Παραμένομεν σταθερώς αποφασισμένοι ή να αποθάνωμεν ή να ελευθερωθώμεν από όλους εσάς.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποφάσισε να μην αναγράφονται το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα πιστοποιητικά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ούτε στο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα «myschool» [Παρεμπιπτόντως, το λεγόμενο «myschool» ασχολείται με «τη μηχανογραφική υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των διοικητικών δομών της εκπαίδευσης στην Ελληνική επικράτεια» και δεν μπορούσε να βρει μία Ελληνική λέξη να περιγράψει τον εαυτόν του. Βρήκε το «myschool»!]

Η απόφαση αυτή από μία «Αρχή» η οποία δηλώνει ότι ασχολείται με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οδηγεί στα παρακάτω προβληματικά και ακατανόητα συμπεράσματα.

Η «Αρχή» αυτή θέλει να:

1. προστατεύσει τους Ελληνοπαίδες μαθητές από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

2. προστατεύσει τους Ελληνοπαίδες μαθητές από το ίδιο το Ελληνικό Κράτος.

3. προστατεύσει τους Ελληνοπαίδες μαθητές από άλλους Ελληνοπαίδες μαθητές.

4. προστατεύσει τους Ελληνοπαίδες μαθητές από τους καθηγητές τους.

5. προστατεύσει τους Ελληνοπαίδες μαθητές από τους αλλοεθνείς και αλλόπιστους μαθητές.

Όλες οι παραπάνω προτάσεις δεν βγάζουν νόημα για έναν βασικό λόγο. Η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο, ανάγεται στο συλλογικό επίπεδο και είναι η εθνική ταυτότητα του Κράτους των Ελλήνων. Η Ελληνορθοδοξία είναι πολιτισμός που παράγει δίκαιο, η ΑΠΔΠΧ τί είναι;

Την Ελληνορθόδοξη ταυτότητα που δημιούργησε το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων επικαλούνται προεκλογικά οι φιλόδοξες μυξοπροσωπικότητες που κατακλύζουν στις ημέρες μας τα υπουργεία και τα πρωθυπουργεία! Όταν αρπάξουν τις καρέκλες, είτε μεταλλάσσονται προθύμως σε υποτακτικά δουλάκια των «αρχών και εξουσιών πέραν των γνωστών και καθιερωμένων», είτε αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό και ενεργούν όπως οι εχθροί του Έθνους των Ελλήνων, υπονομεύοντας και αποδομώντας την ίδια την συλλογική Ελληνορθόδοξη ταυτότητα που τους ανέβασε στις κυβερνητικές καρέκλες.

Αυτό το πράγμα επαναλαμβάνεται συνέχεια και συνέχεια μέχρι να ξεριζωθεί εντελώς η Ελληνορθόδοξη Καρδιά που χτυπά σ’ αυτόν τον Τόπο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Η λεγόμενη «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται με «δεδομένα» που ανάγονται στο Συλλογικό επίπεδο. Η ανάμειξή της ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΗ, οι δε προφάσεις της ΑΝΥΠΟΣΤΑΣΤΕΣ και ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ.

Ο σκοπός της απόφασης αυτής -για την διευκόλυνση της πολυπολιτισμικής πολτοποίησης- είναι να εκπαιδεύσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων για το τί είναι αποδεκτό να δηλώνεται δημοσίως εκ μέρους τους και τί δεν είναι. Μεγαλώνουν σε μία κοινωνία που λέει στους δεκαπεντάχρονους ότι είναι αποδεκτό να δηλώνουν ένα άλλο φύλο από αυτό που τους έδωσε ο Θεός, αλλά δεν είναι αποδεκτό να δηλώνουν μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα την Ελληνορθόδοξη συλλογική τους ταυτότητα.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ευελπιστούν οι σκηνοθέτες της απόφασης αυτής ότι οι επόμενες γενιές των Ελληνοπαίδων, έχοντας εκπαιδευτεί σε έναν ήπιο γενιτσαρισμό, πολυπολιτισμικό καθωσπρεπισμό, συλλογικό απομονωτισμό και εξωτερικό ισοπεδωτισμό, θα είναι πιο εύκολο στην μετέπειτα ζωή τους να απωλέσουν εξ ολοκλήρου την Ελληνορθόδοξη ταυτότητά τους.

