Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Βατοπαιδίου Εφραίμ, «κατασπάζεται» την «χαριτόβρυτο δεξιά» του πατρ. Βαρθολομαίου!!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί (στο πρώτο λεπτό και κάτι) πως ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Βατοπαιδίου Εφραίμ χαιρετίζει βαθυσεβάστως την κορωνίδα και κεφαλή της επιγείου στρατευομένης Ορθοδόξου Εκκλησίας, τον Παναγιώτατο και Θειώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και υποκλίνεται σε αυτόν με άπειρο σεβασμό και αφοσίωση και κατασπάζεται δια ζώσης την χαριτόβρυτο αυτού δεξιά!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.

Πηγή βίντεο από την Ρομφαία

Στο panorthodoxcemes διαβάζουμε αναλυτικότερα ποιοι ήταν παρόντες:

«Τον Παναγιώτατο υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γερ. Εφραίμ με την πολυάριθμο αδελφότητα στην είσοδο της Μονής.
Παρόντες ήταν οι  Αρχιερείς Μιλήτου Απόστολος, Μύρων Χρυσόστομος, Δωδώνης Χρυσόστομος, Σιδηροκάστρου Μακάριος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος, Λαοδικείας Θεοδώρητος, Καθηγούμενοι Χιλανδαρίου, Μεθόδιος, Διονυσίου Πέτρος, Σίμωνος Πέτρα Ελισαίος, Ξενοφώντος Αλεξιος, Παντοκράτορος Γαβριήλ, Σταυρονικήτα Τύχων, Ιερομ. Ιερώνυμος Σιμωνόπετρας αντιπρόσωπος της Ι. Μ. Σίμωνος Πέτρα.

Παρίστανται στην υποδοχή ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, Αθανάσιος Μαρτίνος και ο  Υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνιος Διαματάρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο  Υπολιμενάρχης Αγίου Όρους, Υποπλοίαρχος Λ. Σ. Διονύσιος Ευστράτιος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Πύραρχος Δημήτρης Καρασαββίδης»


σ.σ. Παρεμπιπτόντως, κάποιοι στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου πρόσθεσαν αντικανονικώς τον όρο «Μεγίστη» στην ονομασία της, κάτι το οποίο δεν αναγνωρίζεται στον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους. Για άλλη μια φορά πρωτειομανία και έπαρση, η πηγή όλων των δεινών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s