαρέτρες» τους, τις προφητείες των αγίων της Ορθοδοξίας και γνωρίζουν καλά, τι εστί εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους και τι εστί χάραγμα.

Έτσι όπως φαίνεται να εξελίσσονται τα γεγονότα, είναι πολύ πιθανό πως λίαν συντόμως θα κριθεί σκόπιμο και απολύτως απαραίτητο, η ηγεσία της Εκκλησίας να προβεί σε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, πάνω στο θέμα του εμβολίου εναντίον του COVID – 19 και πάνω στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, στις 11 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Το λογικότερο είναι πως ήδη, θα έπρεπε να υπάρχουν επίσημες χριστιανικές φωνές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, που να ασκούν καυστική κριτική προς ένα ενδεχόμενο εμβολιασμού τύπου «Bill Gates» ή ακόμα και για ένα υποψήφιο σενάριο κατά το οποίο μπορεί να επιβληθεί η χρήση ηλεκτρονικών βραχιολιών, όπως είδαμε να συμβαίνει στην Κύπρο.

Αντ’ αυτού όμως, έχουμε ακόμη σε ισχύ, τις ανακοινώσεις της ΔΙΣ που απαγορεύουν σε ιερείς και αρχιερείς να προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις!

Και κάπως έτσι, βλέπουμε να έχει διαμορφωθεί ένα οικτρό σκηνικό, μέσα στο οποίο κάθε μορφής και λογής «Βενιζέλοι», διαφημίζουν με ελευθερία και άνεση στα κανάλια, τα πλεονεκτήματα των βιομετρικών εμφυτευμάτων και πολλοί τηλεθεατές να εξοικειώνονται σιγά σιγά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Και ταυτόχρονα, στην απέναντι πλευρά, την πλευρά της επίσημης Εκκλησίας, να μην υπάρχει δυνατότητα ούτε καν για στοιχειώδη αντίλογο!

Είναι αυτοί ακριβώς οι λόγοι, για τους οποίους υποστηρίζουμε με πάθος, πως δεν είναι καιρός για φιμώσεις και αποσιωπήσεις στην Εκκλησία, αλλά καιρός για απαντήσεις και ενημέρωση του λαού.

Η Εκκλησία δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται, απροκάλυπτες επιθέσεις στην καρδιά της υπόστασης της, δηλαδή στην ίδια την ακεραιότητα και την αδιάκοπη τέλεση της Θείας Λατρείας.

Ο πρώτος στόχος ήταν να διακοπεί η παροχή της Θείας Κοινωνίας προς τους χριστιανούς. Επετεύχθη.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να απαγορευτεί ο εκκλησιασμός. Επετεύχθη.

Ο τρίτος στόχος ήταν να φιμωθούν τα στόματα των Αρχιερέων και ιερέων. Επετεύχθη.

Ο τέταρτος στόχος ήταν να σιγήσουν οι καμπάνες και τα μεγάφωνα και να μην ακούγονται κατά τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ίσως επειδή κάποιοι «ενοχλούνται» ή μάλλον διότι ο ιός μεταδίδεται και με… τον ήχο. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα επιτευχθεί κι αυτός ο στόχος, και μάλιστα με απόλυτη συναίνεση της ηγεσίας της Εκκλησίας.

Πέμπτος στόχος… ποιος άλλος; Μα φυσικά το Άγιο Φως.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για το θέμα του Αγίου Φωτός ρίχνονται τόνοι λάσπης, στο διαδίκτυο ρέει άφθονη βλακώδης προπαγάνδα, υπάρχει σωρεία ειρωνικών δημοσιευμάτων, τα οποία «όζουν» από κοινωνικό ρατσισμό και ασφαλώς… υπήρξε άρνηση από το κράτος, στο ενδεχόμενο μεταφοράς του Αγίου Φωτός στα σπίτια των χριστιανών.

Γιατί είναι «αυτονόητο», πως ο άνθρωπος που θα μου φέρει το Άγιο Φως στην πόρτα θα είναι σίγουρα φορέας του κορονοϊού, ενώ αυτός που θα φέρει σε εσένα, το πακέτο delivery πίτα γύρο χοιρινό ΜεγαλοΠαρασκευιάτικα, θα χαίρει άκρας υγείας.

