Το ουκρανικό, ο κορωνοϊός και η «λεβέντικη ιεραρχία».

σ.σ. Τώρα που μας λένε ότι εξαπλώνεται ο κορωνοίός, πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε πως θα απαντούσαν οι «λεβέντες» ιεράρχες (που αναγνώρισαν ή/και συλλειτούργησαν με τους Ουκρανούς σχισματικούς) σε μία πρόσκληση του ψευδοΚιέβου να συλλειτουργήσουν ξανά μαζί τους. Στην Ουκρανία φυσικά, όχι εδώ, Θεός φυλάξοι.

Ε «λεβέντες» μου; Τί λέτε; Να πάτε, να συλλειτουργήσετε με τους καθηρημένους και αναθεματισμένους και μετά να «κοινωνήσετε» όλοι μαζί το «Σώμα και Αίμα Χριστού»!

«Λεβεντάρες» μου εσείς!

2 thoughts on “Το ουκρανικό, ο κορωνοϊός και η «λεβέντικη ιεραρχία».

  1. Πολύ σωστό εκεί θα φανεί, ο Αλεξανδρουπολεως θα πάει πρώτος γιατί θα έχει πολύ πιστη ότι θα είναι δήθεν «σώμα και αίμα Χριστού», αλλά επειδή δεν θα μπορεί να μετρήσει την πίστη των άλλων που θα συμμετέχουν θα το αποφύγει για το όφελος του συνόλου( μήπως κάποιοι ολιγοπιστοι κολλήσουν μεταξύ τους), μετά είναι και άλλα δηλ αεροδρόμια ξενοδοχεία εστιατόρια οπότε εεε να παραιτηθούν, μετά είναι και ενα άλλο ακομη : ούτε ασπασμό αλά παπας-βαρθολομαιος δεν θα μπορούν να κάνουν, τότε τί νόημα θα έχει ;;;;;

    Θα έλεγα να βάζανε τον Ολβιας να τους λειτουργήσει μόνος του και αυτοί να προσελθούν μόνο για να κοινωνήσουν, για να αποδειχθεί τί ειναι ή ψευδομεταλαβια τους, αλλά ο Ολβιας μπορει να μην έχει αρχιερωσυνη αλλά έχει ιερωσύνη και δεν είναι καθηρημενος από αυτή, οπότε θα κάνει έγκυρο μυστήριο από ότι κατανοώ….

  2. Το χτύπημα το μεγάλο είναι στα συλλειτουργα,τοσες στολες,ω μοντιε!νομίζω τη «σηκώνει»σιγα σιγα την Εκκλησία Του ο Κύριος από αυτούς,ή τους δίνει την τελική ειδοποίηση.Μαλλον θα την πάει στα σπίτια τα βουνά και τη σπηλιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s