Επιστολή προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο.

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. κ. Ιερώνυμε

Λυπούμαστε από τα βάθη της ψυχής μας για την μη τέλεση των Θείων Λειτουργιών και Ιερών Ακολουθιών στις Εκκλησίες μας τον τελευταίο καιρό λόγω κανόνα που επέτρεψε ο Θεός για τις αμαρτίες μας. Ας μετανοήσουμε λοιπόν εμείς οι λαϊκοί για τις πορνείες μας, για τις εκτρώσεις, για τους νόμους περί συμφώνου συμβίωσης, γάμους ομοφυλοφίλων, αλλαγές φύλου, καύσης νεκρών κ.τ.λ. αλλά ας μετανοήσει και ο κλήρος από Πατριάρχη μέχρι διάκο και απλό μοναχό για τον οικουμενισμό, την αναγνώριση της αιρετικής Συνόδου της Κρήτης, την αναγνώριση και μνημόνευση των Σχισματικών της Ουκρανίας και μη αντίδραση εμπράκτως (Όχι στα λόγια) σε όλα αυτά.

Ο Προφήτης Δανιήλ μιλά για ένα Θηρίο, έναν κακό άρχοντα και λέει: «… καὶ κατευοδώθη αὐτῷ, καὶ τὸ ἅγιον ἐρημωθήσεται· καὶ ἐδόθη ἐπὶ τὴν θυσίαν ἁμαρτία, … καὶ ἐποίησε καὶ εὐοδώθη» (Δανιήλ κεφ. Η’ στίχ.11-12) που σημαίνει: «ο κακός αυτός άρχοντας έπραξε κατ´ αυτόν τον τρόπο και επέτυχε στις ενέργειες του, διότι οι Προσφέροντες κατά την εποχή εκείνη θυσία προς τον Θεό αμάρταναν και εποδοπατείτο εκ μέρους αυτών των ίδιων κάθε δίκαιο Θεού». Επέτυχε να ερημωθεί το Άγιο Θυσιαστήριο !

Ο Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης που έχει κοιμηθεί προφήτευσε το 2011 για την αιρετική Σύνοδο της Κρήτης  «Επίσκοποι βούλονται εκ της Κρήτης το κακόν, κακόν θέλουσι και λάβουν» και λέει ακόμα για όσα θα γίνονταν μέσα σε 8 ημέρες στην Σύνοδο της Κρήτης ότι θα αποτελούσαν την αιτία να στείλει ο Κύριός μας πολλές δοκιμασίες προκειμένου να δει αν θα άρουν τας κακάς βουλάς των (βιβλίο «Νουθεσίες- Διδαχές», Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, μέρος Α’ σελ.71-72). Σκεφτείτε ότι το ίδιο ισχύει για τον οικουμενισμό και την μνημόνευση και αναγνώριση οικουμενιστών Ιεραρχών και σχισματικών Ουκρανών.

Ως αμαρτωλός λαός Σας παρακαλούμε Θερμά να ανοίξετε τις Εκκλησίες δίχως να φοβάστε η να υπακούτε στο κρατος (όπως έκαναν και άλλες Εκκλησίες π. χ . Γεωργίας, Ρωσίας κ. τ. λ.) με τις παραπάνω όμως προϋποθέσεις μετανοίας μας και μετανοίας Σας για τα παραπάνω. Να είστε βέβαιος πως ο Θεός και ο λαός  θα είναι μαζί Σας. Μην αφήσετε την Εκκλησία να συμμετάσχει στα παιχνίδια Παγκοσμιοποίησης των Σιωνιστών.
                     

Θεσσαλονίκη 4-4-2020          
                     

Σάββατο Ε’ εβδ.  Νηστειών Χωρίς Θεια Λειτουργία 


                     Σαχπαζιδου Λια
                     Τσακιριδου Ελπίδα 
                     Τσακιριδου Ελένη 
                     Παπιδου Ελένη 
                     Σιδηροπουλος Παντελης
                     Γιολδαση Ελένη 
                     Σαχπαζιδου Αικατερίνη 
                     Σαχπαζιδου Ιωάννα 
                     Καραφυλλίδου Ελένη 
                     Μαρια και Γεωργία 
                     Ακτσόγλου Παναγιώτης 
                     Και Λοιποι

2 thoughts on “Επιστολή προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο.

  1. Μπράβο σας για τη θαυμάσια πρώτα απ’ όλα σε ουσία,επιστολή σας.Ο Θεός να βοηθήσει να ανοίξουν οι Εκκλησίες!Δυστυχώς από τον Αρχιεπίσκοπο και γενικά την Ιεραρχία δεν περιμένω πολλά.Μακάρι να διαψευστώ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s