Στόχος επετεύχθη.


sportime.gr

16 thoughts on “Επιτακτική ανάγκη να δοθούν σύντομα απαντήσεις από την Εκκλησία, για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

 1. Ο Βενιζέλος γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΕΕ ετοιμάζει την κηδεία της. Δεν μπορεί όμως να πει ανοιχτά στον κόσμο ότι εκπροσωπεί τον ολοκληρωτισμό που θέλει να διαδεχθεί την διεφθαρμένη ΕΕ.
  Και ένα σημείο που θίγει το άρθρο είναι πολύ σοβαρό, ότι την ώρα που τα παπαγαλάκια έχουν αρχίσει να ψήνουν τον κόσμο για τα Οργουελικά μέτρα επιτήρησης και εμβολιασμούς τύπου Γκέϊτς, η Εκκλησία έχει επιβάλει καθεστώς φίμωσης, αφήνοντας τον Ελληνικό λαό στο έλεος της προπαγάνδας των νεοταξιτών. Υπάρχει όμως ρώτημα για ποιόν λόγο το έκανε αυτό η διοίκηση; Από την στιγμή που δεν έχει δώσει ούτε έναν ουσιώδη αγώνα για αυτόν τον λαό και από την στιγμή που λειτουργεί ως παράρτημα του Κράτους, δεν υπάρχει λόγος να ακούγεται η θέση της Εκκλησίας διότι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι Την υπηρετούν, θα βρεθούν (πάλι) εκτεθειμένοι.

  • Όπως μου είπε ο μικρός μου γιός, αν το βάλουμε στο στοίχημα, θα ψάχνουμε για αρχιερέα που δεν θα έχει εμβολιαστεί….πρώτοι θα προστρέξουν, αφού θα το λένε οι Μεσογαίας, Ναυπάκτου, Τσιοδρας …