Η δε κυβέρνηση που σπεύδει να υλοποιήσει αυτήν την απόφαση λέει στον Ελληνικό Λαό ότι δεν τον «βλέπει» και δεν τον αναγνωρίζει.

Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός του Κράτους των Ελλήνων ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και ΑΠΟΡΡΙΠΕΙ την απόφαση της «Ελληνικής» κυβέρνησης και δη της Υπουργού (δήθεν) Παιδείας να υποκύψει στην απόφαση μιας σκιώδους και διαβόητης «Αρχής». Ο Ελληνικός Λαός (κούνια που τον κούναγε) δεν ψήφισε την ΑΠΔΠΧ αλλά την υποτιθέμενη κυβέρνηση που θα κυβερνούσε. Οι απανωτές κωλοτούμπες της κ. Κεραμέως δείχνουν την συνηθισμένη θλιβερή ιστορία… ότι και αυτή για την καρέκλα της δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε μία πραγματική μάχη για τους Έλληνες.

Πολιτικούς δεν έχουμε. Έχουμε χαζοχαρούμενους πρόθυμους γενιτσαροπάλληλους.

Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός του Κράτους των Ελλήνων ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ επίσης την λεγόμενη «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» και ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

Μαζέψτε τα και σηκωθείτε να φύγετε κυρίες και κύριοι της «Αρχής».

Η «Αρχή» αυτή υπονομεύει και ενεργεί δολίως εις βάρος των συμφερόντων του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.


ΝΑΙ Ἡμεῖς τὸ ἑλληνικὸν ἔθνος τῶν χριστιανῶν ..

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,
ΤΟΥ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΝ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Ἐκλαμπρότατε Κόνσολε τῆς Μεγάλης Βρεττανίας

Ἡμεῖς τὸ ἑλληνικὸν ἔθνος τῶν Χριστιανῶν, βλέποντας, ὅτι ἀπὸ καιρὸν εἰς καιρὸν κατηφρόνουν ἡμᾶς τὸ ὀθωμανικὸν γένος καὶ σκοπεύει ὄλεθρον ἐναντίον μας πότε μὲ ἕνα, πότε μὲ ἄλλον τρόπον, ἀπεφασίσαμεν σταθερῶς ἢ να ἀποθάνωμεν ὅλοι, ἢ νὰ ἐλευθερωθῶμεν, καὶ τούτου ἕνεκα βαστοῦμεν τὰ ὅπλα εἰς χεῖρας, ζητοῦντες τὰ δικαιώματά μας· ὄντες λοιπὸν βέβαιοι, ὅτι ὅλα τὰ χριστιανικὰ βασίλεια γνωρίζουν τὰ δίκαιά μας, καὶ ὄχι μόνον δὲν θέλουν μας ἐναντιωθῇ, ἀλλὰ θέλουν μας συνδράμει, καὶ ὅτι ἔχουν τὴν μνήμην, ὅτι οἱ ἔνδοξοι πρόγονοί μας ἐφάνησάν ποτε ὠφέλιμοι εἰς τὴν ἀνθρωπότητα. Διὰ τοῦτο εἰδοποιοῦμεν τὴν Ἐκλαμπρότητά σας, καὶ σᾶς παρακαλοῦμεν νὰ προσπαθήσετε νὰ εἴμεθα ὑπὸ τὴν εὔνοιαν, καὶ προστασίαν τοῦ μεγάλου Κράτους τούτου.

Ἔρρωσο
Οἱ εἰλικρινεῖς φίλοι σας
1821 Μαρτίου 26

Ὁ Παλαιῶν Πατρῶν Γερμανός
Ὁ Κερνίτσης Προκόπιος
Ὁ Ἀνδρέας Ζαΐμης
Ὁ Ἀνδρέας Λόντος
Ὁ Μπενιζέλος Ῥοῦφος

ΝΑΙ. ΗΜΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΜΕΝ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Η ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΩΜΕΝ ΟΛΟΙ Η ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩΜΕΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΕΚΑ ΒΑΣΤΟΥΜΕΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.


Φαίη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s