Οι σχισματικοί Ουκρανοί ψεύδονται ότι ήσαν παρόντες στη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου και στη Μονή του Αγίου Μηνά Αίγινας.

σ.σ. Παιδιά οι τύποι όντως ψεύδονται. Η φωτογραφία που έχουν βάλει είναι από το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. Έχω πάει και εκεί βρίσκεται το σώμα του μεγάλου αυτού Αγίου. Πότε πήγαν όμως οι σχισματικοί στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ; Ήξεραν εκεί οι Μοναχές ποιοί ήταν; Πήγαν απλά ως προσκυνητές; Τα περισσότερα Μοναστήρια δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει με τους σχισματικούς.

Οι σχισματικοί Ουκρανοί προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις λέγοντας ψέματα ώστε να παρασύρουν τους πιστούς Ορθοδόξους της Ελλάδος οι οποίοι αγωνιούν για την παρουσία τους στα Ορθόδοξα προσκυνήματα της Ελλάδος. Αναφέρουν ψευδώς ότι δήθεν έχουμε τετελεσμένα γεγονότα και ότι έγινε Λειτουργία στην οποία ήσαν παρόντες στην Αίγινα.

Από την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της μητρόπολης Περειασλάβ οι Ουκρανοί σχισματικοί ως κοινοί απατεώνες αναφέρουν ότι επισκέφτηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου την ημέρα της μνήμης του, όπου και τελέστηκε Θεία Λειτουργία καθώς και το Μοναστήρι που βρίσκεται στην περιοχή Αγία Μαρίνα (Αγίου Μηνά).Μάλιστα για να δείξουν ότι βρέθηκαν σαν προσκυνητές στην Αίγινα έχουν στη σελίδα τους φωτογραφίες του Μεγάλου Ναού του Αγίου Νεκταρίου μαζί με φωτογραφίες από τον Όσιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης, τις οποίες παρουσιάζουν ως φωτογραφίες από τον Αγιο Νεκτάριο της Αίγινας.

Ποτέ δεν πήγαν κατά την εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο Μοναστήρι του στην Αίγινα, ούτε κάν σαν προσκυνητές κατά τη Θεία Λειτουργία και βεβαίως ούτε επισκέφτηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Μηνά, όπου η Γερόντισσα Θέκλα, θα κτύπαγε πένθιμα τις καμπάνες που θα  ακούγονταν μέχρι την Πάτρα. Τελικά η σθεναρή στάση του Μητροπολίτη Εφραίμ και της ηγουμένης της Μονής του Αγίου Μηνά απέτρεψαν τα χειρότερα. Ελπίζουμε ότι και στη συνέχεια του ταξιδιού τους θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τους Ορθοδόξους πιστούς.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Pereyslav της Ουκρανίας:«Εχει αρχίσει μεγάλο προσκύνημα των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας στα μεγάλα προσκυνήματα της Ελλάδος με την ευλογία του Μητροπολίτη Επιφανίου. Αρχηγός της Ομάδας είναι οι Επίσκοποι Συμεών και Αλέξανδρος.Το πρώτο μεγάλο προσκύνημα μετά την αναγνώριση από την Εκκλησία της Ελλάδος της Αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας.Ο κύριος στόχος της επισκέψεως είναι η κοινή προσευχή (με τους Έλληνες Ορθοδόξους) επί των λειψάνων του αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, του Αγίου Νεκταρίου της Αιγίνης και του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου.Κατά την πρώτη ημέρα του προσκυνήματος στην Ελλάδα συνέπεσε με την ημέρα της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου της Αιγίνης σύμφωνα με το νέο ημερολόγιο, οι Ουκρανοί πιστοί έχουν φθάσει στο νησί Αίγινα, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, η οποία ιδρύθηκε από τον Αγιο Νεκτάριο, όπου και βρίσκονται τα άφθαρτα λείψανά του τελέστηκε Θεία Λειτουργία.Στην Ιερά Μονή διασώθηκε το κελί του Αγίου Νεκταρίου, όπου και ζωντανός έκανε τα θαύματα».

oukraniko.blogspot

8 thoughts on “Οι σχισματικοί Ουκρανοί ψεύδονται ότι ήσαν παρόντες στη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου και στη Μονή του Αγίου Μηνά Αίγινας.