  • Να ξεκαθαρίσουμε ότι η Εκκλησία είμαστε και εμείς και κυρίως και πλειοψηφικά εμείς και όχι ο κλήρος. Καταλαβαίνουμε αδερφή ότι αναφέρεστε στην διοικούσα εκκλησία. Όχι μόνο επέβαλε σιωπή, αλλά και οι συνδικαλιστές υπεύθυνοι του ιερού κλήρου αυτοπροβλήθηκαν ως μειλίχιοι και λογικοί και ξεχώρισαν την θέση τους πολύ πρόσφατα από τους “συνομοσιολόγους” και “καταστροφολόγους”. Οι οποίοι μαζί με τους ανήκοντες στους “αιρετικούς” καβγατζήδες ζηλωτές, προφανώς είναι οι κυριότεροι στόχοι της πρωτοφανούς φίμωσης του λόγου. Άλλωστε ο εφευρέτης της αίρεσης του “ζηλωτισμού” των ενισταμένων για την σύνοδο της Κρήτης, ο τυχερός καμαρωτός που ανέλαβε επισκοπή μεγάλου κράτους, μαθαίνουμε συνεχώς ότι φέρεται ικανοποιημένος επί της προσωπικής χρήσης των μητροπολιτικών οικονομικών απολαβών και εορτάζει λαμπρώς και κοσμικώς, εξαπατώντας αμέτρητους πιστούς και απίστους σε διεθνές επίπεδο, όπως και ο πατριαρχικός πατρόνας του άλλωστε.
   Η κλασική περίπτωση της απορρόφησης κραδασμών μέσω συνδικαλισμού, τώρα ενυπάρχει και στον μισθωτό κλήρο των εσχάτων. Όχι μόνο πολλοί εκ του κλήρου είναι ανεπαρκείς ως αναμενόμενοι πνευματικοί φορείς που λαλούν πάσα την αλήθεια, αλλά κατά περιπτώσεις αποτελούν την επιτομή της θρασύτητας και υποκρισίας μέσω της σοβαροφάνειας, αντί ταπείνωσης. Ολίγοι λοιπόν ιερείς αναλογικά διασώζονται εκ των απαιτήσεων της απαιτούμενης αποστολής τους και χρήζουν άπλετης στήριξης όλων μας στα έσχατα.
   Όπως έχει προφητεύσει και εννόησε ο μακ. Αυγουστίνος, ο π. Αθανάσιος και άλλοι, επίσημοι άγιοι ανάμεσα τους περί της κατάστασης της δοκιμασίας των εσχάτων . Είστε μόνοι σας. Μην περιμένετε οπωσδήποτε την επίσημη εκκλησία να σας πει να μην πάρετε το χάραγμα κ.τ.λ. Ευχή να το πράξουν ολίγες κατά τόπους μητροπόλεις. Αυτό δεν είναι καινούργιο για όσους παρακολουθούν τις τελευταίες 2 δεκαετίες τα πράγματα. Η τελευταία ελπίδα μαζικής και οργανωμένης αντίδρασης ήταν η συγκέντρωση του μακ. Χριστόδουλου. Από τότε η προδοσία έχει εισχωρήσει τόσο πολύ , που έφτασαν σε σημείο να βάλουν κατά την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας, έναν αρχιερέα, με απόψεις τότε διεστραμμένες περί του 666, (Μελέτιος) ως πρόεδρο της συνοδικής επιτροπής επί των αιρέσεων. Έναν βολικό τότε υπερασπιστή του λύκου δηλαδή. Και μεις μιλούμε για μαζική κινητοποίηση και ελπίδα τόσα χρόνια μετά; Ίσως μετά από ισχυρές αναταράξεις να γίνει μερικώς στο μέλλον. Αυτά όμως ειναι θέματα που ο κάθε πιστός ορθόδοξος οφείλει να ξέρει. Εδώ τα ξέρουν τόσοι αιρετικοί χριστιανοί, είναι ανεπίτρεπτο να μην γνωρίζει ορθόδοξος την πολυετή προεργασία και τα σημεία των καιρών. Απλά πολλοί, ενάρετοι, ακόμα και σήμερα, προτιμούν να στρουθοκαμηλίζουν αντί ενδυνάμωσης της πίστης προς θεία προστασία. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν περισσότερο να επιτρέψει ο Θεός το “τάξιμο των νεφρών τους” αργότερα, προς απόδειξή πίστεως και ξεκαθάρισμα των δειλών. Η σύνδεση με τα επίγεια είναι δυνατή και προτιμούν να καλλιεργούν την επίγεια ελπίδα τους περί θαυματουργικής καλυτέρευσης του κόσμου τούτου, κάτι που ποτέ κανείς άγιος δεν υποσχέθηκε. Θα αποτελούσε άλλωστε και άπλετη παραβίαση της ελευθερίας επιλογής. Μόνο κάτι θρύλοι και αυτοαναιρούμενες ψευδοπροφητείες, παρέσυραν ακόμα και εκλεκτούς κατά καιρούς.
   Άλλωστε τόσοι επιφανείς ορθόδοξοι προειδοποίησαν μαζί με τον μεγάλο γέροντα άγιο της εποχής μας για τον μεγάλο αγώνα που θα έχουμε για λίγο. Η Εκκλησία Του συνολικά έχει ήδη κριθεί, είναι η νύμφη , η αιώνια νικήτρια μαζί Του. Αυτό που δεν έχει κριθεί είναι ο καθένας μας ξεχωριστά, κατά πόσο θα καταφέρει να αποδείξει σε Εκείνον ότι θέλησε και προσπάθησε με πίστη και αυταπάρνηση να συμπεριληφθεί στο βιβλίο της αιώνιας ζωής, ώστε να τύχει του μέγα ελέους Του.

 2. Ένα άρθρο με αποκαλυπτικά στοιχεία από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί!

  Τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν διαρκώς με ρεπορτάζ για το πόσο «φιλάνθρωπος» είναι ο Μπιλ Γκέιτς. Έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε τι είδους δραστηριότητες αναπτύσσει το Ίδρυμα «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς».

  Ένα μεγάλος μέρος των κονδυλίων του Ιδρύματος, διοχετεύονται σε διεθνή προγράμματα που αφορούν τον «Οικογενειακό Προγραμματισμό», με απλά λόγια τη μείωση του αριθμού των γεννήσεων μέσω της διάδοσης της χρήσης αντισυλληπτικών και της διευκόλυνσης της πρόσβασης σε μεθόδους άμβλωσης.

  Χαρακτηριστικό είναι το τρέχον πρόγραμμα «Family Planning 2020» («Οικογενειακός Προγραμματισμός 2020»), στα πλαίσια του οποίου, το Ίδρυμα διοχετεύει το ιλιγγιώδες ποσόν των 375 εκατομμυρίων δολαρίων!

