Ο τιτουλάριος Δωδώνης συναντήθηκε με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Διαβάσαμε πρόσφατα στην Ρομφαία ότι ο Δωδώνης Χρυσόστομος συναντήθηκε με τον πατρ. Βαρθολομαίο, με την ιδιότητα του Προέδρου του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διερωτώμεθα μήπως αυτός διοργανώνει τα «προσκυνηματικά ντου» των σχισματικών Ουκρανών στην Ελλάδα. Λέτε;

Διερωτώμεθα επίσης τι δουλειά έχει να παραμένει Πρόεδρος σε ένα Συνοδικό Γραφείο της Εκκλησίας της Ελλάδος όταν, εκτός του ότι μνημόνευσε τον σχισματικό Επιφάνιο 2 φορές στην Ζάκυνθο, υπονομεύοντας το συνοδικό σύστημα της Ελλαδικής Εκκλησίας, μνημόνευσε και 2 φορές στο «εν πρώτοις μνήσθητι…» τον πατρ. Βαρθολομαίο!!

Υπάγεται η Ζάκυνθος στις, κακώς λεγόμενες, «Νέες Χώρες»; Αντικαταστάθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’ από τον πατρ. Βαρθολομαίο; Η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος υπάρχει;

Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει; Δεν απευθυνόμαστε στον τιτουλάριο αλλά στον πάντα απόντα και σιωπώντα Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β, ο οποίος αφήνει τον φως «φανάρι» τιτουλάριο να αλωνίζει, ενώ ο ίδιος συμπροσεύχεται με τον σχισματικό Επιφάνιο.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ «ΓΡΙΠΗ» ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ.

Παρακολουθώντας τα εκκλησιαστικά τον τελευταίο καιρό λόγω του Ουκρανικού θέματος, γίνεται ολοένα και περισσότερο εμφανές ότι στις τάξεις των Ελλήνων Ιεραρχών κυκλοφορεί μία επικίνδυνη και θανατηφόρα «γρίπη», η ονομαζόμενη «Φαναριώτικη γρίπη».

Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε σας παρακαλώ στο 1.21.08 του βίντεο που ακολουθεί (από την 2η μνημόνευση του σχισματικού Επιφάνιου στην Ζάκυνθο) το «πανηγύρι» που γίνεται μπροστά στην Αγία Τράπεζα την ώρα που πολυχρονίζεται ο πατρ. Βαρθολομαίος!! Ο μαέστρος έμπροσθεν της Αγίας Τραπέζης είναι ο τιτουλάριος Δωδώνης Χρυσόστομος!!

Το ίδιο έγινε και στην πρώτη μνημόνευση του σχισματικού Επιφάνιου στην Ζάκυνθο [στο 1.18.05 του βίντεο].

μεμέρισται ὁ Χριστός; μὴ Βαρθολομαῖος ἐσταυρώθη ὑπὲρ ὑμῶν; ἢ εἰς τὸ ὄνομα Βαρθολομαίου ἐβαπτίσθητε;


Φαίη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s