Γέρων Εφραίμ Αριζόνας – Τις παρά φύση ασέλγειες δεν θα τις επικαλύπτεις, θα τις λες: στοματικός έρωτας, πρωκτικός έρωτας, ομοφυλοφιλία.

σ,σ, Όπως ο διάβολος δεν θέλει να ξέρουμε ότι υπάρχει, άλλο τόσο δεν θέλει να ξέρουμε και τις αμαρτίες που του ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της ψυχής μας. Ο διάβολος έπεισε τους αγαπούληδες να μην κατονομάζουν αυτές τις αμαρτίες «για λόγους αγάπης»! Ο άνθρωπος όμως του Θεού μας έχει προειδοποιήσει:

Η Ελλάδα ΚΟΙΜΑΤΑΙ στην αμαρτία όπως τα ζώα στην κοπριά τους. Ο πανσεξουαλισμός είναι η αιτία της καταδίκης μας. Έχουν ανοίξει οι πόρτες της κολάσεως και μπαίνουν οι νέοι μας μέσα κατευθείαν. [Τις παρά φύση ασέλγειες] δεν θα τις επικαλύπτεις, θα τις λες: ο στοματικός έρωτας, ο πρωκτικός έρωτας, η ομοφυλοφιλία, απαγορεύεται.

Αυτά είχε πει ο Γέρων Εφραίμ στην κ. Αθηνά Σιδέρη (το 2011 αν δεν κάνω λάθος) και μάλιστα είχε προειδοποιήσει για τα δεινά που έρχονται καλπάζοντας. Τα δεινά τα είδαμε αλλά απ’ ότι φαίνεται ούτε και τώρα κάποιοι εκκλησιαστικοί θέλουν να ξυπνήσει η Ελλάδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s