  Ο σκοπός του προγράμματος είναι να επεκτείνει «τον έλεγχο των γεννήσεων και την πρόσβαση σε μεθόδους άμβλωσης»

  Για την επίτευξη των σκοπών του, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς όλα τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Population Council» η οποία ιδρύθηκε το 1952 από τον John D. Rockefeller III και της οποίας οι βασικές δραστηριότητες είναι να «διεξάγει δημογραφικές έρευνες και αναλύσεις αποτελεσμάτων για να υποστηρίξει και να προωθήσει παγκοσμίως τη χρήση τεχνητών μέσων ελέγχου των γεννήσεων και των αμβλώσεων. Προωθεί τη βιοϊατρική έρευνα για την ανακάλυψη και προώθηση νέων αντισυλληπτικών φαρμάκων και τεχνολογιών. Κάνει δημογραφικές αναλύσεις για να υποστηρίξει πειράματα ελέγχου των πληθυσμών, πολιτικές και ανάλογης φύσεως προγράμματα σε υποανάπτυκτες χώρες».

  Η Μελίντα Γκέιτς, σύζυγος του Μπίλ Γκέιτς, είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της αύξησης της πρόσβασης σε μεθόδους αντισύλληψης.

  Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Λέτερμαν στο δίκτυο Netflix, η Μελίντα Γκέιτς δήλωσε: «Χρειάζεται μόνο μία γενιά από τις γυναίκες να συμμορφωθεί απόλυτα στη λήψη τους και θα δει την πτώση των γεννήσεων. Και από τη στιγμή που θα έχουν σταθερή πρόσβαση στην αντισύλληψη, οι γυναίκες θα τη χρησιμοποιήσουν, και αυτό που θα κάνουν επίσης είναι ότι αυτό θα γίνεται κρυφά, χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός τους».

  Δεν πρέπει να μας διαφύγει το γεγονός ότι το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει με ποσά ύψους δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων και το «Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό» (UNFPA) το οποίο έχει συνδεθεί με εξαναγκαστικές μεθόδους ελέγχου του πληθυσμού στην Κίνα, περιλαμβανομένων μεθόδων αναγκαστικής στείρωσης και άμβλωσης.

 3. Η σχεδιαζόμενη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού
  δημοσ. 29.12.10
  (…αντί της παύσης της άπληστης εκμετάλλευσης)
  της Μαρίας Σαββίδου

  Είναι ξεκάθαρο πως αν συνεχίσουμε χωρίς να λάβουμε δραστικά μέτρα, μελλοντικά θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν είδος. Ο υπερπληθυσμός ορίζεται σε σχέση με την ποσότητα των πρώτων υλών. […] Όμως το ζήτημα είναι: προς τα πού πρέπει να στραφούν οι προσπάθειές μας; Προς τη μείωση της άπληστης εκμετάλλευσης και εύρεσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας ή προς τη μείωση του πληθυσμού; Οι μέχρι τώρα ενδείξεις πείθουν ότι η ελίτ του πλανήτη έχει στραφεί κυρίως προς τη δεύτερη λύση.

  Ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού. Σε πρόσφατο συνέδριο του TED (μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διάσωση του πλανήτη), για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, μίλησε για την ανάγκη χρησιμοποίησης εμβολίων με σκοπό την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Να σημειώσουμε ότι ο TED είναι ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από την εταιρεία που είναι το νούμερο 1 στην λίστα των ρυπογόνων με τοξικά, εταιρειών.

  Καθώς αναμένεται ο παγκόσμιος πληθυσμός να φτάσει τα 9 δις περίπου, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. «Αν κάνουμε πραγματικά καλή δουλειά με τα νέα εμβόλια, την περίθαλψη, και τις υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε [τον παγκόσμιο πληθυσμό] ίσως κατά 10 ή 15%».

