Αλέξης Τσίπρας – ο «ηγέτης» του εικοσάρικου.

Για να αποφύγει την απόλυτη συντριβή ο ελεεινός και τρισάθλιος Τσίπρας ανακήρυξε εθνικές εκλογές αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο δημοπίθηκος Τσίπρας θυμήθηκε ξαφνικά τον Ελληνικό λαό και πόσο τον αγαπάει! Αυτός, που μίσησε τον Ελληνικό λαό, λάβωσε την καρδιά του και πρόσβαλε την τιμή και την αξιοπρέπειά του όσο κανείς άλλος. Αν μπορούσε να κυβερνά εσαεί με σημαιοφόρους του εικοσάρικου και ψιχουλο-ρακοσυλλέκτες θα το έκανε, αλλά τα ποσοστά δεν του βγαίνουν -δεν πρόλαβε να κάνει και περισσότερες ελληνοποιήσεις. 

Ο εθνομηδενιστής αλήτ της ελίτ Τσίπρας πλάθει κάθε φορά τον Ελληνικό λαό στο μυαλό του κατά πως τον συμφέρει μέχρι να τον καταστρέψει ΣΥΡΙΖΑ και εκ θεμελίων. Για το φασιστοειδές του Σόρος Τσίπρα, ο Ελληνικός λαός είναι την μία «ετερόκλητος όχλος, ακροδεξιός, λαϊκιστής, φασίστας, ρατσιστής» και πάσης (παρα)-φύσεως «φοβικός», την άλλη έχει κρίση και σεβαστή ετυμηγορία. 

Ο ασυνείδητος σαλτιμπάγκος δεν ντρέπεται, πόσο μάλλον όταν παραμένει δεύτερος στην γωνία. Αυτό είναι το δράμα στην Πατρίδα μας, ότι εκτός από τους ελληνοποιημένους και τα κομματόσκυλα υπήρξαν και άλλοι που τον ψήφισαν. 

Η Ελλάδα μας ζει εδώ και δεκαετίες έναν αργό θάνατο κάτω από τον ζυγό αναξίων και ασυνείδητων πολιτικών που δεν λέει να τελειώσει. Έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία. Μετά απ’ όσα έχουμε περάσει δεν βλέπουμε ίχνος ηλιαχτίδας: Τσίπρας, Κούλης ΟΕΠΠ (Οικογενειακή Επιχείριση Παραγωγής Πολιτικών) και μετά πάλι Τσίπρας. 

Είθε ο Θεός να μας λυπηθεί και να παρέμβει σύντομα διότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το τέλος της Ελλάδος που ξέραμε είναι δεδομένο. 

***

Φαίη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s