 1. Στις φωτογραφίες που έχουν βάλει είναι μία όπου ένας με άμφια στέκεται μπροστά στην ωραία πύλη. Το τέμπλο δεν ξέρουμε πραγματικά από που είναι, αλλά θα μπορούσε να είναι από το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη· εννοώ τον Ναό μέσα στον οποίον βρίσκεται το σώμα του Αγίου Εφραίμ. Τι ντροπή. Οι μοναχές ξέρουν τι συνέβη; Ήξεραν ποιοι ήταν αυτοί; Όποιος ζει εκεί κοντά στην περιοχή ας κάνει κάποια ενημέρωση στις μοναχές. Οι υπόλοιποι θα το κάνουμε τηλεφωνικώς.

 2. Δέν θυμάμαι Ουκρανούς νά έχουν έλθει στήν Αθήνα-Αττική,οπότε μάλλον στά κρυφά η επίσκεψη γιά δημιουργία τετελεσμένων?

  • Εννοείται στα κρυφά, για να βάζουν άλλα ντ’ άλλων φωτογραφίες αργότερα που θα τους πετάμε έξω όταν θα λένε ότι έρχονται στα φανερά.

   • Φαίη καλησπέρα καί καλή εβδομάδα.
    Μέ λύπη έμαθα πώς οι σχισματικοί λειτούργησαν στόν Άγιο Ιωάννη Ρώσο … Κατάντια

 3. Τώρα παρατήρησα ότι η φωτογραφία πάνω με το ιερό σκήνωμα του Αγίου Εφραίμ και η φωτογραφία με τον «ιερέα» που στέκεται μπροστά στην ωραία πύλη έχουν και οι δυό το ίδιο πάτωμα.
  Ενδέχεται πάντως ο «ιερεύς» αυτός να είναι του Μοναστηριού, κανονικός δηλαδή (έχει και μακρυά γένια που οι σχισματικοί δεν έχουν) και να τον φωτογράφησαν οι κουτοπόνηροι σχισματικοί για να τον πλασάρουν ως δικό τους και να πουν ότι να λειτουργήσαμε κιόλας.
  Και όπως μου επεσήμαναν τώρα δύο φίλοι, ο ιερεύς αυτός πρέπει να είναι δικός μας. Εάν είχαν λειτουργήσει αυτοί θα είχαν τραβήξει ένα σωρό φωτογραφίες. Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να πλακώσουμε όλοι το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη στα τηλέφωνα. Να τους ενημερώσουμε.

   • Από τα παράξενα της υπόθεσης είναι ένα νέο κράτος δίπλα στην Ιαπωνία στο οποίο ανήκει το domain .tk.

    Το .tk μπορεί να μην είναι ένα ευρέως γνωστό domain, αλλά έχει 31 εκατομμύρια εγγεγραμμένες ιστοσελίδες. Ανήκει στο νησί του Ειρηνικού Tokleau, το οποίο είναι μια περιοχή της Νέας Ζηλανδίας που έχει μόλις 1.400 κατοίκους.

    Αν βάλετε τα νούμερα κάτω ίσως αναρωτηθείτε γιατί κάθε άτομο που ζει στο μικρό αυτό νησί έχει πάνω από 22.300 domain στην κατοχή του, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε κάτι άλλο συμβαίνει εκεί.

    Το 2000, ένας άνθρωπος ονόματι Joost Zuurbier δημιούργησε τη Freedom Registry, η οποία επέτρεπε σε οποιονδήποτε από οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο να αγοράσει ένα .tk domain δωρεάν. Γνωστή πλέον ως FreeNom, η εταιρεία διανέμει δωρεάν domains από το αρχηγείο της στις Κάτω Χώρες, καθώς και από τα γραφεία της στο Λονδίνο και στο Palo Alto, αλλά όχι από το μικρό νησί από όπου και προέρχεται.

    https://www.secnews.gr/136861/world-map-of-domain/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s