  Ωστόσο, αν πάρουμε τα παραπάνω κατά γράμμα τότε δεν βγαίνει κανένα λογικό νόημα. Νέα εμβόλια, καλύτερη περίθαλψη, οικογενειακός προγραμματισμός… όλα αυτά παραπέμπουν σε μια ωραιοποιημένη εικόνα ενός υγιέστερου παγκόσμιου πληθυσμού, με καλύτερη ποιότητα ζωής και άρα μεγαλύτερο προσδόκιμο ηλικίας. Πώς όλα αυτά θα μειώσουν τον πληθυσμό; Μήπως απλά είναι συγκαλυμμένες δηλώσεις για δραστικά μέτρα στείρωσης ή πρόκλησης γενετικών ασθενειών που θα μειώνουν την διάρκεια ζωής; Για κάτι ανάλογο είχε μιλήσει σε βιβλίο του το 1977 ο John Holdren, σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, όπου ανάλυε την ανάγκη για μια ολοκληρωτικού τύπου επιβολή δρακόντειων μέτρων για την μείωση του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένης και της στείρωσης.

  Στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πέρσι τον Μάιο στην Αττική, το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν η ανάγκη του αποπληθυσμού της Γης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάσκεψη, ο Μπιλ Γκέιτς ανέλυσε ένα σχέδιο που θα επέτρεπε να συγκρατηθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός στα 8,3 δισ.

  Αυτά τα σχέδια δεν είναι κάτι πρόσφατο. H σύλληψη της ιδέας ανάγεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950, τότε που άρχισε να διαφαίνεται η πληθυσμιακή έκρηξη.

  Στις αρχές του 1990 πραγματοποιήθηκε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του τέτανου (!) σε περιοχές της Νικαράγουα, του Μεξικού και των Φιλιππίνων υπό την αιγίδα της σύμπραξης της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Ιδρύματος Ροκφέλερ (η οικογένεια Ροκφέλερ έχει χρηματοδοτήσει μελέτες ευγονικής του ινστιτούτου Κάιζερ-Βίλχεμ σε Βερολίνο και Μόναχο, και είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ)

  Αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα το πρόγραμμα εμβολιασμού αποτελούσε μια συγκαλυμμένη προσπάθεια για τον έλεγχο του πληθυσμού.

  Πώς βγήκε αυτή η πληροφορία στην επιφάνεια; Φαίνεται πως ένας Ρωμαιοκαθολικός Οργανισμός, ο Comite Pro Vida de Mexico, κάτι υποψιάστηκε γύρω από τα πραγματικά κίνητρα του εμβολιασμού, μια και ο τέτανος δεν είναι διαδεδομένη ασθένεια στην περιοχή. Πήραν λοιπόν δείγματα από τα εμβόλια για ανάλυση και με έκπληξη βρήκαν ότι περιείχαν την ουσία hCG (Chorionic Gonadotropin), μια φυσική ορμόνη που χρειάζεται για την διατήρηση της εγκυμοσύνης. Όταν συνδυάζεται όμως με τον τοξοειδή φορέα του τετάνου προκαλεί την δημιουργία αντισωμάτων ενάντια στην hCG.

  Οποιαδήποτε γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο δεν θα ήταν ικανή να κρατήσει το έμβρυο σε περίπτωση που έμενε έγκυος, με αποτέλεσμα μια συγκαλυμμένη αποβολή.

  H προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχώς γίνονται έρευνες για νέες μεθόδους ελέγχου του υπερπληθυσμού. Ο Μπιλ Γκέιτς πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα ήταν ο κύριος χρηματοδότης ενός προγράμματος, που με την χρήση υπερήχων κατευθυνόμενων προς τους όρχεις των ανδρών θα τους καθιστούσε άγονους για έξι μήνες. Το ίδρυμα που χρηματοδοτεί τις εν λόγω έρευνες, σύμφωνα με τον ερευνητή θεμάτων υγείας, Μάικ Ανταμς, έχει προβεί σε ένα νέο πρόγραμμα εμβολιασμού με την χρήση νανοσωματιδίων τα οποία διεισδύουν στο δέρμα μέσω των φολίδων στις τρίχες και «εκρήγνυνται» μόλις έρθουν σε επαφή με τον ιδρώτα, απελευθερώνοντας το εμβόλιο.

  Πέρυσι η εφημερίδα London Times δημοσίευσε πληροφορίες για τη συνάντηση που έγινε τον Μάιο στη Νέα Υόρκη ενός «μυστικού κλαμπ δισεκατομμυριούχων» που επικεντρώθηκε στο πώς θα χρησιμοποιούσαν τον πλούτο τους για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ανάμεσά τους ήταν και οι Μπιλ Γκέιτς, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Τεντ Τέρνερ,Όπρα Γουίνφρει, Τζορτζ Σόρος, και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ. Αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα μόλις λίγες εβδομάδες μετά την σύσκεψη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Αθήνα.

  Το 1989 το έγγραφο National Security Memorandum 200 (έγγραφο για την εθνική ασφάλεια) που είχε συντάξει ο Κίσινγκερ το 1979 αποχαρακτηρίστηκε από «απόρρητο» και δόθηκε στην δημοσιότητα. Σ’ αυτό 13 χώρες αναγνωρίζονταν σαν στόχος δραστικής μείωσης του πληθυσμού, ιδιαίτερα των νέων.

  Το Μπαγκλαντές, η Ινδία, η Τουρκία, το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Μεξικό, η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες, η Βραζιλία, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία και η Κολομβία είναι οι χώρες που παρουσίαζαν ιδιαίτερο γεωπολιτικό ενδιαφέρον και στις οποίες ο πληθυσμός θα έπρεπε να είναι υπό «συνθήκες αργής ή και μηδενικής ανάπτυξης».

  Οι τρόποι ελέγχου σύμφωνα με το έγγραφο θα ήταν ο «οικογενειακός προγραμματισμός», και το έγγραφο ανάφερε πως η επάρκεια τροφής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο σε μια πολιτική ατζέντα για να δημιουργήσει συνθήκες πείνας στις υποανάπτυκτες χώρες. Τονίζεται πως το πρόγραμμα θα πρέπει να επιβληθεί μέσω του UNFPA (United Nations Fund for Population Activities) έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος οι ηγέτες των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών να δουν την πίεση των ανεπτυγμένων κρατών για οικογενειακό προγραμματισμό σαν μια μορφή οικονομικού ή ρατσιστικού ιμπεριαλισμού.

  Από τον Κίσινγκερ μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά μόνο ως προς την χρήση των μέσων… Μέσω των εμβολίων και της αναπτυσσόμενης νανοτεχνολογίας μπορεί πλέον να τεθεί υπό έλεγχο η γεννητικότητα ενός πληθυσμού αλλά και να προκληθούν διάφορες αρρώστιες, όπως για παράδειγμα ο καρκίνος.

  Ο πανικός που μπορεί να προκαλέσει η απειλή μιας πανδημίας κάνει τον πληθυσμό να αποδεχτεί ευκολότερα την προοπτική ενός μαζικού εμβολιασμού (θυμηθείτε την γρίπη των πτηνών και πιο πρόσφατα την γρίπη των χοίρων και την αγορά υπέρμετρου αριθμού εμβολίων στην Ελλάδα).

  Αν η μείωση του πληθυσμού είναι η λύση για την αποφυγή της μελλοντικής εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους, ποιος δίνει το δικαίωμα σε μια παγκόσμια ελίτ να αυτοδιορίζεται σαν ο σωτήρας του ανθρώπινου γένους; H επιβίωση των λίγων και εκλεκτών (σύμφωνα πάντα με τα δικά τους κριτήρια) δεν είναι ένα είδος ρατσισμού, ένα είδος φασισμού; Μόνο οι ετικέτες έχουν αλλάξει. Τώρα το ονομάζουν «ευγονική» και «οικογενειακός προγραμματισμός». Τίποτα όμως το καλό και ιδεώδες δεν κρύβουν αυτές οι παραπλανητικές λέξεις. Κι επειδή είμαστε δύσπιστοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι ποιος δεν μας λέει πως όλη αυτή η κίνηση με τα γενετικά τροποποιημένα φυτά δεν έχει τον ίδιο σκοπό; Να προκαλέσει μεταλλαγές στο DNA των ανθρώπων οι οποίοι θα εμφανίσουν σε κάποια χρόνια θανατηφόρες ασθένειες ή θα γίνουν ανίκανοι να τεκνοποιήσουν;

  Και δεν είναι μόνο αυτό. Θυμηθείτε μεγάλες φυσικές καταστροφές των τελευταίων χρόνων. Στην Νέα Ορλεάνη ο τυφώνας Κατρίνα προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων (η Νέα Ορλεάνη κατοικείται κυρίως από τη μαύρη φυλή και είναι άνθρωποι φτωχοί). Στην Χιλή πρόσφατα ο σεισμός σκότωσε χιλιάδες, και τα ίδια σε άλλες περιπτώσεις όπως στην Ινδονησία, την Κίνα ή την Τουρκία.

  Στο βιβλίο του «Το σφυρί της Εδέμ» ο Κεν Φόλλετ εξιστορεί την ύπαρξη ενός πανίσχυρου όπλου που μπορούσε να προκαλέσει μεγάλους σεισμούς. Μυθιστόρημα φαντασίας; Λέτε να έχουμε φτάσει στο σημείο να δημιουργούμε νανομηχανές και να μην έχουμε βρει τρόπο να διεγείρουμε τον φλοιό και τα στρώματα της Γης διαταράσσοντας την ισορροπία τους και προκαλώντας έτσι σεισμούς;

  Ακόμα κι αν μας βρει κάποια φυσική… φυσική καταστροφή, όπως για παράδειγμα αν μας χτυπήσει κάποιος κομήτης από τους πολλούς που τριγυρίζουν στο ηλιακό μας σύστημα, ή αν ο ήλιος εκτονώσει την ενέργεια του ξεσπώντας σε μια πρωτοφανή ηλιακή καταιγίδα διαλύοντας τον πολιτισμό μας που βασίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια, σε χρόνο μηδέν, ακόμα και τότε αυτή η ελίτ έχει φροντίσει για την επιβίωσή της. Ίσως και να ήταν το καλύτερο σενάριο γι’ αυτούς• μια μαζική καταστροφή για τον ευρύ πληθυσμό, διάσωση του ανθρώπινου είδους αλλά μόνο όσων θεωρούν εκείνοι άξιους να διασωθούν (συνδέστε: υπόγεια καταφύγια τεραστίων διαστάσεων πλήρως εξοπλισμένα, και την αποθήκη σπόρων στην Ανταρκτική).

  [από άρθρο στο Τρίτο Μάτι, τ. 186]
  Παρακαλώ συνδέσατε:
  με τους Georgia Guidestones
  με τη Monsanto
  με τα εμβόλια για τη “γρίπη των χοίρων”

  …για αρχή.

  • Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σαφώς τα συστήματα ελέγχου καιρού ως όπλα, μέσω διάφορων μεθόδων συμπεριλαμβανομένου και του ψεκασμού (Δεν υποστηρίζω ότι μας ψεκάζουν ασύστολα, προσοχή) είναι τεκμηριωμένα ως αναφερόμενα σε επίσημες διακρατικές συμφωνίες για όποιον ερευνήσει και δεν είναι αδαής ώστε να τα θεωρεί όλα ως αστήρικτες συνωμοσίες. Το ίδιο και για το περίφημο σύστημα Η.Α.R.P ή κάπως έτσι που όντως μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, τσουναμια κ.τ.λ. Όποιος ενημερώνεται μόνο από τα κλασικά Μ.Μ.Ε έχει μια διαφορετική αντίληψη του κόσμου και της όποια προόδου προς την πλήρη βασιλεία των ουρανών. Διότι αυτές οι πληροφορίες που έβαλες αναλυτικά, γνωστά αναφορικά, από δεκαετίες, ως ελιτίστικες αντιλήψεις, είναι εκτενή σημεία των καιρών. Των καιρών της υπέρτατης διαφθοράς , υποκρισίας, ψέματος, μαζικής απάτης λαών, αποστασίας και δαιμονικής πλάνης. Ανήκουν στην ειλικρινά μακρά λίστα των λόγων που ο Θεός δεν θα επιτρέψει την ζωή επί τη γης για τις επόμενες γενιές στον πλανήτη.
   Υπάρχει στην αγία Γραφή άλλωστε, η επαναφορά του Εβραικου κράτους και της Ιερουσαλημ (1948) είναι το ιστορικό χρονικό σημείο αναφοράς της γενιάς που δεν θα εκλείψει πριν τα δουν όλα. Ο μέγιστος χρόνος μιας γενιάς βιβλικά νομίζω είναι τα 120 έτη με μέσο όρο τα 70 , οπότε το 2068 είναι το θεωρητικό μέγιστο, με τις πληροφορίες από άλλους άγιους και ερμηνείες όμως να έχουν περιορίσει αυτό το διάστημα σε σαφώς μικροτέρα ανώτερα όρια, κοντά όπου βρισκόμαστε. Κοινώς Κύριος “γλεντάει” ή θεολογικά διασκεδάζει βουλές αρχόντων, αγαπητέ Νικόλαε. Και λόγους αιρετικών και περήφανων “παντογνωστών” αρχιερέων με ορθόδοξη προβιά, που τάσσονται παντού και πάντα μαζί τους, μην ξεχνιόμαστε.

   • Ναι τα παρέθεσα επειδή τα είχα πρόχειρα επειδή συζητούσα με κάποιον το γεγονός ότι ο γκέιτς θέλει να μειώσει τον πληθυσμό

 4. Οι ανθρωποι εχουν κατασταλαξει σε θεολογικα δειληματα ολετηρες της ορθοδοξιας,υπακουουν γενικως,ακομη και σε υπακοες που μπορει να ειναι αντιθετες προς τις εντολες του Θεου,αλλα και σε αυτες των κοσμικων αρχων και εξουσιων με τον ιδιο τροπο,δεχονται το ιδιο και αυτες εστω και εναντιες της πιστης τους.
  Εσκεμμενα μαλλον δεν διαχωριζουν το οτι η υπακοη αναφερεται προς τον Κυριο,αρα προς το καλο,δεν μπορει να εξυπηρετει επιδιωξεις του πονηρου,του κακου.

 5. Ηθελα ο ερμος να ψελλισω οτι αδικειτε τον κ. Τσελεγγιδη με το αρθρο σας, αλλα φοβαμαι οτι κατοπιν τοσο εγκριτων σχολιαστων που προηγηθηκαν, ποιος θα διαβασει το σχολιο μου;

 6. ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΊΑ Και όμως το διαβασαμε κύριε Παπαδόπουλε και συμφωνούμε. Εσείς που γράψατε το σχόλιο για τον Τσελεγγιδη αφενός δεν καταλάβατε τι είπε και αφετέρου τον κρίνετε με αλαζονεία. Ήδη οι δηλώσεις του Ιωήλ έδειξαν πόσο καρποφόρα και ωφελημη ήταν η παρέμβαση του τόσο στους. Αρχιερείς όσο και στους λαϊκούς. Και να προσέχετε όταν μιλάτε για χαρισματικός ανθρώπους που έχουν ενεργή την παρουσία του Αγίου Πνεύματος όπως ο Τσελεγγιδης. Μην αναλισκεστε σε στείρα κριτική αδικείται την ιεραποστολικη σας αποστολη

  • Πόσο «καρποφόρα» ήταν η παρέμβαση του κ. Τσελεγγίδη στους Αρχιερείς; Μπορείτε να μας δώσετε κάποιο παράδειγμα σας παρακαλώ; Και οι δηλώσεις του Μητρ. Ιωήλ; Αποκήρυξε την ψευδοσύνοδο της Κρήτης και τον οικουμενισμό; Αποκήρυξε τους σχισματικούς της Ουκρανίας και το συλλείτουργο που έκανε με τον σχισματικό Ολβίας; Τα αποκήρυξε αυτά; Διότι αυτά είναι τα μεγάλα αμαρτήματα που πληρώνουμε σήμερα. Η παρέμβαση του κ. Τσελεγγίδη ήταν μονόπλευρη κ. Μαρία και δεν μπορώ να καταπνίξω το κριτήριό μου επειδή εσείς έχετε αγιοποιήσει τον κ. Τσελεγγίδη.

  • Σέβομαι και εκτιμώ τον καθηγητή, τον έχω θαυμάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Όμως τώρα στο συγκεκριμένο έχει λάθος, η αδερφή το εντόπισε εύκολα και φαίνεται καθαρά από την κριτική των ενημερωμένων πιστών στο άρθρο στις ακτίνες. Ας κρίνουμε κείμενα πρωτίστως και όχι ανθρώπους.

 7. Πλάκα κάνετε. Ποία Εκκλησία θα μάς ενημερώσει αυτή που μας κλείδωσε απ έξω;
  Αυτή είναι ψευτο Εκκλησία, όχι Εκκλησία.

  • Εδώ ο Mihai μας λέει οτι η ρουμανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να περάσει νόμο υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s